in , , , , ,

Το Στυλ Είναι Διαχρονικό: 10 Κόλπα με Ρούχα που θα σας Βοηθήσουν να Τονώσετε τη Σιλουέτα σας

Το Στυλ Είναι Διαχρονικό: 10 Κόλπα με Ρούχα που θα σας Βοηθήσουν να Τονώσετε τη Σιλουέτα σας
Το Στυλ Είναι Διαχρονικό: 10 Κόλπα με Ρούχα που θα σας Βοηθήσουν να Τονώσετε τη Σιλουέτα σας

Τα ρούχα μας αποτελούν μέρος της μη λεκτικής επικοινωνίας μας και μπορούν να δώσουν πληροφορίες για εμάς στους άλλους. Επομένως, είναι βολικό να γνωρίζουμε όχι μόνο τι είναι της μόδας αλλά και τι ταιριάζει με το σώμα μας και μας κάνει να δείχνουμε και να νιώθουμε όμορφα. Έτσι θα δούμε οφέλη σε συναισθηματικό, κοινωνικό, ακόμη και εργασιακό επίπεδο. 8 Συμβουλές Μόδας που Δεν Πρέπει να Χάσετε Αυτό το Καλοκαίρι

Δώστε στυλ στο ντύσιμό σας χρησιμοποιώντας οριζόντιες γραμμές

Δώστε στυλ στο ντύσιμό σας χρησιμοποιώντας οριζόντιες γραμμές

Εδώ και χρόνια, πιστεύατε ότι πρέπει να φοράτε ρούχα με κάθετες γραμμές για να φαίνεστε πιο αδύνατες, αλλά αυτό δεν ισχύει. Μια μελέτη που διεξήχθη από μια ερευνητική ομάδα στο Πανεπιστήμιο του Γιορκ απέδειξε ότι αυτές κάνουν το σώμα μας να δείχνει πιο ογκώδες. Η εξήγηση βασίζεται σε δύο οπτικές ψευδαισθήσεις που επηρεάζουν τον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε τις αποστάσεις, ανάλογα με το αν οι γραμμές είναι οριζόντιες ή κάθετες.

Η λαιμόκοψη V

Το λαιμόκοψη V ευνοεί όλους τους σωματότυπους γιατί βοηθά στη μείωση του όγκου στην περιοχή του στήθους και ενισχύει το φυσικό του σχήμα (ανάλογα με το βάθος της λαιμόκοψης). Επιμηκύνει επίσης το λαιμό και κάνει τους ώμους να φαίνονται μικρότεροι αν έχετε φαρδιούς ώμους.

Πώς να επιλέξετε το σωστό πλάτος της τιράντας

Το πλάτος των ώμων, το μέγεθος του μπούστου και το σχήμα του χεριού είναι σημαντικά όταν επιλέγετε τον τύπο των ιμάντων που σας ταιριάζουν καλύτερα. Διαχωρίστε τους ιμάντες αν θέλετε για πιο φαρδιά εφαρμογή και ενώστε τα μεταξύ τους για να κάνετε αυτές τις περιοχές να φαίνονται πιο στενές.

Πώς να ξεχωρίσετε ποιο είναι το σωστό μήκος μπλέιζερ

Το μπλέιζερ είναι ένα ρούχο που πρέπει να υπάρχει στη ντουλάπα μας γιατί ταιριάζει σε διαφορετικά στυλ και είναι διαχρονικό. Για τον ίδιο λόγο, όντας τόσο χρήσιμο και ευέλικτο, είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ποιο θα τονώσει τη σιλουέτα μας. Με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να επενδύσουμε σωστά και να αξιοποιήσουμε στο έπακρο τα ντυσίματα που μπορούμε να συνθέσουμε. Ένα μήκος μέχρι το ισχίο θα είναι ιδανικό για όσες έχουν φαρδιούς ώμους και ένα κοντό για όσες έχουν φαρδιούς γοφούς.

Να είστε προσεκτικές όταν ακολουθείτε τις τάσεις στα παντελόνια

Κοψίματα, σχέδια, χρώματα… υπάρχει τεράστια ποικιλία σε παντελόνια. Γι’ αυτό είναι σημαντικό να λαμβάνετε υπόψη όχι μόνο τι σας αρέσει και τι σας κάνει να νιώθετε άνετα όταν τα αγοράζετε ή τι είναι στη μόδα, αλλά πρέπει να λάβετε υπόψη και ποιο θα σας ευνοήσει για τον σωματότυπό σας. Για παράδειγμα, καμπάνα ή με όγκο στα πόδια για όσες έχουν σώμα ανάποδο τριγώνου, ή skinny για το σώμα «κλεψύδρα».

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Δείτε ακόμη Στυλίστρια Δείχνει πώς να Κάνετε τα Φθηνά Ρούχα Εντυπωσιακά και να Αποφυγετε Κοινά Λάθη Μόδας

Η διαφορά είναι στις πίσω τσέπες.

Όταν ψωνίζετε τζιν, ένα από τα πιο παραμελημένα κόλπα είναι η διαφορά ανάμεσα στην επιλογή παντελονιού με τσέπες σε στυλ που ταιριάζει με το σώμα σας. Πρέπει να κοιτάξετε προσεκτικά και να αναλύσετε πού βρίσκονται οι τσέπες σε σχέση με τη ραφή του παντελονιού. Για παράδειγμα, οι τσέπες που απέχουν πολύ από την κεντρική ραφή θα κάνουν τον πισινό να φαίνεται μεγάλος και οι τσέπες που είναι ψηλές, μικρές και πιο κοντά στη ραφή θα δημιουργήσουν το εφέ ενός μεγαλύτερου πισινού.

Σημασία έχει το χρώμα του παντελονιού.

Σχετικό ρόλο παίζει και το χρώμα του παντελονιού, καθώς τα σκούρα χρώματα στυλιζάρουν περισσότερο από τα ανοιχτόχρωμα και οι ματ υφές περισσότερο από τα γυαλιστερά. Εάν θέλετε να κρύψετε το πλάτος των ποδιών σας, είναι προτιμότερο να επιλέξετε μαύρο μαλλί παρά μπεζ σατέν. Από την άλλη, αν θέλετε να τονίσετε περισσότερο τους γοφούς σας παρά τους ώμους σας, τα prints είναι μεγάλοι σύμμαχοί σας.

Γνωρίζοντας πώς να διαλέξετε το ιδανικό φόρεμα

Η γνώση του σωματότυπου σας θα κάνει τεράστια διαφορά όταν πρόκειται να φορέσετε ένα φόρεμα που τονώνει τη σιλουέτα σας. Έτσι, ένα στενό ή ογκώδες φόρεμα μπορεί να γίνει πλεονέκτημα ή καταστροφή σας.

Το στυλ της τσάντας παίζει σημαντικό ρόλο.

Το στυλ της τσάντας μάλλον δεν είναι κάτι που λαμβάνετε υπόψη όταν αγοράζετε ρούχα ή επιλέγετε το ντύσιμό σας, αλλά θα έπρεπε. Για ένα άτομο με μεγάλο μπούστο, μια τσάντα με ένα μικρό χερούλι στον ώμο θα εστιάσει την προσοχή σε αυτή την περιοχή, αντίθετα, μια με μακριά λαβή μέχρι το ισχίο θα είναι ιδανική.

Το να φοράτε παπούτσια στο ίδιο χρώμα με το παντελόνι κάνει τη διαφορά.

Ανάμεσα στα γνωστά οπτικά κόλπα για να δείχνετε πιο ψηλή είναι να φοράτε παπούτσια στο ίδιο χρώμα με το παντελόνι, δίνοντας έτσι μια αίσθηση συνέχειας που θα κάνει τα πόδια σας να φαίνονται πιο μακριά και πιο αδύνατα.

πηγή

Δείτε επίσης 11 Συμβουλές Ψυχολογίας Χρωμάτων για να Έχετε το Τέλειο Ντύσιμο σε Οποιαδήποτε Περίσταση

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

λιποδιαλυτές τροφές,κάψιμο κοιλιακού λίπους,διατροφή,συμβουλές διατροφής,

ΛΙΠΟΔΙΑΛΥΤΕΣ: 30 Τροφές που Αποδεδειγμένα Καίνε το Λίπος στην Κοιλιά

Μαγική Γόμα: 17 Έξυπνες Χρήσεις στο Σπίτι για το Σφουγγάρι

Μαγική Γόμα: 17 Έξυπνες Χρήσεις στο Σπίτι για το Σφουγγάρι