in ,

Τα Μυστικά Ομορφιάς της Βικτόρια Μπέκαμ για να Διατηρείτε Νέα

μυστικά ομορφιάς,Βικτόρια Μπέκαμ,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά,
Τα Μυστικά Ομορφιάς της Βικτόρια Μπέκαμ για να Διατηρείτε Νέα

Εκτός από τραγουδίστρια, σχεδιάστρια μόδας και επιτυχημένη επιχειρηματίας, η Βικτόρια Μπέκαμ είναι επίσης αφοσιωμένη μητέρα τεσσάρων παιδιών. Και, σε ηλικία 49 ετών, αψηφά τις επιπτώσεις του χρόνου και διατηρεί μια νεανική εμφάνιση και ένα λεπτό σώμα. 10 Κόλπα Ομορφιάς που Χρησιμοποιούν οι Διάσημες για να Λάμπουν σαν Διαμάντια

Δεν χάνει ποτέ άσκηση.

© victoriabeckham/Instagram, ABACA / Abaca / East News

Το λεπτό, σε φόρμα σώμα της Βικτόρια Μπέκαμ δεν είναι αποτέλεσμα καλών γονιδίων, αλλά μάλλον αποτέλεσμα συνεχούς άσκησης. Ανεξάρτητα από το πόσο αργά έχει ξυπνήσει το προηγούμενο βράδυ, θα είναι στο γυμναστήριο μέχρι τις 6 π.μ. για μια ωριαία προπόνηση, η οποία περιλαμβάνει καρδιαγγειακή άσκηση και βάρη.

Ενισχύει τον έλεγχο του σώματός της με την ηλικία.

ASSOCIATED PRESS / East News, © victoriabeckham / Instagram

Αφού έφτασε τα 45, η Μπέκαμ έχει γίνει ακόμα πιο αυστηρή σχετικά με τη διατροφή και το πρόγραμμα άσκησης της. Αυτό συμβαίνει επειδή ο μεταβολισμός τείνει να επιβραδύνεται με την ηλικία και έχει την τάση να παίρνει γρήγορα κιλά. Αλλά ακόμα και στα 49 της, η σχεδιάστρια μόδας είναι αυστηρή στο να διατηρεί τη λεπτή της σωματική διάπλαση.

Είναι λάτρης των διαδικασιών ομορφιάς.

© victoriabeckham / Instagram

Η Μπέκαμ λατρεύει τα μασάζ προσώπου και βασίζεται στη θεραπεία φωτός για να διατηρεί το δέρμα της ανανεωμένο και καθαρό.

Θρέφει το δέρμα της και από μέσα.

© victoriabeckham / Instagram

Η Βικτόρια δεν εστιάζει μόνο στα προϊόντα που βάζει στο δέρμα της. Χρησιμοποιεί επίσης συμπληρώματα που βοηθούν το δέρμα της να θρέφεται από μέσα. Λαμβάνει ωμέγα-3 ιχθυέλαιο, μαγνήσιο, βιταμίνη C, ψευδάργυρο και άλλες βιταμίνες καθημερινά. Πίνει επίσης μηλόξυδο πριν την πρωινή της άσκηση, ακολουθούμενο από κολλαγόνο αμέσως μετά.

Φροντίζει τις βλεφαρίδες και τα φρύδια της.

© victoriabeckham/Instagram

Η Μπέκαμ δημοσίευσε μια φωτογραφία στο Instagram όπου οι βλεφαρίδες της ήταν τόσο μακριές που έφτασαν μέχρι τα φρύδια της. Μερικοί ακόλουθοι υπέθεσαν ότι αυτές ήταν ψεύτικες βλεφαρίδες, αλλά είναι πολύ πιθανό να είναι φυσικές. Η διασημότητα ανέφερε κάποτε ότι χρησιμοποιεί έναν ορό ανάπτυξης βλεφαρίδων, τον οποίο εφαρμόζει και στα φρύδια της.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Ένα ζεστό μπάνιο και ένας καλός ύπνος τη βοηθούν να νιώσει καλύτερα.

© victoriabeckham/Instagram

Σύμφωνα με την Μπέκαμ, ένα ζεστό μπάνιο τη βοηθά να χαλαρώσει και επίσης της αρέσει να το περιβάλλει με κεριά. Εκτός από αυτό, πιστεύει ότι ο υγιής ύπνος και ο μειωμένος χρόνος οθόνης είναι το κλειδί για την ευεξία της.

Δείτε ακόμη 10 Διασημότητες Μοιράζονται Μυστικά Ομορφιάς που Πρέπει να Δοκιμάσετε

Ξέρει πώς να καταπολεμήσει το πρήξιμο κάτω από τα μάτια της.

© victoriabeckham/Instagram

Η Βικτόρια πίνει πολύ νερό και λατρεύει τα επιθέματα κάτω από τα μάτια που τη βοηθούν να καταπολεμήσει το πρήξιμο. Έχει επίσης ένα κόλπο για να κάνει το πρόσωπό της λιγότερο πρησμένο: βυθίζει το πρόσωπό της σε ένα μπολ με παγωμένο νερό ή κυλάει μερικά παγάκια γύρω από το πρόσωπό της.

Φοράει ρούχα που της ταιριάζουν, ακόμα κι αν είναι εκτός μόδας.

White Label / East News, ABACA / Abaca / East News

Η Μπέκαμ είναι πιστή στο στυλ της μόδας της, καθώς την κολακεύει εδώ και χρόνια. Για παράδειγμα, φοράει συχνά φουσκωτά παντελόνια και μεγάλα γυαλιά ηλίου. Και τα φορούσε ακόμη και όταν δεν θεωρούνταν μοντέρνα.

Προτιμά απλές εμφανίσεις με έντονους τόνους.

East News, Kristin Callahan / Everett Collection / East News

Το στυλ της είναι συνήθως απλό και λακωνικό και είναι απίθανο να δεις έναν άγριο συνδυασμό υφών, χρωμάτων ή prints στα ρούχα της. Αλλά για να την κάνει να δείχνει πιο έντονη, χρησιμοποιεί συχνά φωτεινά, πολύχρωμα αξεσουάρ ή παπούτσια.

Χρησιμοποιεί μόνο μία τάση τη φορά στα ντυσίματά της.

DDNY / Broadimage / Broad Image / East News, East News

Η Βικτόρια δείχνει πάντα απλή και μοντέρνα, ακόμα κι αν φοράει κάτι εξαιρετικά μοντέρνο. Το γεγονός είναι ότι δεν προσπαθεί να συνδυάσει διαφορετικές τάσεις σε ένα ντύσιμο. Αντίθετα, επιλέγει να χρησιμοποιεί μόνο μία τάση τη φορά. Για παράδειγμα, αν το ντύσιμό της έχει πλούσια χρώματα, το εξισορροπεί με κλασικά κοψίματα και γυμνά αξεσουάρ.

Προσθέτει μια μοναδική πινελιά στα ανδρικά ρούχα.

Jonathan Short / Invision / AP / East News

Η Βικτώρια εμφανίζεται συχνά να φορά ένα φαρδύ παντελόνι ή ένα μακρύ σακάκι που μοιάζει με σακάκι καπνίσματος. Ωστόσο, συνδυάζει πάντα αυτά τα κομμάτια με κομψά αξεσουάρ που κάνουν τα ανδρικά ρούχα να δείχνουν θηλυκά. Τις περισσότερες φορές χρησιμοποιεί παπούτσια με μυτερές μύτες, ζώνη, ένα κόσμημα ή μια statement τσάντα.

Με την ηλικία έχει αλλάξει σε μια πιο χαλαρή σιλουέτα.

ASSOCIATED PRESS / East News, Jose Perez / Associated Press / East News

Προηγουμένως, η Μπέκαμ ήταν μεγάλη φαν των σούπερ λεπτών ενδυμάτων. Σήμερα όμως, η μητέρα 4 παιδιών τείνει να φοράει άνετα flat παπούτσια και χαλαρά ρούχα όλο και πιο συχνά. Ωστόσο, συνεχίζει να τονίζει τις καμπύλες της με τη βοήθεια ρευστών υφασμάτων.

πηγή

Δείτε επίσης Κάν’το όπως η Τζένιφερ Λόπεζ: 14 Κόλπα Ομορφιάς που την Βοηθούν να Δείχνει Εκπληκτική στα 53 της

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

κόλπο για φαράσι,σκούπισμα με φαράσι,καθαρισμός,συμβουλές καθαρισμού,χρήσιμα,

Ένα Εύκολο Κόλπο για να Μαζεύετε Όλη τη Βρωμιά στο Φαράσι σας

κιτρινισμένα μαξιλάρια,καθαρισμός μαξιλαριών,συμβουλές καθαρισμού,χρήσιμα,

Οι 3 πιο Αποτελεσματικές Συμβουλές Καθαρισμού για Κιτρινισμένα Μαξιλάρια