in , ,

47 Έξυπνες Ιδέες Διακόσμησης Μικρών Κήπων

διακόσμηση μικρού κήπου,ιδέες διακόσμησης μικρού κήπου,διακόσμηση,
47 Έξυπνες Ιδέες Διακόσμησης Μικρών Κήπων

Με μερικές έξυπνες ιδέες διακόσμησης αξιοποιήσετε στο μέγιστο τον μικρό σας κήπο και απολαύσετε κάθε δευτερόλεπτο σε αυτόν τον χώρο. 15 Μοναδικοί Αυτοσχέδιοι Καναπέδες Εξωτερικού Χώρου για να Απογειώσετε την Αυλή και την Βεράντα σας!

Αποφασίστε για το ρόλο του κήπου

Αρχικά, αποφασίστε για τον κύριο ρόλο του χώρου. Η δέσμευση για μία μόνο χρήση στον κήπο σας αν είναι μικρός είναι σημαντική. Επιλέγοντας σε τι θα θέλατε να χρησιμοποιείται κυρίως ο κήπος (όπως τραπεζαρία ή μόνο χώρο για φύτευση) σημαίνει ότι δεν θα είναι ο χώρος στρυμωγμένος.

47 Έξυπνες Ιδέες Διακόσμησης Μικρών Κήπων

Χρησιμοποιήστε γλάστρες για τη δημιουργία ενός κήπου

Μπορεί να μην έχετε χώρο για παρτέρια ή γκαζόν, αλλά μπορείτε ακόμα να φέρετε φυτά και μικρά δέντρα στον κήπο σας, με γλάστρες, ζαρντινιέρες και δοχεία. Τα κρεμαστά καλάθια και τα κουτιά παραθύρων είναι μια άλλη μεγάλη ιδέα εξοικονόμησης χώρου και μπορούν να γεμίσουν με εποχιακά φυτά για μια χαρούμενη εμφάνιση. Το στυλ της ζαρντινιέρας είναι επίσης σημαντικό – βεβαιωθείτε ότι είναι σύμφωνο με το γενικό στυλ του κήπου και ακόμη και με το εσωτερικό του σπιτιού για να δημιουργήσετε μια αίσθηση συνέχειας. Μην αισθάνεστε ότι πρέπει να μείνετε μόνο σε ένα φυτό ανά γλάστρα.

Ποικιλία μεγεθών

Μην μπείτε στον πειρασμό να φυτέψετε μόνο μικρά φυτά, καθώς αυτά θα τονίσουν μόνο τον χώρο ενός μικρού κήπου. Αντίθετα, φυτέψτε μια σειρά μεγεθών για να δημιουργήσετε σχήμα και ποικιλία. Όταν φυτεύετε θάμνους, επιλέξτε μεγαλύτερους αλλά μην προτιμάτε πολύ πυκνές ποικιλίες, καθώς θα μοιάζουν να καταλαμβάνουν περισσότερο χώρο. Εάν θέλετε ένα δέντρο, επιλέξτε αυτά με πολλά κλαδιά που φαίνονται πιο ανοιχτά, όπως μπορείτε να δείτε μέσα από αυτά τον υπόλοιπο κήπο.

Δείτε ακόμη 25 Ιδέες για Αυτοσχέδιες Κλιμακωτές Ζαρντινιέρες σε Επίπεδα

Δημιουργήστε μια πολυεπίπεδη εμφάνιση

Συνδυάστε τόσο υπερυψωμένα παρτέρια όσο και στο επίπεδο του εδάφους για να προσθέσετε ύψος και να δημιουργήσετε μια πολυεπίπεδη εμφάνιση στον κήπο σας, υποδηλώνοντας την παρουσία πολύ περισσότερου φυλλώματος από ό,τι στην πραγματικότητα. Επιπλέον, η ελαφρά ανύψωση ενός μονοπατιού ή πεζοδρομίου θα κάνει τη φύτευση στο επίπεδο του εδάφους να φαίνεται επίσης ψηλότερη.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Διαχωρίστε τον κήπο σας

Χωρίστε τον κήπο σας σε ζώνες για να κερδίσετε την ψευδαίσθηση του επιπλέον χώρου. Ανάλογα με τον διαθέσιμο χώρο και το τι σας αρέσει να κάνετε, υπάρχουν πολλές ζώνες που θα μπορούσατε να δημιουργήσετε. Σκεφτείτε έναν διασκεδαστικό χώρο, γωνιά για διάβασμα, γωνιά χαλάρωσης (με αιώρα), ιδέες για υπαίθρια κουζίνα ή τραπεζαρία, χώρο παιχνιδιού, κήπο λαχανικών, οτιδήποτε άλλο θέλετε.

Προσθήκη νέων επιπέδων

Προσθέστε προοπτική με διαφορετικά επίπεδα. Ένας κλασικός τρόπος για να το κάνετε αυτό είναι να έχετε μια υπερυψωμένη ή βυθισμένη βεράντα και το γκαζόν σε άλλο ύψος. Οι προεξοχές και τα σκαλοπάτια θα σας βοηθήσουν να μεγαλώσετε το χώρο, προσθέτοντας επιπλέον σημεία για να τακτοποιήσετε γλάστρες ή χώρους για να προσθέσετε έπιπλα για να φιλοξενήσετε επισκέπτες.

πηγή φωτογραφιών

Δείτε επίσης 39 Ιδέες για Κάθετους Κήπους ως Διαχωριστικά Κήπου

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4.5 / 5. Αξιολογήσεις: 2

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

πλύσιμο ποδιών πριν τον ύπνο,χρήσιμα,υγεία,συμβουλές υγείας,

Το Μόνο Πράγμα που Πρέπει να Κάνετε ΠΑΝΤΑ πριν Κοιμηθείτε

μεγάλωμα άκρων μαλλιών,φροντίδα μαλλιών,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά,

7 Συμβουλές για να Ξαναμεγαλώσετε Όμορφα τις Άκρες των Μαλλιών σας