in , , , ,

8 Συμβουλές Μόδας που Δεν Πρέπει να Χάσετε Αυτό το Καλοκαίρι

μόδα,συμβουλές μόδας,ρούχα,συμβουλές για ρούχα,καλοκαιρινές συμβουλές μόδας,
μόδα,συμβουλές μόδας,ρούχα,συμβουλές για ρούχα,καλοκαιρινές συμβουλές μόδας,

Ετοιμαστείτε να τονώσετε την αυτοπεποίθησή σας και να τραβήξετε τα βλέμματα με αυτές τις καλοκαιρινές συμβουλές μόδας. Χωρίς να χρειαστεί να πάτε ποτέ στο γυμναστήριο θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε την ιδανική σας σιλουέτα. 15 Απαραίτητα Αξεσουάρ για να Αναβαθμίσετε την Καλοκαιρινή σας Ένδυση

Πώς να επιμηκύνετε ή να κοντύνετε το ντύσιμό σας

Για να αναδείξετε μια όμορφη σιλουέτα στο καλοκαιρινό σας ντύσιμο, σκεφτείτε μονοχρωμία με μυτερές γόβες και κάθετες πιέτες. Χρησιμοποιώντας τον κανόνα της αναλογίας 1/3 — 2/3, βρείτε μια μακριά κάθετη πλισέ φούστα και βάλτε μια μπλούζα του ίδιου χρώματος στη μέση της. Μαζί με τα τακούνια, αυτό θα τραβήξει το βλέμμα προς τα κάτω και θα σας κάνει να φαίνεστε πιο ψηλή και αδύνατη.

Αν προτιμάτε να κοντύνετε το σώμα σας, αλλάξτε το χρώμα της μπλούζας με ένα σε χρώμα συμπληρωματικό της φούστας. Αλλάξτε επίσης τις μυτερές γόβες με ένα ζευγάρι στρογγυλά φλατ. Αυτό θα λειτουργήσει τέλεια για να σπάσει την κάθετη γραμμή του σώματός σας, δίνοντας την ψευδαίσθηση ότι είστε πιο κοντές και φαρδύτερες από ό,τι είστε.

Πώς να φορέσετε ένα cropped παντελόνι με παπούτσια

Υπάρχουν μερικοί απλοί κανόνες για τα cropped παντελόνια, όπως να επιλέγετε πάντα μια μακριά μπότα που δεν δείχνει καθόλου δέρμα και όχι μια πιο κοντή. Αυτό θα σας βοηθήσει να επιμηκύνετε τα πόδια σας. Επίσης, αντί να φοράτε παπούτσια γυμναστικής μαζί τους, δοκιμάστε ένα casual ουδέτερο sneaker που δεν αποσπά την προσοχή ή σπάει την κάθετη γραμμή του ποδιού σας. Ή τρίτον, προτιμήστε ένα ουδέτερο ζευγάρι πέδιλα ή γόβες που τραβούν τα βλέμματα προς τα κάτω.

Πώς να φορέσετε με στυλ ένα λευκό τζιν

Το να συνδυάσετε το λευκό τζιν με έντονα χρώματα είναι τέλειο για το καλοκαίρι, όπως με παπούτσια στο χρώμα του δέρματος και ανοιχτόχρωμο τοπ. Αυτό θα δημιουργήσει ένα ντύσιμο που φαίνεται καλά συνδυασμένο και εκλεπτυσμένο λόγω της απλότητάς του.

Αν προτιμάτε να συνδυάσετε το λευκό σας τζιν με πιο σκούρα χρώματα, τότε ισορροπήστε το με μερικά μαύρα παπούτσια και μια μαύρη ζώνη μαζί με ένα σκούρο μπλουζάκι. Μπορείτε πάντα να εξισορροπήσετε το μαύρο με ένα ουδέτερο σακάκι.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Πώς να φαίνεστε πιο ψηλές και αδύνατες

Είναι πολύ πιο κολακευτικό να βάζετε το μπλουζάκι μέσα σε ψηλόμεσο παντελόνι από το να το έχετε ριχτό και να κόβετε το σώμα στα 2, κάνοντας το πιο κοντό. Αντ’ αυτού, επιλέξτε ένα μακρύ παντελόνι (όχι cropped) με ένα εφαρμοστό μπλουζάκι, σε συνδυασμό με ένα ζευγάρι μυτερά ή αμυγδαλωτά παπούτσια για να επιμηκύνετε ολόκληρη τη σιλουέτα σας.

Για να αναδείξετε ακόμα περισσότερο την εμφάνιση, χρησιμοποιήστε μια εσωτερική στρώση του ίδιου χρώματος και ένα διαφορετικό χρώμα στο εξωτερικό στρώμα. Για παράδειγμα, προτιμήστε ένα μαύρο παντελόνι και ένα ασορτί μαύρο τοπ σε συνδυασμό με ένα μακρύ σακάκι σε διαφορετικό χρώμα. Αυτό θα τραβήξει το μάτι πάνω-κάτω και θα δώσει την ψευδαίσθηση ότι είστε ψηλότερες και πιο αδύνατες.

Δείτε ακόμη 30 Casual Καλοκαιρινά Ρούχα για να Εντυπωσιάσετε τους Πάντες

Πώς να κάνετε τα πόδια σας να φαίνονται πιο λεπτά ή πιο χοντρά

Εάν θέλετε να κάνετε τα πόδια σας να φαίνονται πιο λεπτά κάτω από το φόρεμά σας, προσθέστε ένα ζευγάρι κάλτσες στο ντύσιμό σας, ενώ αν δεν φορέσετε θα κάνετε τα πόδια σας να φαίνονται πιο χοντρά.

Πώς να επιμηκύνετε τα πόδια σας

Είναι απαραίτητο να φοράτε ένα μακρύ παντελόνι για αυτή την εμφάνιση, φροντίζοντας να καλύπτονται οι αστραγάλοι σας. Οτιδήποτε πάνω από τον αστράγαλο θα κόψει τα πόδια σας, κάνοντάς τα να φαίνονται πιο κοντά από ότι είναι στην πραγματικότητα. Συνδυάστε το παντελόνι με ένα μυτερό παπούτσι που επίσης θα επιμηκύνει ακόμα περισσότερο τα πόδια και θα σας κάνει να φαίνεστε πιο ψηλες. Αποφύγετε τα cropped παντελόνια ή το τύλιγμα του παντελονιού σας μέχρι τη γάμπα, καθώς αυτό θα σας κάνει να φαίνεστε κοντόχοντρες.

Πώς να καλύψετε μια πρησμένη κοιλιά

Το μόνο που χρειάζεται είναι να τραβήξετε την προσοχή μακριά από την περιοχή της κοιλιάς, οπότε μια μπλούζα ή τοπ με πολλές λεπτομέρειες που τραβούν την προσοχή γύρω από το μπούστο και τους ώμους θα κάνουν τη δουλειά. Αποφύγετε ένα μπλουζάκι ή ένα bodycon που θα τραβήξει την προσοχή στη μέση σας.

Πώς να τραβήξετε την προσοχή από τους γοφούς και τους μηρούς σας

Εάν θέλετε να ισορροπήσετε τους γοφούς σας, δημιουργήστε μια εξωτερική στήλη του ίδιου χρώματος με διαφορετικό εσωτερικό χρώμα. Για παράδειγμα, συνδυάστε πράσινο παντελόνι με ένα πράσινο σακάκι και διάλεξε ένα λευκό μπλουζάκι από κάτω. Αυτό θα σας βοηθήσει να προσθέσετε αναλογίες στον σωματότυπο σας και να κολακεύσετε τις καμπύλες σας.

πηγή φωτογραφιών

Δείτε επίσης 4 Κορυφαίες Τάσεις Μόδας Άνοιξη/Καλοκαίρι 2023: Θα τις Λατρέψετε

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 3.6 / 5. Αξιολογήσεις: 16

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

φροντίδα δέρματος,άψογο δέρμα,λαμπερό δέρμα,φυσικές θεραπείες ομορφιάς,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά,

3 Φυσικές Θεραπείες Ομορφιάς για να Επιτύχετε Άψογο και Λαμπερό Δέρμα

οργάνωση εξωτερικών χώρων,οργάνωση κήπου,ιδέες οργάνωσης κήπου,κατασκευές κήπου,για τον κήπο,

25 Δημιουργικές Ιδέες Οργάνωσης για Εξωτερικούς Χώρους