in , , , , ,

Πόσο Καιρό Μπορείτε να Αφήσετε Βρεγμένα Ρούχα στο Πλυντήριο, Σύμφωνα με τους Ειδικούς

https://applianceexpresstx.com/washer-repair/why-is-your-washer-leaving-marks-on-your-clothing/
https://applianceexpresstx.com/washer-repair/why-is-your-washer-leaving-marks-on-your-clothing/

Όλοι το έχουμε κάνει πολλές φορές: αφήνουμε βρεγμένα ρούχα στο πλυντήριο για ώρες (ή περισσότερο), είτε επειδή τα ξεχάσαμε είτε επειδή δεν είχαμε χρόνο να τα απλώσουμε. Αλλά πόσο κακή είναι αυτή η συνήθεια, αλήθεια; Πώς να Σταματήσετε να Χάνετε τις Κάλτσες σας στο Πλυντήριο

Africa Studio/Shutterstock

Πόσο καιρό μπορείτε να αφήσετε τα βρεγμένα ρούχα στο πλυντήριο;

Ένας καλός εμπειρικός κανόνας είναι να αποφεύγετε να αφήνετε τα ρούχα στο πλυντήριο για περισσότερες από 8 έως 12 ώρες. Ωστόσο, υπάρχουν περισσότερα που πρέπει να σκεφτείτε για να αποτρέψετε τα ρούχα σας από το να μυρίζουν και να μουχλιάσουν, ειδικά αν είστε επιρρεπείς στο να αφήνετε τα ρούχα σας για ώρες κάθε φορά.

Δείτε ακόμη Ο Απόλυτο Οδηγός για το Πλύσιμο Ρούχων στο Πλυντήριο

Κρεμάστε βρεγμένα ρούχα πριν τα πλύνετε

Κρεμάστε βρεγμένα ή ιδρωμένα ρούχα, όπως ρούχα γυμναστικής, κάπου όσο περιμένουν να πλυθούν, ώστε οτιδήποτε άλλο στο καλάθι ρούχων σας να μην μουχλιάσει ή να μυρίσει. Αυτό θα σας βοηθήσει να αποτρέψετε τα ρούχα σας από το να μυρίζουν μούχλα στο πλύσιμο.

Αποφύγετε την υπερβολική φόρτωση του πλυντηρίου σας

Μια άλλη απλή προληπτική συμβουλή για να μην μυρίζουν τα ρούχα σας είναι να αποφύγετε την υπερβολική φόρτωση του πλυντηρίου σας. Αυτό δεν θα επιτρέψει στα ρούχα σας να στυφτούν, να μετακινηθούν και να διεισδύσει το απορρυπαντικό, αφήνοντας ορισμένα ρούχα να είναι και να μυρίζουν πιο καθαρά από άλλα. Είναι καλύτερο να πλένετε ένα σετ σεντόνια μόνο του και τα ρούχα γυμναστικής της εβδομάδας ξεχωριστά από αυτά του συντρόφου ή του συγκάτοικού σας για να βεβαιωθείτε ότι υπάρχει αρκετός χώρος για να καθαριστούν σωστά, ειδικά εάν θα μένουν στο πλυντήριο για λίγο μετά την ολοκλήρωση του πλυσίματος.

Καθαρίστε το πλυντήριό σας

Πολλοί άνθρωποι δεν συνειδητοποιούν ότι πρέπει να καθαρίσουν τα πλυντήρια τους για να αποτρέψουν ή να καθαρίσουν τη μούχλα και τις μυρωδιές. Τα πλυντήρια εμπρόσθιας φόρτωσης είναι επιρρεπείς στο να μουχλιάσουν, ιδιαίτερα το λάστιχο, επομένως πρέπει να αποφύγετε να αφήνετε ρούχα στο πλυντήριο κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Αυτό συμβαίνει επειδή όταν αφήνετε τα ρούχα στο πλυντήριο για περισσότερες από 8 έως 12 ώρες, το μηχάνημα δεν αναπνέει λόγω υπερβολικής υγρασίας για παρατεταμένο χρονικό διάστημα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα το πλυντήριο να μην έχει χρόνο να στεγνώσει μεταξύ των φορτίων. Επομένως εάν αφήνετε συχνά τα ρούχα όλη τη νύχτα, ίσως θελήσετε να ελέγξετε το λάστιχο της πόρτας για μούχλα, καθώς και την αποχέτευση από όπου βγαίνει το νερό για χνούδια. Τέλος, αφήνετε την πόρτα του πλυντηρίου σας ανοιχτή όλη τη νύχτα για να στεγνώσει πιο γρήγορα.

πηγή / φώτο

Δείτε επίσης Γιατί Πρέπει να Βάζετε Μαύρο Πιπέρι στο Πλυντήριο Ρούχων

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 1 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Νιώθετε Άρρωστοι Το Πρωι; 6 Απροσδόκητοι Λόγοι

Νιώθετε Άρρωστοι Το Πρωι; 6 Απροσδόκητοι Λόγοι

Υπάρχει Ένα Πράγμα που Σχεδόν Όλοι ΞΕΧΝΟΥΝ να Καθαρίσουν στο Σπίτι

Υπάρχει Ένα Πράγμα που Σχεδόν Όλοι ΞΕΧΝΟΥΝ να Καθαρίσουν στο Σπίτι