Τα κρουτόν είναι σχεδόν πάντα το αποκορύφωμα μιας σαλάτας. Το τραγανό, η γεύση… χρειάζεται να πούμε περισσότερα; Τι γίνεται, όμως, αν ξεμείνατε από κρουτόν; Ή μήπως θέλετε να αλλάξετε λίγο τα πράγματα; Επειδή, ανεξάρτητα από το πόσο νόστιμα είναι, ακόμη και τα κρουτόν μπορεί να μπαγιατέψουν. Η λύση: το ταπεινό πατατάκι. Γιατί Κάποιοι Προσθέτουν Ποπ Κορν στη Σαλάτα;
Η σεφ Carolina Gelen είναι γεμάτη από καινοτόμες ιδέες και στην απλή πράσινη σαλάτα αντικαθιστά τα κρουτόν με πατατάκια. Τι γεύση επιλέγει; Θαλασσινό αλάτι και ξύδι. Είναι τέλειο… τραγανό, αλμυρό και ξινό.
@carolinagelen chips > croutons #salad #chips #food #recipe ♬ Sunday – HNNY
Ενώ μπορείτε να πιάσετε ένα κρουτόν στο πιρούνι σας κάθε δύο ή τρεις μπουκιές μιας σαλάτας, τα σπασμένα πατατάκια θα καλύψουν τέλεια κάθε κομμάτι μαρουλιού, διασφαλίζοντας ότι κάθε μπουκιά είναι γεμάτη γεύση και τραγανή γεύση.
πηγή φωτογραφίας
Δείτε επίσης Ομελέτα στο Νερό: Πώς να την Φτιάξετε