in , , , , ,

81 Ιδέες Μοντέρνας Διακόσμηση Μπροστινής Βεράντας

μοντέρνα διακόσμηση μπροστινής βεράντας,ιδέες διακόσμησης βεράντας,διακόσμηση σπιτιού,διακόσμηση,
μοντέρνα διακόσμηση μπροστινής βεράντας,ιδέες διακόσμησης βεράντας,διακόσμηση σπιτιού,διακόσμηση,

Το μοντέρνο ή το mid-century modern στυλ διακόσμησης είναι πολύ δημοφιλές σήμερα, καθώς είναι εξαιρετικά άνετο και φιλόξενο. Διακοσμήστε με μοντέρνο στυλ τη μπροστινής βεράντας που θα κάνει το σπίτι σας να φαίνεται ξεχωριστό από το κατώφλι και θα επεκτείνει τους εσωτερικούς χώρους σε εξωτερικούς χώρους. 32 Κομψές Ιδέες Διακόσμησης Βεράντας με Κουρτίνες

81 Ιδέες Μοντέρνας Διακόσμηση Μπροστινής Βεράντας

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά του mid-century modern

Τα ουδέτερα δεν φεύγουν ποτέ από τη μόδα, και αυτό συμβαίνει σε αυτό το στυλ διακόσμησης. Παραδοσιακά, η παλέτα του κυμαινόταν από φωτεινές αποχρώσεις τη δεκαετία του 1950 έως πιο ζεστούς γήινους τόνους στη δεκαετία του 1960, αφήνοντας πολύ χώρο για ευελιξία. Για μια μοντέρνα πινελιά, χρησιμοποιήστε ουδέτερους τόνους με περιστασιακές πιτσιλιές χρωμάτων, όπως μια πολυθρόνα με φωτεινή έμφαση.

Ποια άλλα στυλ μπορούν να εφαρμοστούν

Εκτός από το ότι είναι μοντέρνα, η βεράντα σας μπορεί επίσης να έχει κάποια άλλα στυλ και θέματα όπως παράκτια, αγροικία, δάσος, ρουστίκ, boho, έρημο και ούτω καθεξής, και μπορείτε επίσης να προσθέσετε πινελιές από αυτά τα στυλ στη βεράντα σας.

Πώς να εφαρμόσετε μοντέρνο στυλ σε μια μπροστινή βεράντα;

Πηγαίνετε για μια μεγάλη βαριά πόρτα ή μια πόρτα με τζάμια. Σκεφτείτε μια πόρτα σε κάποιο σούπερ τολμηρό χρώμα. Χρησιμοποιήστε απλές ζαρντινιέρες με άνθη και πρασινάδα, εμπριμέ χαλιά (αν υπάρχουν), μερικά μαύρα ή ουδέτερα έπιπλα και έντονα υφάσματα. Τα φυτά σε γλάστρες και τα λουλούδια είναι απαραίτητα για μια τέτοια βεράντα ή ακόμα και είσοδο.

Δείτε ακόμη 21 Ιδέες Διακόσμησης Μπροστινής Βεράντας για να υποδέχεστε κόσμο σε ένα τέλειο Περιβάλλον

Μικροσκοπικές μοντέρνες μπροστινές βεράντες

Μια μικρή ή ακόμα και μικροσκοπική μπροστινή βεράντα είναι ίσως απλώς μια είσοδος με λίγα σκαλοπάτια, αλλά μπορείτε ακόμα να τη διακοσμήσετε για μια κομψή και τολμηρή εμφάνιση. Πώς να στιλίσετε έναν τόσο μικροσκοπικό χώρο; Πρώτα απ’ όλα, μπορείτε να βάψετε την πόρτα σας με κάποιο έντονο χρώμα – κόκκινο, πορτοκαλί, μαύρο, πράσινο ή κίτρινο. Δεύτερον, μπορείτε να επιλέξετε ένα σκούρο χρωματισμένο δάπεδο ή δάπεδο ντυμένο με πλακάκια με σχέδια για να κάνετε τη βεράντα εξαιρετική. Τρίτον, μπορείτε να προσθέσετε ψηλές μοντέρνες ζαρντινιέρες σε μαύρο ή γκρι ή σε έντονα χρώματα που ταιριάζουν με την πόρτα σας. Επιλέξτε πράσινο ή μίνι δέντρα για να τα φυτέψετε, παραλείψτε τα λουλούδια, δεν φαίνονται μοντέρνα.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Μεγαλύτερες μοντέρνες μπροστινές βεράντες

Εάν η βεράντα σας είναι αρκετά μεγάλη ώστε να τοποθετήσετε κάποια έπιπλα, χρησιμοποιήστε την! Επιλέξτε κομψούς μοντέρνους πάγκους, καρέκλες, αιωρούμενα κρεβάτια και καναπέδες, εμπριμέ μαξιλάρια και κουβέρτες. Βάψτε την μπροστινή πόρτα, το πάτωμα ή ντύστε το πάτωμα με πλακάκια που τραβούν τα βλέμματα. φτιάξτε γυάλινο κιγκλίδωμα για πιο μοντέρνα αίσθηση. Φυτέψτε λίγη πρασινάδα σε κομψές γλάστρες σε μοντέρνο στυλ και προσθέστε φαναράκια από κεριά ή άλλα μοντέρνα αξεσουάρ που σας αρέσουν.

πηγή φωτογραφιών

Δείτε επίσης 37 Ιδέες Διακόσμησης Βεράντας για Παραθαλάσσια Σπίτια Που θα λατρέψετε!

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Κι όμως φταίει η χτένα: Viral σε δευτερόλεπτα τα 3 τιπς που θα σε σώσουν αν τα μαλλιά σου λαδώνουν κάθε 2 μέρες

Κι όμως φταίει η χτένα: Viral σε δευτερόλεπτα τα 3 τιπς που θα σε σώσουν αν τα μαλλιά σου λαδώνουν κάθε 2 μέρες

Βάλε ΣΗΜΕΡΑ Το Γιασεμί Στο Υπνοδωμάτιο: Έτσι Θα Μειώσετε το Στρες και το Άγχος

Βάλε ΣΗΜΕΡΑ Το Γιασεμί Στο Υπνοδωμάτιο: Έτσι Θα Μειώσετε το Στρες και το Άγχος