Γιατί Να Βάλεις Ένα Σφουγγάρι Στο Πλυντήριο: 6 Κόλπα για το Πλυντήριο Ρούχων που θα Αλλάξουν το Καθημερινό Πλύσιμο

Ίσως αναρωτιέστε τι μπορεί να είναι τόσο δύσκολο στο πλύσιμο των ρούχων στο πλυντήριο; Ωστόσο, κάθε τόσο έχουμε ακόμα βρώμικα πουκάμισα ή τρύπες στα αγαπημένα μας T-shirt. Επίσης, ένα πλυντήριο τείνει να χαλάσει για άγνωστο λόγο. Για να εξοικονομήσετε χρόνο και χρήμα, καθώς και να παρατείνετε τη διάρκεια ζωής των ρούχων σας, υπάρχουν μερικά έξυπνα κόλπα για το πλυντήριο. Πόσο Καιρό Μπορείτε να Αφήσετε Βρεγμένα Ρούχα στο Πλυντήριο, Σύμφωνα με τους Ειδικούς

Αξιοποιήστε τα οφέλη των μικροϊνών.

6 Κόλπα για το Πλυντήριό Ρούχων που θα Αλλάξουν το Καθημερινό Πλύσιμο

Το χνούδι είναι ιδιαίτερα αισθητό στα σκούρα ρούχα. Ο λόγος που εμφανίζεται είναι μικρές ίνες που χωρίζονται από το ένα ρούχο και επικάθονται στην επιφάνεια ενός άλλου.

Ένα μικρό πανί από μικροΐνες θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από το χνούδι. Προσθέστε το στον κάδο και ξεκινήστε το πλύσιμο, και κατά τη διαδικασία στυψίματος το χνούδι θα κολλήσει στο πανί.

Ελέγξτε την κατάσταση του κάδου.

Το πλυντήριο που δεν λειτουργεί σωστά μπορεί να προκαλέσει τρύπες στα ρούχα σας. Μια νάιλον κάλτσα ή καλσόν μπορεί να σας βοηθήσει να καταλάβετε εάν το μηχάνημα είναι ο ένοχος.

Περάστε το γύρω από το εσωτερικό του άδειου κάδου. Αν η κάλτσα δεν είναι σκισμένη, το πλυντήριο δεν κάνει τρύπες και δεν σκίζει τα ρούχα. Αν είναι σκισμένο, θα πρέπει να καλέσετε μηχανικό.

Βάλτε ένα σφουγγάρι στο πλυντήριο.

Οι άνθρωποι που έχουν γάτα ή σκύλο γνωρίζουν πολύ καλά ότι οι τρίχες των κατοικίδιων τους παραμένουν στα ρούχα ακόμα και μετά το πλύσιμο. Αλλά αυτό το πρόβλημα μπορεί να ελαχιστοποιηθεί. Απλώς βάλτε ένα καθαρό σφουγγάρι πιάτων στον κάδο μαζί με τα ρούχα σας και οι τρίχες θα κολλήσουν σε αυτό.

Related Post

Δείτε ακόμη Πώς να Σταματήσετε να Χάνετε τις Κάλτσες σας στο Πλυντήριο

Βάλτε τα παπούτσια σε ένα δίχτυ πλυντηρίου πριν τα ρίξετε στον κάδο.

Πολλοί πλένουν στο πλυντήριο τα αθλητικά τους παπούτσια, κάτι που είναι εντάξει. Αλλά είναι καλύτερο να τα πλένετε σε δίχτυ πλυντηρίου. Παρεμπιπτόντως, τα παπούτσια μπορούν να πλυθούν με ρούχα του ίδιου χρώματος και υφής, για παράδειγμα, με χοντρές πετσέτες ή τζιν.

Προσθέστε στοματικό διάλυμα στον κάδο.

Για να καθαρίσετε τον κάδο από βακτήρια και μικρόβια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν απλό και οικονομικό τρόπο – στοματικό διάλυμα. Αυτό το προϊόν που έχει σχεδιαστεί για να κάνει την αναπνοή μας φρέσκια μπορεί να αφαιρέσει εύκολα τις δυσάρεστες οσμές από τον κάδο του πλυντηρίου. Απλά πρέπει να το ρίξετε το σε άδειο κάδο και να εκτελέσετε έναν κύκλο πλύσης.

Καθαρίστε το συρτάρι του απορρυπαντικού.

Για να καθαρίσετε το συρτάρι από βρωμιά και βακτήρια, πρέπει να ρίξετε 2 φλιτζάνια λευκό ξύδι και περίπου 20 σταγόνες αιθέριο έλαιο και στη συνέχεια να εκτελέσετε έναν κύκλο πλύσης. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αιθέριο έλαιο τεϊόδεντρου που έχει αντιμυκητιακές ιδιότητες.

πηγή φωτογραφιών

Δείτε επίσης Πώς Να Πλύνεις Σωστά Το Πάπλωμα Χωρίς Να Διαλύσεις Το Πλυντήριο

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Share
Δημοσιεύθηκε από τον
Jim Taylor

Recent Posts

50 Υπέροχες Ιδέες Διακόσμησης Μικρής Βεράντας

Εάν έχετε μια πολύ μικρή βεράντα ή απλώς μια είσοδο, θα πρέπει να τη διακοσμήσετε… Read More

8 Μαΐου, 2024

Σιδέρωμα Κουρτίνας: 7 έξυπνα κόλπα για να μην παιδεύεστε με τις ώρες

Το σιδέρωμα κουρτινών είναι μια πολύ χρονοβόρα και βαρετή εργασία. Ωστόσο, με μικρά έξυπνα κόλπα… Read More

8 Μαΐου, 2024

50 Ράφια από Παλέτες που Μπορείτε να Φτιάξετε Μόνοι σας

Τα ελεύθερα και επιτοίχια ράφια από παλέτες είναι μια εξαιρετική λύση για κάθε ρουστίκ ή… Read More

6 Μαΐου, 2024

Μπορώ να χρησιμοποιήσω το περσινό αντηλιακό;

Μας αρέσει ο ζεστός καιρός το καλοκαίρι - ή ακόμα και την άνοιξη όταν είμαστε… Read More

6 Μαΐου, 2024

48 Ιδέες Πολύχρωμης Διακόσμησης Τραπεζαρίας

Το φωτεινό χρώμα δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα, ειδικά αν είστε λάτρης των χρωμάτων… Read More

30 Απριλίου, 2024

45 Τραπέζια από Παλέτες για Εσωτερικούς και Εξωτερικούς Χώρους

Οι παλέτες είναι τέλειες για την κατασκευή επίπλων. Το κύριο πλεονέκτημα των τραπεζιών παλέτας είναι… Read More

30 Απριλίου, 2024

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies.

Περισσότερα