in , , , ,

Πως να Φτιάξετε έναν Ηλιακό Φούρνο για το Κάμπινγκ ή τον Κήπο

DIY ηλιακός φούρνος,DIY κατασκευές,επαναχρησιμοποίηση,χρήσιμα,
DIY ηλιακός φούρνος,DIY κατασκευές,επαναχρησιμοποίηση,χρήσιμα,

Είστε έτοιμοι να αξιοποιήσετε τη δύναμη του ήλιου και να δημιουργήσετε τον δικό σας ηλιακό φούρνο; Μεταμορφώσετε ένα κουτί πίτσας σε ένα ηλιακό θαύμα μαγειρικής, ιδανικό για υπαίθριες περιπέτειες στο κάμπινγκ ή απλά για να απολαύσετε vibes κατασκήνωσης στην αυλή σας. Θα απολαύσετε τις ακτίνες του ήλιου, θα απελευθερώσετε τη δημιουργικότητά σας και θα απολαύσετε μια λαχταριστή απόλαυση. Τι Μπορείτε να Κάνετε Εναλλακτικά με τη Μπλε Τσάντα FRAKTA της IKEA

Θα χρειαστείτε

Μικρό κουτί πίτσας
Κοπίδι
Χρώματα χειροτεχνίας
Πινέλο αφρού
Μικρό πινέλο
Στικ κόλλας
Μαύρο χαρτί κανσόν
Αλουμινόχαρτο
Διαυγές σελοφάν
Αυτοκόλλητη ταινία
Διασκεδαστική εικόνα κάμπινγκ

Κόψτε το καπάκι του κουτιού πίτσας

Χρησιμοποιήστε το κοπίδι για να κόψετε προσεκτικά ένα τετράγωνο καπάκι, περίπου 1 εκατοστό μακριά από τις άκρες στο καπάκι του κουτιού.

Βάψτε το κουτί

Για να αποτυπώσετε τη νοσταλγική όψη των vintage εμαγιέ πιάτων για κάμπινγκ, επιλέξτε πράσινο χρώμα πασπαλίζοντας το παιχνιδιάρικα με λευκό χρώμα.

Δείτε ακόμη Πως να Μετατρέψτε μια Vintage Βαλίτσα σε Κουκλόσπιτο

Τοποθετήστε το μαύρο χαρτί

Για βέλτιστη απορρόφηση θερμότητας, τοποθετήστε το μαύρο χαρτί στον ηλιακό σας φούρνο. Έχει την ικανότητα να απορροφά και να ενισχύει τη θερμότητα, ενισχύοντας έτσι τη μαγειρική σας δύναμη. Κόψτε το προσεκτικά για να ταιριάζει στο κάτω μέρος του κουτιού. Αφού έχετε τις τέλειες διαστάσεις, κολλήστε το.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Τοποθετήστε το αλουμινόχαρτο

Εφαρμόστε μια στρώση αλουμινόχαρτου στην κάτω πλευρά του καπακιού που κόψατε, αξιοποιώντας τις ανακλαστικές του ιδιότητες για να ενισχύσετε την ηλιακή ενέργεια μέσα στον DIY φούρνο.

Κολλήστε διάφανο σελοφάν

Για να προστατέψετε τις γαστρονομικές σας δημιουργίες από ενοχλητικά έντομα και να δημιουργήσετε ένα πρόσθετο στρώμα παγίδευσης θερμότητας, τοποθετήστε ένα κομμάτι διαφανές σελοφάν στην κάτω πλευρά του εσωτερικού του επάνω κουτιού χρησιμοποιώντας αυτοκόλλητη ταινία.

Διακοσμήστε το κουτί

Βρείτε εικόνες με θέμα το κάμπινγκ σε περιοδικά, βιβλία ή στο διαδίκτυο για να κολλήσετε στο επάνω μέρος του καπακιού και αφήστε τη δημιουργικότητά σας να λάμψει εξατομικεύοντας τον ηλιακό σας φούρνο.

Γεμίστε τον ηλιακό φούρνο

Σε μια ηλιόλουστη μέρα, γεμίστε τον ηλιακό σας φούρνο με μια απολαυστική σειρά από λιχουδιές, όπως marshmallows, σοκολάτα και κράκερ Graham. Σφραγίστε το κουτί σφιχτά χρησιμοποιώντας το σελοφάν.

Τοποθετήστε το κουτί στο φως του ήλιου

Τοποθετήστε το κουτί σε άμεσο ηλιακό φως και το αλουμινόχαρτο με τρόπο που να αντανακλά τις ακτίνες του ήλιου απευθείας στα τρόφιμα μέσα. Με αυτήν τη ρύθμιση, είστε έτοιμοι να αξιοποιήσετε την ηλιακή ενέργεια και να μετατρέψετε τις νόστιμες λιχουδιές σας σε μια γαστρονομική απόλαυση εμπνευσμένη από το κάμπινγκ.

πηγή φωτογραφιών

Δείτε επίσης 31 DIY Κατασκευές με Σελίδες Παλιών Βιβλίων

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4.4 / 5. Αξιολογήσεις: 5

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Νέα Μελέτη: Οι Κατσαρίδες Αποκτούν Ανοσία στα Εντομοκτόνα

Νέα Μελέτη: Οι Κατσαρίδες Αποκτούν Ανοσία στα Εντομοκτόνα

κόλπο για ασφάλεια βαλίτσας,συμβουλές για ταξίδια,χρήσιμα,

Μια Έξυπνη Συμβουλή που Μπορεί να Σώσει τη Βαλίτσα σας από τους Κλέφτες