in , ,

34 Ιδέες Διακόσμησης Κήπου σε Στυλ Ερήμου

διακόσμηση κήπου σε στυλ ερήμου,ερημική διακόσμηση κήπου,ιδέες διακόσμησης κήπου,διακόσμηση κήπου,
34 Ιδέες Διακόσμησης Κήπου σε Στυλ Ερήμου

Εντυπωσιακά φυτά, μεγάλοι βράχοι, έντονα χρώματα και άλλα πράγματα που μπορείτε να δείτε στην έρημο και να προσθέστε μαζί με ένα σιντριβάνι στον κήπο σας ως όαση. 47 Έξυπνες Ιδέες Διακόσμησης Μικρών Κήπων

Κάκτοι

Οι κάκτοι είναι βασικά φυτά για κήπους σε στυλ ερήμου και αν τους πάρετε σε μεγάλα μεγέθη ή σε έντονα χρώματα, σίγουρα θα κάνουν εντύπωση! Κάντε τους τοίχους ή τον φράχτη του κήπου σας ένα σκηνικό για αυτά τα εντυπωσιακά φυτά, βάψτε τους σε ουδέτερα χρώματα για να μην αποσπάτε την προσοχή από τους κάκτους. Οι κάκτοι της ερήμου δεν απαιτούν πολύ νερό, επομένως θα έχετε έναν κήπο χαμηλής συντήρησης.

34 Ιδέες Διακόσμησης Κήπου σε Στυλ Ερήμου

Βράχοι

Σε έναν κήπο της ερήμου θα χρειαστείτε όχι μόνο φυτά της ερήμου, αλλά και σκληρό τοπίο της ερήμου, και αυτό αφορά βράχους και βότσαλα. Τοποθετήστε μερικούς μικρότερους και μεγάλους γύρω από τον κήπο σας συνδυάζοντάς τους και εναλλάσσοντάς τους με κάκτους και παχύφυτα, φτιάξτε σκαλοπάτια και μονοπάτια από βράχους σε όλο τον κήπο.

Πολυεπίπεδες φυτεύσεις

Δημιουργήστε μια πολυεπίπεδη εμφάνιση με παχύφυτα και κάκτους, ανακατέψτε διάφορες αγαύες και άλλα φυτά που γεμίζουν κάθε εκατοστο του κήπου σας σε κάθε επίπεδο, διαφορετικά ο κήπος θα φαίνεται λίγο άδειος. Επιλέξτε διάφορες αποχρώσεις ή προτιμήστε τις ίδιες, αλλά παίξτε με τα σχήματα και τα μεγέθη – εξαρτάται από εσάς και το τοπίο που θέλετε να δημιουργήσετε. Έχετε ακόμα άδεια σημεία; Γεμίστε τα με πέτρες και το τοπίο σας είναι έτοιμο!

Δείτε ακόμη Κούτσουρα Και Κορμοί Στον Κήπο: Ιδέες για να φτιάξεις Δικές σου Κατασκευές

Σιντριβάνια

Ένα σιντριβάνι είναι πάντα μια όαση που φέρνει χαλάρωση και ανακουφίζει από την ένταση χάρη στη ροή του νερού και τον ήχο του, αλλά κυρίως σε έναν έρημο κήπο, που θυμίζει συνεχώς ξηρασία. Πηγαίνετε για ένα σιντριβάνι με πέτρες ή μπολ με φυσική εμφάνιση και θα κάνετε τον κήπο της ερήμου πολύ ήρεμο και φιλόξενο.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Εντυπωσιακά φυτά

Τα παχύφυτα, αγαύες, κάκτοι είναι εκπληκτικά για να κάνουν τον κήπο σας μοναδικό. Μπορείτε να παίξετε με τα σχήματα, τα μεγέθη, τα χρώματα και τα μοτίβα στα φυτά, να πάτε για έναν πολύ ψηλό κάκτο ή μια πολύ φωτεινή αγαύη ή να δοκιμάσετε ένα πιασάρικο παχύφυτο – εξαρτάται από εσάς και τον χώρο σας.

πηγή φωτογραφιών

Δείτε επίσης Παχύφυτα Στον Κήπο: 58 Ιδέες Διακόσμησης για να Αλλάξετε την Εμφάνιση του Κήπου σας

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4.7 / 5. Αξιολογήσεις: 3

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

φλοράλ σχέδια νυχιών,φλοράλ μανικιούρ,συμβουλές μανικιούρ,ομορφιά,συμβουλές ομορφιάς,

30 Φλοράλ Σχέδια Νυχιών για να Φυτέψτε Έναν Κήπο στα Δάχτυλά σας

DIY κουκλόσπιτο,vintage βαλίτσα σε κουκλόσπιτο,DIY κατασκευές,παιδικές κατασκευές,επαναχρησιμοποίηση,

Πως να Μετατρέψτε μια Vintage Βαλίτσα σε Κουκλόσπιτο