in , , , ,

Πως να Μετατρέψτε μια Vintage Βαλίτσα σε Κουκλόσπιτο

DIY κουκλόσπιτο,vintage βαλίτσα σε κουκλόσπιτο,DIY κατασκευές,παιδικές κατασκευές,επαναχρησιμοποίηση,
DIY κουκλόσπιτο,vintage βαλίτσα σε κουκλόσπιτο,DIY κατασκευές,παιδικές κατασκευές,επαναχρησιμοποίηση,

Ενώ η ακμή των ρετρό ταξιδιωτικών τσαντών μπορεί να είναι πίσω μας, μην πετάτε την παλιά σας. Μπορείτε να δώσετε νέα ζωή στη vintage βαλίτσα σας μεταμορφώνοντάς την σε ένα αξιολάτρευτο, φορητό κουκλόσπιτο! Πώς να Φτιάξετε ένα Παιδικό Άλογο σε Ραβδί

Θα χρειαστείτε

Vintage βαλίτσα
Κοπίδι
Λεπτός μασονίτης ή hardboard
Πριόνι
Αυτοκόλλητο χαρτί με όψη ξξύλου
Ύφασμα
Πιστόλι κόλλας
Καρφιά
Σπρέι χρώμα

Αφαιρέστε την εσωτερική επένδυση από τη βαλίτσα

Είναι συνήθως εύκολο να τραβήξετε την εσωτερική επένδυση από μια vintage βαλίτσα. Πιάστε λίγο από το ύφασμα και τραβήξτε το έξω. Μπορεί να χρειαστείτε το κοπίδι για να κόψετε τμήματα γύρω από τα πριτσίνια, αλλά εκτός από αυτό, η διαδικασία θα πρέπει να είναι αρκετά εύκολη.

Αποθηκεύστε ένα κομμάτι επένδυσης από το κάτω μέρος για να το χρησιμοποιήσετε ως πατρόν. Μην ανησυχείτε για τα υπολείμματα κόλλας που έχουν μείνει στο κάτω μέρος γιατί θα βάλετε ένα κομμάτι μασονίτη πάνω από αυτό αργότερα.

Χαράξτε την κάτω επένδυση πάνω στον μασονίτη

Χρησιμοποιήστε το κομμάτι της επένδυσης ως πατρόν και χαράξτε το δύο φορές στο λεπτό μασονίτη.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Χρησιμοποιήστε το πριόνι για να κόψετε κατά μήκος των γραμμών. Αυτά τα κομμάτια θα γίνουν το πάτωμα και ο πίσω τοίχος του κουκλόσπιτου.

Δείτε ακόμη Παλιά λάστιχα: 25 Ιδέες για Παιδικά Παιχνίδια με Παλιά Ελαστικά

Καλύψτε τον μασονίτη με αυτοκόλλητο χαρτί και ύφασμα

Χρησιμοποιήστε ένα κομμάτι από το αυτοκόλλητο χαρτί για να καλύψετε το κομμάτι μασονίτη που θα χρησιμεύσει ως πάτωμα του κουκλόσπιτου.

Στη συνέχεια, με ένα κομμάτι ύφασμα καλύψτε τον πίσω τοίχο του κουκλόσπιτου. Τοποθετήστε μασονίτη στη «πίσω» πλευρά του υφάσματος και χρησιμοποιήστε το πιστόλι κόλλας για να στερεώσετε το ύφασμα στο πίσω μέρος.

Κόψτε και καλύψτε τα επάνω και κάτω κομμάτια δαπέδου

Δεδομένου ότι κάθε βαλίτσα θα έχει διαφορετικές διαστασεις, θα πρέπει να μετρήσετε κατά μήκος της βαλίτσας για να προσδιορίσετε το μήκος για τον επάνω και τον κάτω όροφο. Κόψτε δύο ορθογώνια κομμάτια μασονίτη και καλύψτε το καθένα με το αυτοκόλλητο χαρτί.

Στερεώστε τον επάνω όροφο στον πίσω τοίχο

Χρησιμοποιήστε κόλλα ή/και καρφιά για να στερεώσετε τον επάνω όροφο του κουκλόσπιτου σας. Εάν θέλετε περισσότερη σταθερότητα, καρφώστε ένα στήριγμα κάτω από τον τελευταίο όροφο. Για να προσθέσετε ένα πλωτό ράφι, τοποθετήστε το με τον ίδιο τρόπο όπως στον επάνω όροφο.

Βάψτε με το σπρέι μέσα στη βαλίτσα

Πριν τοποθετήσετε το πάτωμα του σαλονιού και τον πίσω τοίχο, βάψτε με σπρέι το εσωτερικό της βαλίτσας. Εστιάστε στο βάψιμο γύρω από το εξωτερικό άκρο, καθώς τα νέα κομμάτια δαπέδου και τοίχου θα καλύπτουν τις κάτω περιοχές.

πηγή φωτογραφιών

Δείτε επίσης Πως να Φτιάξετε Μαριονέτες

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

διακόσμηση κήπου σε στυλ ερήμου,ερημική διακόσμηση κήπου,ιδέες διακόσμησης κήπου,διακόσμηση κήπου,

34 Ιδέες Διακόσμησης Κήπου σε Στυλ Ερήμου

Ο πιο επικίνδυνος δρόμος στην Αττική έχει κατολισθήσεις και πλημμυρίζει σε κάθε θαλασσοταραχή. Δείτε από ψηλά το σημείο (drone)

Ο πιο επικίνδυνος δρόμος στην Αττική έχει κατολισθήσεις και πλημμυρίζει σε κάθε θαλασσοταραχή. Δείτε από ψηλά το σημείο (drone)