in , ,

Τα Καλύτερα ΜΗ Τοξικά Καθαριστικά που Έχετε Ήδη στο Σπίτι

μη τοξικά καθαριστικά,σπιτικά καθαριστικά,καθαρισμός,συμβουλές καθαρισμού,χρήσιμα,
Τα Καλύτερα μη Τοξικά Καθαριστικά που Έχετε Ήδη στο Σπίτι

Μπορείτε να κάνετε το σπίτι σας να λάμπει χρησιμοποιώντας κοινά υλικά κουζίνας και όχι εμπορικά καθαριστικά με τοξικές ουσίες. Πώς να Φτιάξετε Σπιτικά Καθαριστικά με Αιθέρια Έλαια

Τα Καλύτερα μη Τοξικά Καθαριστικά που Έχετε Ήδη στο Σπίτι

Η σάλτσα σόγιας είναι ένα εξαιρετικό απολιπαντικό. Δοκιμάστε να το χρησιμοποιήσετε για να καθαρίσετε το λίπος από τον απορροφητήρα, τον βραστήρα τσαγιού και την πλάτη κουζίνας.

Το κέτσαπ και η σάλτσα σόγιας γυαλίζουν τόσο καλά τον χαλκό όσο και κάθε γυαλιστικό που αγοράζεται από το κατάστημα.

Δείτε ακόμη ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΣΠΙΤΙΟΥ: 8 Απλά Σπιτικά Καθαριστικά Δαπέδου

Για να καθαρίσετε και να γυαλίσετε γυάλινες επιφάνειες, χρησιμοποιήστε εφημερίδα αντί για πανί. Η εφημερίδα είναι εξαιρετικά απορροφητική και δεν αφήνει χνούδι όταν σκουπίζεται.

Για τις βρώμικες οθόνες LCD και άλλες ηλεκτρονικές οθόνες χρησιμοποιήστε αναλογία 1:1 νερό προς οινόπνευμα και ένα πανί για να τις καθαρίσετε.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Για τις βουλωμένες αποχετεύσεις, το να ρίξετε βραστό νερό στην αποχέτευση συχνά βοηθάει, όπως και ένα μισό φλιτζάνι μαγειρική σόδα μαζί με ένα ή δύο φλιτζάνια λευκό ξύδι. Η βίαιη αντίδραση μεταξύ της μαγειρικής σόδας και του ξιδιού δρα για να απομακρύνει τη γλίτσα, αντί να τη διαλύσει.

Φτιάξτε ένα εύκολο — και ασφαλές για τα τρόφιμα — γυαλιστικό ξύλου λιώνοντας μαζί 1 μέρος κερί μέλισσας σε 3 μέρη ελαιόλαδο. Τρίψτε το στο ξύλο και στη συνέχεια γυαλίστε το με ένα καθαρό πανί.

Το καθαριστικό φούρνου είναι συχνά ένα από τα πιο τοξικά προϊόντα καθαρισμού οικιακής χρήσης. Ευτυχώς μπορειτε να φτιάξετε σπιτικό καθαριστικό φούρνου χρησιμοποιώντας βόρακα, ξύδι, υγρό πιάτων και νερό.

Όπως ακριβώς χρησιμοποιείτε νερό για να καθαρίσετε το χρώμα με βάση το νερό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε φυτικό λάδι για να καθαρίσετε μελάνι με βάση το λάδι και να ξεβάψετε επιφάνειες, βούρτσες και χέρια. Ρίξτε φυτικό λάδι στο μελάνι και αφήστε το να μουλιάσει για λίγα λεπτά πριν τα σκουπίσετε και τα δύο με ένα στεγνό πανί.

πηγή φωτογραφίας

Δείτε επίσης 5 Απλά και γρήγορα Φυσικά Καθαριστικά Κουζίνας ακόμα και για τους πιο σκληρούς λεκέδες!

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Καλλιέργεια Φρούτων Και Λαχανικών Από ΑΠΟΦΑΓΙΑ: 20 Τρέλες Συμβουλές Κηπουρικής που θα σας Καταπλήξουν

Καλλιέργεια Φρούτων Και Λαχανικών Από ΑΠΟΦΑΓΙΑ: 20 Τρέλες Συμβουλές Κηπουρικής που θα σας Καταπλήξουν

Ξύλινα Μαγειρικά Σκεύη Και Κουτάλες: Πώς να τα Φροντίσετε για να Διαρκέσουν Περισσότερο

Ξύλινα Μαγειρικά Σκεύη Και Κουτάλες: Πώς να τα Φροντίσετε για να Διαρκέσουν Περισσότερο