in , ,

16 Φυσιολογικά Πράγματα για τα Οποία οι Γυναίκες Δεν Πρέπει να Αισθάνονται Ανασφαλείς

συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά,lifestyle,
συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά,lifestyle,

Κάθε μέρα η κοινωνία γίνεται ολοένα και πιο ανεκτική σε διαφορετικές εμφανίσεις βλέμματα και είδη συμπεριφοράς. Παρόλα αυτά, πολλές γυναίκες εξακολουθούν να αισθάνονται ανασφαλείς για την εμφάνισή τους. Υπάρχουν μερικά πράγματα σχετικά με την εμφάνιση μας που είναι απολύτως αποδεκτά σήμερα και ορισμένες διασημότητες συμμερίζονται επίσης αυτές τις απόψεις. 12 Κόλπα Ομορφιάς που σας Κάνουν να Φαίνεστε Φρέσκιες σαν Λουλούδι

Χνούδι

© Anton Oparin / Alamy Stock Photo

Το χνούδι στο πρόσωπο είναι φυσιολογικό και οι περισσότερες γυναίκες το έχουν πάνω από το άνω χείλος και στο πηγούνι.

Ξηρό δέρμα στις φτέρνες

© SrideeStudio / Shutterstock.com

Το ξηρό δέρμα και οι κάλοι είναι το αποτέλεσμα της τριβής του ποδιού στο παπούτσι και της πίεσης του βάρους μας στη φτέρνα. Αυτό είναι απολύτως φυσιολογικό. Μπορεί να ανησυχείτε για αυτό μόνο εάν το ξηρό δέρμα σας προκαλεί πόνο.

Όχι απόλυτα ίσια πόδια

© Everett Collection / Shutterstock.com

Ακόμα κι αν τα πόδια σας δεν είναι πολύ ίσια, δεν είναι λόγος να νιώθετε ανασφάλεια και να τα κρύβετε. Εξάλλου, το αίσθημα αυτοπεποίθησης δεν εξαρτάται από το σχήμα των ποδιών ή άλλων μερών του σώματος.

Όχι ιδανικά δάχτυλα των ποδιών

CJLA / Broadimage / Broad Image / East News

Τα στραβά δάχτυλα των ποδιών είναι αρκετά συνηθισμένα. Και μπορεί να είναι έτσι από τη γέννηση ή να γίνουν έτσι μεγαλώνοντας. Και υπάρχει επίσης ο όρος «το δάχτυλο του Μόρτον», που είναι μια περίεργη δομή του ποδιού στην οποία το δεύτερο δάκτυλο είναι μακρύτερο από το πρώτο. Δεν χρειάζεται να είστε ανασφαλείς για αυτές τις φυσιολογικές ιδιαιτερότητες.

Γκρίζα μαλλιά

© goodluz / Shutterstock.com

Πολλές γυναίκες απλά δεν αντέχουν τα γκρίζα μαλλιά τους και τα βάφουν ό,τι κι αν γίνει. Μάλλον πιστεύουν ότι τις τους κάνουν να φαίνονται μεγαλύτερες και μη ελκυστικές. Αλλά η Μέριλ Στριπ και η Άντι Μακ Ντάουελ το σκέφτονται με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο. Οι ηθοποιοί έχουν περήφανα τα γκρίζα μαλλιά τους και δεν πιστεύουμε ότι κάποιος θα τολμούσε να τις χαρακτηρίσει μη ελκυστικές.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Μεγάλη μύτη

LAURENT VU / SIPA / SIPA / East News

Τα πρότυπα ομορφιάς υπαγορεύουν ότι η μύτη των γυναικών πρέπει να είναι μικρή ακόμα κι αν φαίνεται περίεργη σε ορισμένα πρόσωπα.

Η σκηνοθέτης Σοφία Κόπολα είχε μεγάλη μύτη σε όλη της τη ζωή. Σε συνέντευξή της είπε ότι κάποτε έσπασε τη μύτη της και πήγε στο γιατρό. Και προσπάθησε να την πείσει να κάνει επέμβαση στη μύτη. Αλλά η Σοφία είχε αρκετή αυτοπεποίθηση για να αρνηθεί και σήμερα δεν μετανιώνει καθόλου για την απόφασή της.

Όχι λευκά δόντια σαν το χιόνι

© fellman.sara / Reshot

Παρά τις αμέτρητες διαφημίσεις που προωθούν τα λευκά δόντια, είναι σημαντικό να θυμάστε ότι τα δόντια του καθενός είναι διαφορετικά. Το σμάλτο των δοντιών μπορεί να έχει διαφορετικό πάχος και απόχρωση, και είναι απολύτως φυσιολογικό.

Ιδρωμένες μασχάλες

brightside

Η εφίδρωση είναι αναπόσπαστο μέρος της λειτουργίας του σώματος. Συμβάλλει στην απελευθέρωση θερμότητας, η οποία βοηθά στη διατήρηση της βέλτιστης θερμοκρασίας του σώματος. Αν δεν ιδρώναμε, το σώμα μας θα έβραζε κυριολεκτικά από μέσα.

Δείτε ακόμη 12 Πρότυπα Ομορφιάς που Οι Σύγχρονες Γυναίκες Πρέπει να Αφήσουν

Όχι επίπεδη κοιλιά

ANGELA WEISS / AFP / East News

Αν σε όλη σας τη ζωή παλεύατε να αποκτήσετε επίπεδη κοιλιά, ήρθε η ώρα να χαλαρώσετε και να αποδεχτείτε το υγιές, δυνατό σώμα που έχετε. Οι γυμνασμένοι κοιλιακοί μπορεί να φαίνονται υπέροχοι όταν φοράτε μπικίνι, αλλά η υγεία των γυναικών απαιτεί ποσοστό σωματικού λίπους τουλάχιστον 15%.

Γελάτε και μιλάτε δυνατά

© Liderina / Shutterstock.com

Μια γυναίκα με αυτοπεποίθηση εκφράζει ανοιχτά τα συναισθήματά της. Και αν έχετε δυνατή φωνή, είστε συναισθηματικές και σας αρέσει να γελάτε, ποιο είναι το νόημα να προσπαθείτε να συγκρατηθείτε; Δεν θα σε κάνει πιο ευτυχισμένες.

Φυσικά φρύδια

brightside

Χρειαζόμαστε τα φρύδια μας για να εκφράσουμε τα συναισθήματά μας. Και η μόδα για αυτά έρχεται και φεύγει. Στη δεκαετία του 1920, τα λεπτά φρύδια ήταν μεγάλη επιτυχία. Και τη δεκαετία του 2010, τα πολύ πυκνά φρύδια μπήκαν στη μόδα, μέχρι που η διάσημη Rihanna εμφανίστηκε στο εξώφυλλο ενός γυαλιστερού περιοδικού με πολύ λεπτά φρύδια το 2018. Αλλά ανεξάρτητα από το πόσο αλλάζει η μόδα, είναι άσκοπο να νιώθετε ανασφάλεια για τη φυσική εμφάνιση των φρυδιών σας.

Προβληματικό δέρμα

© Selenagomez / Instagram

Δεν υπάρχει άψογο δέρμα. Ένα σχεδόν τέλειο αποτέλεσμα μπορεί να επιτευχθεί κάνοντας διάφορες επεμβάσεις ομορφιάς. Ωστόσο, οι περισσότερες φωτογραφίες που βλέπετε στα social media δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Επομένως, δεν έχει νόημα να νιώθετε ανασφάλεια ότι το δέρμα σας απέχει πολύ από το μη ρεαλιστικό ιδανικό.

Το μακιγιάζ που δεν σας ταιριάζει, σύμφωνα με άλλους

© Jonnelle Yankovich / Unsplash

Η ζωή είναι πολύ μικρή για να αρνηθείτε στον εαυτό σας σε απλές απολαύσεις. Αν λοιπόν ονειρευόσασταν από καιρό να φοράτε ασημί σκιά ματιών, μωβ κραγιόν ή πράσινο glitter στο πρόσωπό σας, γιατί να μην το κάνετε; Ακόμα κι αν κάποιος πει ότι δεν σας ταιριάζει για κάποιο λόγο. Η ευτυχία σας είναι πιο σημαντική από την αυτόκλητη γνώμη κάποιου άλλου.

Πολύχρωμα μαλλιά αν είστε άνω των 40 ετών

© Pexels

Μπορείτε να εκφραστείτε σε οποιαδήποτε ηλικία ακόμα κι αν η κοινωνία πιστεύει ότι τα πολύχρωμα μαλλιά δεν είναι το κατάλληλο στυλ για μια ώριμη γυναίκα. Αλλά μια γυναίκα με αυτοπεποίθηση μπορεί να αποφασίσει μόνη της τι είναι αποδεκτό για αυτήν και τι όχι. Και ο πειραματισμός με την εμφάνιση κάνει αμέσως ένα άτομο πιο φωτεινό και πιο ενδιαφέρον.

Τζελ extensions νυχιών

Dylan Travis / ABACA / Abaca / East News

Τα μακριά τζελ extensions νυχιών σε διάφορα χρώματα είναι εξαιρετικά δημοφιλείς τώρα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι είστε λιγότερο ελκυστικές ή θηλυκές χωρίς μακριά νύχια. Πολλές γυναίκες απλώς αισθάνονται πιο άνετα να έχουν τα νύχια τους με φυσικό τρόπο.

Αναπτυσσόμενες ρίζες μαλλιών

face to face/FaceToFace/REPORTER/East News, © imagepressagency / Depositphotos

Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι οι αναπτυσσόμενες ρίζες μαλλιών μπορούν να καταστρέψουν ολόκληρη την εμφάνιση. Ας ακολουθήσουμε όμως το παράδειγμα της Σάρον Στόουν, η οποία νιώθει σίγουρη για τα γκρίζα μαλλιά της και απλώς επιλέγει το σωστό χτένισμα για να παίξει με αυτά. Ή της Μαντόνα, που δείχνει στιλάτη με το φυσικό χρώμα των μαλλιών της.

πηγή

Δείτε επίσης Makeup Artist Διασημοτήτων Μοιράζεται 3 Κόλπα για να Μειώσετε Γρήγορα τις Ρυτίδες για Νεανική Όψη σε Λίγες Ώρες

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4 / 5. Αξιολογήσεις: 9

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

κούρεμα γκαζόν,συμβουλές για γκαζόν,συμβουλές κηπουρικής,για τον κήπο,χρήσιμα,

Πότε Σταματά να Μεγαλώνει το Γκαζόν αν Δεν το Κουρεύετε

εναλλακτική για κρουτόν,συμβουλές μαγειρικής,χρήσιμα,πατατάκια αντί κρουτόν,

Αυτή η Εναλλακτική για Κρουτόν Είναι Πραγματικά Ιδιοφυής