in , , , ,

ΜΟΝΟ Με Περπάτημα: 8 Συμβουλές για να Χάσετε Βάρος Απλά Περπατώντας

χάσιμο βάρους με περπάτημα,οφέλη περπατήματος,συμβουλές υγείας,υγεία,
χάσιμο βάρους με περπάτημα,οφέλη περπατήματος,συμβουλές υγείας,υγεία,

Ένα πράγμα που πολλοί δεν συνειδητοποιούμε είναι πόσο το περπάτημα μπορεί να βοηθήσει στην απώλεια βάρους και στη διατήρηση της φυσικής κατάστασης. Η εισαγωγή ορισμένων επιπλέον βημάτων στην καθημερινότητά σας μπορεί να έχει τεράστιο αντίκτυπο με την πάροδο του χρόνου. Και αν ψάχνετε για μερικές επιπλέον συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να χάσετε βάρος μόνο με το περπάτημα, υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να ενισχύσετε την αποτελεσματικότητά του. 9 Συμβουλές για Χάσιμο Βάρους Χωρίς Άγχος ή Περιορισμούς

Ξεκινήστε χαλαρά

Shutterstock

Εάν δεν έχετε συνηθίσει να γυμνάζεστε, είναι σημαντικό να μην το παρακάνετε στην αρχή. Θα πρέπει να ξεκινήσετε με περίπου 15 λεπτά γρήγορο περπάτημα, αυξάνοντας σταδιακά μέχρι να φτάσετε στην 1 ώρα. Η συνέπεια είναι το κλειδί, γι’ αυτό προσπαθήστε να μην χάνετε περισσότερο από μια μέρα περπάτημα στη σειρά.

Σταθείτε όρθιοι

Shutterstock

Η σωστή στάση μπορεί να διασφαλίσει ότι το σώμα σας θα αποκομίσει τα μεγαλύτερα οφέλη από το περπάτημά σας. Κρατήστε το κεφάλι σας ψηλά και κοιτάξτε ευθεία μπροστά με ίσια πλάτη και χαλαρούς ώμους και βεβαιωθείτε ότι τα πόδια σας πατούν στο έδαφος με μια κίνηση φτέρνας-δακτύλου. Θα πρέπει επίσης να παρατηρήσετε τους μύες στον κορμό και τα πόδια σας καθώς κινείστε.

Εναλλαγή διαδρομών

Shutterstock

Το περπάτημα για μία ώρα κάθε μέρα μπορεί να αρχίσει να γίνεται βαρετό με την πάροδο του χρόνου. Εάν αυτό σας αποθαρρύνει, ένας πολύ καλός τρόπος για να προσθέσετε κάποιο ενδιαφέρον είναι να αλλάξετε τις διαδρομές σας. Μπορείτε να κάνετε κάποια έρευνα σχετικά με καλές διαδρομές πεζοπορίας στην περιοχή σας κοιτάζοντας χάρτες ή ειδικές εφαρμογές πεζοπορίας.

Χωρίστε το περπάτημα σε περιόδους

Shutterstock

Πολλοί δεν έχουν μια πλεονάζουσα ώρα κάθε μέρα για να αφιερώσουν στο να κάνουν μια μεγάλη βόλτα. Αλλά μπορείτε να χωρίσετε αυτή την ώρα σε πιο διαχειρίσιμες περιόδους για να την κάνετε πιο εφικτή. Για παράδειγμα, μια μισή ώρα το πρωί και ξανά το βράδυ μπορεί να είναι πιο εύκολο να ενταχθεί στον τρόπο ζωής σας.

Δείτε ακόμη 13 Συνδυασμοί Τροφών που Επιταχύνουν την Απώλεια Βάρους

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Προσθέστε βάρη

Shutterstock

Μόλις είστε άνετοι στο περπάτημα, θα πρέπει να εξετάσετε το ενδεχόμενο να ανεβάσετε το ρυθμό για να μεγιστοποιήσετε την απώλεια βάρους σας. Προσθέτοντας μερικά βάρη στον αστράγαλο ή ένα βαρύ γιλέκο μπορεί να αυξήσει την αντίσταση καθώς περπατάτε, κάνοντας τους μύες σας να λειτουργούν λίγο πιο σκληρά.

Κάντε το κοινωνικό

Shutterstock

Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να διατηρήσετε τον εαυτό σας σε καλό δρόμο με μια ρουτίνα γυμναστικής είναι να εμπλέξετε κάποιον άλλο. Εάν έχετε έναν φίλο από τη γειτονιά που θέλει επίσης να ενισχύσει το πρόγραμμα άσκησής του, εξετάστε το ενδεχόμενο να τον εμπλέξετε στις καθημερινές σας βόλτες. Μπορείτε να απολαύσετε την παρέα τους ενώ ταυτόχρονα κινείτε το σώμα σας και χάνετε βάρος!

Ακούστε μουσικη

Shutterstock

Ένας άλλος τρόπος για να κάνετε τις ωριαίες βόλτες σας λίγο πιο ενδιαφέρουσες είναι να έχετε μαζί σας τα ακουστικά σας. Μια αισιόδοξη μουσική λίστα αναπαραγωγής, ένα συναρπαστικό podcast ή ακόμα και ένα διασκεδαστικό ηχητικό βιβλίο μπορούν να κάνουν το περπάτημα πιο ευχάριστο.

Φάτε και πιείτε

Shutterstock

Όπως με κάθε ρουτίνα άσκησης, για μέγιστη αποτελεσματικότητα, είναι σημαντικό να την εξισορροπήσετε με τη σωστή διατροφή. Η κατανάλωση υγιεινών τροφών με άφθονα φρέσκα προϊόντα μπορεί να βοηθήσει στην τόνωση της απώλειας βάρους σας. Είναι επίσης απαραίτητο να παραμένετε ενυδατωμένοι με άφθονο νερό, ειδικά αμέσως μετά τις βόλτες σας.

πηγή

Δείτε επίσης Επίπεδη Κοιλιά: Πώς να Μειώσετε Αποτελεσματικά το Φούσκωμα

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

'Ησουν Κακος Μαθητής; Αυτοί Είναι Οι 8 Λόγοι που οι Κακοί Μαθητές Συχνά Βγάζουν Περισσότερα Χρήματα από τους Άριστους

‘Ησουν Κακος Μαθητής; Αυτοί Είναι Οι 8 Λόγοι που οι Κακοί Μαθητές Συχνά Βγάζουν Περισσότερα Χρήματα από τους Άριστους

τροφές πλούσιες σε ψευδάργυρο,πρόσληψη ψευδάργυρου,διατροφή,συμβουλές διατροφής,υγεία,συμβουλές υγείας,

Οι Καλύτερες 11 Τροφές με Υψηλή Περιεκτικότητα σε Ψευδάργυρο