in , , ,

9 Πράγματα για τα Οποία ΔΕΝ Πρέπει να Ντρέπονται οι Γυναίκες Σήμερα

9 Πράγματα για τα Οποία ΔΕΝ Πρέπει να Ντρέπονται οι Γυναίκες Σήμερα
9 Πράγματα για τα Οποία ΔΕΝ Πρέπει να Ντρέπονται οι Γυναίκες Σήμερα

Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να επικρίνει τους άλλους για τις προσωπικές τους επιλογές. Δυστυχώς, πολλές γυναίκες εξακολουθούν να αισθάνονται την ανάγκη να δικαιολογήσουν τα απολύτως φυσιολογικά πράγματα. 6 Λόγοι που Κάνουν τις Γυναίκες με Καμπύλες Ακαταμάχητες στους Άνδρες

Τρίχες προσώπου

© evamendes/Instagram, © evamendes/Instagram

Οι γυναίκες έχουν στο 30% του δέρματός τους σκούρες τρίχες. Αλλά πολλές τις αποτριχώνουν, ακόμα κι αν είναι ελάχιστα ορατές, λόγω των προτύπων ομορφιάς.

Η Εύα Μέντες, που ξυρίζει το πρόσωπό της σε τακτική βάση, ισχυρίστηκε ότι το κάνει πιο απαλό. Είναι προσωπική επιλογή αν θα διατηρήσετε ή θα αφαιρέσετε τρίχες.

Διπλοσάγονο

Jordan Strauss/Invision/East News

Το διπλοσάγονο δεν σημαίνει ότι είστε υπέρβαρες. Μπορεί να εμφανιστεί καθώς μεγαλώνετε ή λόγω των γονιδίων σας. Πολλές διάσημες είναι εντάξει με αυτό και θα πρέπει να μάθουμε να αγαπάμε τον εαυτό μας και τους άλλους όπως είμαστε.

Ραγάδες μετά την εγκυμοσύνη

© sarahlahbati/Instagram

Όλοι θυμόμαστε πόσο καταπληκτική ήταν η Κέιτ Μίντλετον μετά την απόκτηση του τρίτου της παιδιού. Αλλά το σώμα μιας γυναίκας αλλάζει πολύ μετά τον τοκετό, το δέρμα χαλαρώνει και εμφανίζονται ραγάδες πάνω του. Αυτό είναι φυσικό.

Και γιατί να έχει σημασία πόσες ραγάδες υπάρχουν στην κοιλιά, αν αυτή η γυναίκα έφερε έναν παιδί στον κόσμο; Πολλές διασημότητες, για παράδειγμα, δεν ντρέπονται για τέτοια «ελαττώματα» και δημοσιεύουν με αυτοπεποίθηση φωτογραφίες χωρίς φίλτρα στο διαδίκτυο.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Συμπεριφορά απέναντι στο μακιγιάζ

© kimkardashian/Instagram, Jordan Strauss/Invision/East News

Υπάρχουν διάσημες που δεν φορούν μακιγιάζ όχι μόνο στην κανονική τους ζωή αλλά ακόμη και για τα Όσκαρ. Και υπάρχουν και εκείνες που δεν δημοσιεύουν selfies χωρίς πλήρες μακιγιάζ.

Δείτε ακόμη 16 Φυσιολογικά Πράγματα για τα Οποία οι Γυναίκες Δεν Πρέπει να Αισθάνονται Ανασφαλείς

Ακμή και φακίδες

© dakotafanning/Instagram

Πέρασαν οι εποχές που το αψεγάδιαστο δέρμα ήταν τάση. Το δέρμα μας είναι ζωντανό και αλλάζει λόγω εσωτερικών διεργασιών και εξωτερικών παραγόντων. Ακόμη και μια σταρ του Χόλυγουντ μπορεί να εμφανίσει ξαφνικά σπυράκια, αυτό είναι φυσιολογικό.

Μικρή κοιλιά κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης

© emrata/Instagram, © kourtneykardash/Instagram

Μερικές γυναίκες κρίνουν τις εγκύους που, κατά την άποψή τους, έχουν μικρή κοιλιά καθως τις συγκρίνουν με τον εαυτό τους. Στην πραγματικότητα, αν ο γιατρός πει ότι η εγκυμοσύνη πάει καλά, μια μικρή κοιλιά ακόμα και στο δεύτερο τρίμηνο είναι φυσιολογική. Ακριβώς όπως μια μεγάλη κοιλιά σε κάθε στάδιο.

Τρίχα στα δάχτυλα των ποδιών

brightside

Οι τρίχες μεγαλώνουν και στα δάχτυλα των ποδιών σας. Σε κάποιες γυναίκες αρέσει να τις ξυρίζουν, ενώ άλλες δεν νοιάζονται καθόλου.

Μέγεθος στήθους

© Atonement / Universal Pictures and co-producers, © salmahayek/Instagram

Κάποιες γυναίκες επικρίνονται ότι είναι επίπεδες και άλλες ντρέπονται για το μεγάλο στήθος τους. Είναι καλύτερα να μην αγχώνεστε και απλώς να αγαπάτε το σώμα σας.

Μεγάλο μέγεθος ποδιού

Joel C Ryan/Invision/East News

Οι ψηλοί άνθρωποι έχουν συχνά μεγάλα πόδια και δεν χρειάζεται να ντρέπεστε γι’ αυτό. Είναι καλύτερα να ακολουθήσετε το παράδειγμα των διασημοτήτων. Η Χάιντι Κλουμ έχει μεγάλο μέγεθος ποδιού αλλά δεν την εμποδίζει να έχει 2.000 ζευγάρια κομψά παπούτσια, τα οποία ονειρεύεται να δώσει στις κόρες της.

πηγή

Δείτε επίσης 16 Μικρά Πράγματα που Δείχνουν τις Γυναίκες Μεγαλύτερες

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 2.5 / 5. Αξιολογήσεις: 2

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

ώριμο παιδί,συμβουλές για γονείς,για το παιδί,μαζί με το παιδί,

10 Πράγματα που Πρέπει να Κανουν οι Γονείς για να Μεγαλώσουν ένα Ώριμο Παιδί

Τα 2 Λάθη με την Οδοντόβουρτσα που Μάλλον Κάνετε

Τα 2 Λάθη με την Οδοντόβουρτσα που Μάλλον Κάνετε