in , , , ,

10 Έξυπνες Ιδέες Διακόσμησης για να Κάνετε το Μικρό σας Σαλόνι να Φαίνεται πιο Ευρύχωρο

μικρό σαλόνι,διακόσμηση μικρού σαλονιού,ιδέες διακόσμησης σαλονιού,διακόσμηση
10 Έξυπνες Ιδέες Διακόσμησης για να Κάνετε το Μικρό σας Σαλόνι να Φαίνεται πιο Ευρύχωρο

Το σαλόνι σας φαίνεται πολύ γεμάτο και μικρό; Θέλετε να φαίνεται πιο ευρύχωρο; Δείτε παρακάτω μερικές έξυπνες ιδέες διακόσμησης για να κάνετε το μικρό σας σαλόνι να φαίνεται μεγαλύτερο από ότι είναι. Διακοσμήτρια Εσωτερικών Χώρων Αποκαλύπτει 10 Πράγματα που Δεν θα Είχε Ποτέ στο Σαλόνι της

Βάψτε τους τοίχους λευκούς

10 Έξυπνες Ιδέες Διακόσμησης για να Κάνετε το Μικρό σας Σαλόνι να Φαίνεται πιο Ευρύχωρο

Αν θέλετε το σαλόνι σας να φαίνεται πιο ευρύχωρο, βάψτε τα πατώματα και τους τοίχους ολόλευκα. Μπορείτε να προσθέσετε ένα εντυπωσιακό πίνακα στον τοίχο ή κάποιο πολύχρωμο έπιπλο στο κέντρο του δωματίου, δημιουργώντας έτσι ένα σημείο εστίασης που θα ανοίξει τον χώρο σας και δεν θα σας αφήσει να νιώσετε ότι οι τοίχοι σας κλείνουν.

Προσθέστε ταμπουρέδες

Αν θέλετε ένα πιο ευρύχωρο σαλόνι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ταμπουρέδες αντί για τραπεζάκι. Μπορείτε να τους καλύψετε με ένα δίσκο και να τοποθετήσετε καφέ και άλλα αντικείμενα πάνω τους ή μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε ως υποπόδια όταν υπάρχουν περισσότεροι άνθρωποι τριγύρω.

Τοποθετήστε έξυπνο φωτισμό

Εάν θέλετε ένα δωμάτιο να φαίνεται πιο ευρύχωρο, ένα από τα πράγματα που πρέπει να προσέξετε περισσότερο είναι ο φωτισμός. Για μικρούς χώρους συνιστάται η χρήση φωτισμού που μπορεί να στερεωθεί στους τοίχους ή να κρεμαστεί από πάνω, ώστε να εξοικονομήσετε περισσότερο χώρο στο δωμάτιο.

Άπλετο φυσικό φως

Εάν το σαλόνι σας έχει πρόσβαση σε φυσικό φως, αφήστε το να απλωθεί και μην το μπλοκάρετε με κουρτίνες. Εάν δεν έχετε μεγάλα παράθυρα για να αφήσετε το φως του ήλιου να μπει, τότε επιλέξτε πιο ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις στους τοίχους για να δημιουργήσετε περισσότερο ανοιχτό χώρο.

Παίξτε με την κλίμακα

Μερικές φορές δεν πρόκειται για τη χρήση μικρών αντικειμένων σε ένα μικρό δωμάτιο για να δημιουργήσετε περισσότερο χώρο. Αντίθετα, μερικές φορές πρέπει να πειραματιστείτε με αντιθέσεις για να δημιουργήσετε μια περίπλοκη διακόσμηση σπιτιού. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο μερικές φορές πρέπει να τοποθετήσετε μερικά μεγάλα διακοσμητικά σε έναν μικρό χώρο. Για παράδειγμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν μεγάλο πολυέλαιο σε ένα μικρό σαλόνι και να το κάνετε να φαίνεται εκπληκτικό.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Δείτε ακόμη 10 Χρήσιμες Συμβουλές για να Επιλέξετε Χαλιά Σαλονιού

Επιλέξτε ένα μεγάλο χαλί

Αν θέλετε το μικρό σαλόνι σας να φαίνεται μεγαλύτερο, εδώ είναι ένα κόλπο για να δοκιμάσετε. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να επιλέξετε ένα μεγάλο χαλί ή ακόμα καλύτερα να επιλέξετε ένα μεγάλο χαλί με τολμηρό σχέδιο. Με αυτόν τον τρόπο θα κάνετε το σαλόνι σας να φαίνεται οπτικά μεγαλύτερο.

Ατμόσφαιρα οικειότητας

Αν θέλετε να νιώσετε άνετα στο σαλόνι σας, τοποθετηστε όλα τα καθίσματα πιο κοντά το ένα στο άλλο για να δημιουργήσετε μια ατμόσφαιρα ενότητας και οικειότητας με τους αγαπημένους σας.

Επιλέξτε ένα σκούρο χρώμα

Οι σκούρες αποχρώσεις αντιπροσώπευαν πάντα την κομψότητα. Αν θέλετε ένα εκλεπτυσμένο σαλόνι, τότε βάψτε τους τοίχους σε πιο σκούρες αποχρώσεις και επιλέξτε πιο φωτεινά έπιπλα για να δημιουργήσετε αίσθηση οικειότητας και πολυτέλειας.

Κάντε το σαλόνι σας πολλαπλών χρήσεων

Μερικές φορές όχι μόνο το σαλόνι είναι πολύ μικρό, αλλά και ολόκληρο το διαμέρισμα μπορεί να είναι πολύ μικρό. Σε μια τέτοια περίπτωση μπορείτε να δημιουργήσετε ένα δωμάτιο πολλαπλών χρήσεων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ως σαλόνι, γραφείο στο σπίτι, οικογενειακό δωμάτιο… Έτσι θα δημιουργήσετε χώρο για όλες τις ανάγκες σας σε ένα μόνο δωμάτιο.

Εκμεταλλευτείτε τα ψηλά ταβάνια

Για να δημιουργήσετε μια ψευδαίσθηση ευρύχωρου χώρου, εκμεταλλευτείτε την ύπαρξη ψηλής οροφής. Ένας τρόπος για να το κάνετε είναι να χρησιμοποιήσετε ψηλά παράθυρα με ψηλές κουρτίνες ή κουρτίνες κρεμασμένες πολύ πάνω από το παράθυρο. Έτσι θα κάνετε τον χώρο σας να φαίνεται πιο ευάερος και μεγάλος.

πηγή φωτογραφιών

Δείτε επίσης 10 Διαρρυθμίσεις Επίπλων για να Αξιοποιήσετε στο Έπακρο το Μικρό Σαλόνι σας

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4.7 / 5. Αξιολογήσεις: 3

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

φυτό που τυφλώνει,γιγαντιαίο ηράκλειο το σφονδύλιο,Heracleum mantegazzianum,τοξικό φυτό,για τον κήπο,συμβουλές υγείας,υγεία,

ΠΡΟΣΟΧΗ Προκαλεί Τύφλωση: Ποιο Είναι Το Φυτό Που Δεν Κάνει Να Το Αγγίξετε

βρώμικα ρούχα στο πλυντήριο,συμβουλές για ρούχα,χρήσιμα,

Είναι Ασφαλές να Αποθηκεύετε Βρώμικα Ρούχα στο Πλυντήριο; Έχουμε την Απάντηση