in , , , ,

Γιατί οι Άνδρες Βρίσκουν τις Γυναίκες με Σώμα Κλεψύδρας πιο Ελκυστικές, Σύμφωνα με την Επιστήμη

σώμα κλεψύδρας,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά,περίεργα,
σώμα κλεψύδρας,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά,περίεργα,

Η επιστήμη μόλις αποκάλυψε ένα από τα πιο ζουμερά μυστικά της ζωής: οι άντρες δεν μπορούν να αντισταθούν στις γυναίκες με σώμα κλεψύδρας! Από τα αρχαία ένστικτα μέχρι τις σύγχρονες επιθυμίες, η γοητεία των γυναικών με καμπύλες έχει αντέξει στη δοκιμασία του χρόνου. Τα Ζευγάρια που Μαλώνουν Περισσότερο Μένουν Μαζί Περισσότερο, Αποκαλύπτει η Επιστήμη

Φαίνονται πιο γόνιμες

© cineclassico / Alamy Stock Photo

Μελέτες έχουν δείξει ότι οι άντρες μπορεί υποσυνείδητα να προτιμούν να συμβιβάζονται με μια γυναίκα με πιο καμπυλωτό σχήμα, με φαρδύτερους γοφούς και μια μικρότερη μέση λόγω της εξέλιξης. Έχει συνδεθεί με τη γονιμότητα και την ικανότητα να γεννούν παιδιά. Οι άνδρες μπορεί να προτιμούν μια γυναίκα με αυτό το σώμα από ένα όμορφο πρόσωπο και στήθος εξαιτίας αυτού.

Μπορεί να είναι πιο έξυπνες

Collin Xavier/Image Press Agency ABACA/Abaca/East News

Οι άνδρες μπορούν να βρουν τις γυναίκες με σώμα κλεψύδρας ελκυστικές και πιο έξυπνες. Οι γυναίκες, όπως η Σάλμα Χάγιεκ, που έχουν μεγαλύτερη διαφορά μεταξύ του μεγέθους των γοφών και της μέσης τους, στην πραγματικότητα αποθηκεύουν υγιή ωμέγα-3 λιπαρά οξέα γύρω από τους γοφούς και τους μηρούς τους. Αυτά τα υγιή λίπη είναι απαραίτητο συστατικό για την ανάπτυξη του εγκεφάλου και συνδέονται με μεγαλύτερη εγκεφαλική ικανότητα και υγεία.

Δείτε ακόμη Γιατί Έχετε την Τάση να Ερωτεύεστε τους Ιδιους Τύπους Ανθρώπων και Όχι Άλλους

Μπορούν να είναι πιο υγιείς

AF Archive/Graham Whitby Boot/Mary Evans Picture Library/East News

Ένα πιο καμπυλωτό σώμα κλεψύδρας έχει πολλά σημαντικά πλεονεκτήματα για την υγεία λόγω της στενής μέσης και των φαρδιών γοφών της. Οι γυναίκες με στενότερη μέση έχουν μικρότερες πιθανότητες να υποφέρουν από μεταβολικές ασθένειες και οι μεγαλύτεροι γοφοί δείχνουν γονιμότητα και υγεία του εγκεφάλου.

Οι άνδρες βρίσκουν τις γυναίκες με καμπύλες πιο ελκυστικές

face to face/FaceToFace/REPORTER/East News

Έρευνες δείχνουν ότι οι άνδρες βρίσκουν τις γυναίκες με πιο καμπυλωτή σιλουέτα πιο ελκυστικές. Για παράδειγμα, μια ψυχολογική μελέτη διαπίστωσε ότι οι άντρες προτιμούν τις γυναίκες με καμπυλωτό πίσω μέρος και προτείνουν ότι αυτό οφείλεται σε εξελικτικές προτιμήσεις. Σε μια άλλη μελέτη, οι άνδρες προτιμούσαν επίσης γυναίκες με μεγαλύτερη αναλογία ισχίου προς μέση, που σημαίνει ότι βρίσκουν πιο λεπτή μέση και μεγαλύτερους γοφούς πιο ελκυστικά.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Είναι πιο μοδάτες

AFP/EAST NEWS

Το σώμα κλεψύδρας είναι δημοφιλες στη βιομηχανία της μόδας (σκεφτείτε τις Kardashians ή τη Rihanna) καθώς και ένα κλασικά ελκυστικό σχήμα σώματος, που θυμόμαστε σήμερα με τη Marilyn Monroe, την Elizabeth Taylor και τη Sophia Loren. Εκτός από τις επιστημονικές μελέτες, οι γυναίκες με πιο καμπύλες φιγούρες μπορούν επίσης να εκτιμηθούν για το στυλ τους και την εφαρμογή των ρούχων τους.

πηγή

Δείτε επίσης Η Επιστήμη Εξηγεί Γιατί Ορισμένες Ηλικιακές Διαφορές Δεν Λειτουργούν στις Σχέσεις και Άλλες Ναι

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

εναλλακτική για κρουτόν,συμβουλές μαγειρικής,χρήσιμα,πατατάκια αντί κρουτόν,

Αυτή η Εναλλακτική για Κρουτόν Είναι Πραγματικά Ιδιοφυής

δόντια και προσωπικότητα,περίεργα,χρήσιμα,

Τα Δόντια σας Αποκαλύπτουν Πολλά για την Προσωπικότητά σας Σύμφωνα με Έναν Οδοντίατρο