in , ,

9 Πράγματα που Μπορείτε να Καθαρίσετε με Βούρτσα Ατμού Ρούχων

καθαρισμός με βούρτσα ατμού ρούχων,καθαρισμός σπιτιού,συμβουλές καθαρισμού,χρήσιμα,
9 Πράγματα που Μπορείτε να Καθαρίσετε με Βούρτσα Ατμού Ρούχων

Εκτός από τα τσαλακωμένα ρούχα και το στεγνό καθάρισμα η βούρτσα ατμού ρούχων μπορεί να καθαρίσει σχεδόν τα πάντα μέσα σε λίγα λεπτά. Μην Καθαρίζετε Ποτέ Αυτά τα Πράγματα με Μαγειρική Σόδα

Δείτε παρακάτω μερικά από τα πιο αξιοσημείωτα -και εντελώς απροσδόκητα- πράγματα που μπορείτε να καθαρίσετε με μια βούρτσα ατμού ρούχων.

Καθαρίστε τα λίπη της κουζίνας

9 Πράγματα που Μπορείτε να Καθαρίσετε με Βούρτσα Ατμού Ρούχων

Αν ψάχνετε έναν τρόπο να χαλαρώσετε όλο το λίπος που έχει κολλήσει στο φούρνο σας, η βούρτσα ατμού ρούχων σας έχει καλύψει. Απλώς εστιάστε τον ατμό απευθείας στα λιπη και παρακολουθήστε να λιώνουν και να καθαρίζονται από την πίεση.

Απολυμάνετε τους πάγκους σας

Αποδεικνύεται ότι η βούρτσα ατμού ρούχων είναι επίσης ένας φιλικός προς το περιβάλλον τρόπος για να καθαρίσετε βαθιά την κουζίνα και το μπάνιο σας. Λέγεται ότι σκοτώνει το 99,9% των βακτηρίων και των μικροβίων, ο ατμός μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την απολύμανση των επιφανειών των πάγκων σας—εντελώς χωρίς χημικά.

Φρεσκάρετε την ταπετσαρία επίπλων

Ο καθαρισμός με ατμό των κουρτινών, των κλινοσκεπασμάτων και των ταπετσαριών επίπλων σας δεν θα απολυμάνει απλώς τα υφάσματα σας, αλλά θα τα κάνει να φαίνονται ολοκαίνουργια.

Καθαρίστε τους βρώμικους αρμούς στο μπάνιο και την κουζίνα

Ποιος θα το περίμενε ότι μια βούρτσα ατμού ρούχων θα μπορούσε επίσης να καθαρίσει τους βρώμικους αρμούς; Παρά το γεγονός ότι είναι πολύ δύσκολο στον καθαρισμό, η βρωμιά που συσσωρεύεται ανάμεσα στα πλακάκια του μπάνιου και της κουζίνας σας δεν θα αντέξει σε με μια σταθερή ορμή ατμού. Απλώς κατευθύνετε τη βούρτσα σας κατά μήκος των αρμών και παρακολουθήστε τη βρωμιά να χαλαρώνει και να εξαφανίζεται.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Δείτε ακόμη Μαγική Γόμα: 17 Έξυπνες Χρήσεις στο Σπίτι για το Σφουγγάρι

Ξεπαγώστε τον καταψύκτη σας

Εάν χρειάζεστε έναν τρόπο για να επιταχύνετε την ετήσια απόψυξη του καταψύκτη σας, χρησιμοποιήστε τη βούρτσα ατμού ρούχων. Απλώς θυμηθείτε να προχωρήσετε με προσοχή (καθώς η βούρτσα είναι ηλεκτρική συσκευή) και να αποφύγετε την άμεση επαφή με το νερό κατά την απόψυξη.

Καθαρίστε τις κουρτίνες μπάνιου και τις γυάλινες πόρτες ντους

Δεν είναι μυστικό ότι η υγρασία στο μπάνιο σας, ιδιαίτερα στο ντους, προκαλεί πολύ ενοχλητική συσσώρευση μούχλας. Αυτό που μπορεί να εκπλήσσει, ωστόσο, είναι ότι η βρωμιά από τις κουρτίνες ντους και τις γυάλινες πόρτες ντους μπορεί να αφαιρεθεί γρήγορα με βούρτσα ατμού ρούχων – και θα τα απολυμάνετε επίσης.

Αντιμετωπίστε τους ελαφρούς λεκέδες σε χαλιά και μοκέτες

Είτε το πιστεύετε είτε όχι, μια βούρτσα ατμού ρούχων είναι ιδανική για επιτόπιο καθαρισμό λεκέδων σε χαλιά και μοκέτες απλώς στρέφοντας το ακροφύσιο προς τον λεκέ για να χαλαρώσει.

Καθρέφτες και παράθυρα

Ψάχνετε για μια μέθοδο χωρίς σημάδια για να σκουπίσετε τους καθρέφτες και τα παράθυρά σας; Πάρτε μια βούρτσα ατμού ρούχων και δείτε τη σκόνη και τη βρωμιά να εξαφανίζονται χωρίς τις αντιαισθητικές ραβδώσεις.

Καθαρίστε τις δύσκολες γωνίες στο αυτοκίνητό σας

Το να διατηρείτε το αυτοκίνητό σας καθαρό μπορεί να είναι δύσκολο, ειδικά όταν χύνετε κάτι σε ένα δύσκολο σημείο. Ευτυχώς, δεν είναι τίποτα που δεν μπορεί να αντιμετωπίσει μια βούρτσα ατμού ρούχων. Απλώς κατευθύνετε τον ατμό προς το δύσκολο σημείο και δεν θα υπάρχουν άλλοι λεκέδες μεταξύ των καθισμάτων αυτοκινήτου!

πηγή φωτογραφιών

Δείτε επίσης 11 Ιδιοφυείς Χρήσεις Του Swiffer: Πώς Να Γλυτώσεις Χρόνο Στο Καθάρισμα Του Σπιτιού Σου

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

ανάπτυξη φυτών τη νύχτα,συμβουλές κηπουρικής,για τον κήπο,χρήσιμα,

Αναπτύσσονται τα Φυτά τη Νύχτα;

χρησιμοποιημένα φύλλα τσαγιού στον κήπο,χρήσεις χρησιμοποιημένων φύλλων τσαγιού,για τον κήπο,συμβουλές κηπουρικής,χρήσιμα,

9 Χρήσεις Χρησιμοποιημένων Φύλλων Τσαγιού στον Κήπο