in , ,

Η Ντέμι Μουρ στα 60 Λάμπει με Μπικίνι και Αποκαλύπτει πώς Παραμένει Νέα

Ντέμι Μουρ,μυστικά ομορφιάς,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά,lifestyle,
Η Ντέμι Μουρ στα 60 Λάμπει με Μπικίνι και Αποκαλύπτει πώς Παραμένει Νέα

Ακόμη και στα 60 της, η Ντέμι Μουρ εξακολουθεί να δείχνει εντυπωσιακή με μαγιό. Ενώ η εμφάνισή της μπορεί να φαίνεται σαν μυστήριο, η Μουρ αποκαλύπτει ότι τα μυστικά ομορφιάς της βρίσκονται στη δύναμη της αυτοφροντίδας και της καλλιέργειας μιας θετικής νοοτροπίας. Δίνοντας μεγάλη αξία στη σωματική και ψυχική της ευεξία, η ηθοποιός συνεχίζει να εκπέμπει αυτοπεποίθηση και ομορφιά. Η Πενέλοπε Κρουζ Αποκαλύπτει τα Μυστικά της για την Αιώνια Ομορφιά

Γυμνάζεται στο σπίτι.

© demimoore / Instagram

Πολλοί άνθρωποι επιλέγουν να ασκούνται στο σπίτι αντί να πηγαίνουν στο γυμναστήριο, γλιτώνοντας από την ταλαιπωρία των μετακινήσεων. Φαίνεται ότι η συνήθης ρουτίνα γυμναστικής της Μουρ δεν είναι τόσο επικεντρωμένη στο γυμναστήριο όσο νομίζαμε.

Το 2019, παραδέχτηκε ότι δεν είχε πάει γυμναστήριο για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Στο Instagram της, μοιράστηκε την εμπειρία της με το The Mirror, ένα σύστημα γυμναστικής, και ξεκίνησε με μια σύντομη συνεδρία χορού-καρδιο διάρκειας 15 λεπτών. «Δεν έχω ασκηθεί πάνω από τέσσερα χρόνια. Λοιπόν, αυτό θα είναι ο επόμενος στόχος μου », μοιράστηκε.

Κολυμπάει πολύ.

© demimoore / Instagram, © demimoore / Instagram

Η Μουρ εμφανίζεται συχνά να απολαμβάνει τον χρόνο της κοντά στο νερό, όπως αποδεικνύεται από τις πολυάριθμες φωτογραφίες που μοιράζεται στο Instagram.

Η κολύμβηση είναι ευρέως αναγνωρισμένη ως μια εξαιρετική μορφή άσκησης που όχι μόνο βοηθά τον μυϊκό τόνο αλλά επίσης ενισχύει τη δύναμη και την αντοχή. Δεν είναι περίεργο που η Μουρ επιλέγει να ενσωματώσει το κολύμπι στη ρουτίνα της γυμναστικής της.

Δείτε ακόμη Κιμ Καρντάσιαν: Της κλέψαμε τα Κόλπα Ομορφιάς της

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Περνά πολύ χρόνο με τον σκύλο της.

© demimoore / Instagram

Η ηθοποιός έχει ένα αξιολάτρευτο σκυλί που ονομάζεται Pilaf και της αρέσει να μοιράζεται φωτογραφίες και βίντεο του στο Instagram. Κάνουν πολλά διασκεδαστικά πράγματα μαζί και πρόσφατα, δημοσίευσε ένα συγκινητικό βίντεο με το να περνούν υπέροχα στην παραλία. Η λεζάντα έλεγε: “Μαθήματα κολύμβησης με Pilaf!”

Πολυάριθμες μελέτες έχουν δείξει ότι η ιδιοκτησία ενός σκύλου έχει πολλά οφέλη για την υγεία, όπως να σας κάνει πιο δραστήριους και ακόμη και να σας βοηθήσει να μειώσετε την αρτηριακή σας πίεση.

Πιστεύει ότι η ομορφιά ξεκινά από μέσα.

© demimoore / Instagram

Κατά τη διάρκεια μιας συζήτησης στο πάνελ του Goop μαζί με τη Γκουίνεθ Πάλτροου, η Ντέμι Μουρ μοιράστηκε τις κορυφαίες συμβουλές της για την περιποίηση του δέρματος, τονίζοντας τη σημασία της αυτοφροντίδας από μέσα.

«Κοίτα, δεν έχω κάποιο πολύ μεγάλο μυστικό. Αλλά σίγουρα πιστεύω ότι η ομορφιά ξεκινά από μέσα. Μπορείτε να κάνετε ό,τι θέλετε προς τα έξω, αλλά αν το εσωτερικό δεν φαίνεται ή δεν αισθάνεστε καλά, τότε δεν ξέρω αν κάτι που κάνετε εξωτερικά θα είναι αρκετά καλό», είπε.

Αφού πέρασε από μια σειρά από δύσκολες σχέσεις και γάμους, η Μουρ έχει καταλήξει σε μια σημαντική συνειδητοποίηση: πριν μπορέσει να αγαπήσει πραγματικά κάποιον άλλο, πρέπει να δώσει προτεραιότητα στο να αγαπήσει πλήρως τον εαυτό της και να τιμήσει τις δικές της επιθυμίες. Τώρα, στην ηλικία των 60 ετών, η αγάπη έχει βρει ξανά το δρόμο της στη ζωή της Μουρ και αυτή τη φορά, είναι αποφασισμένη να την προσεγγίσει με μια ανανεωμένη ματιά και να πάρει εναλλακτικές αποφάσεις.

πηγή

Δείτε επίσης Κάν’το όπως η Τζένιφερ Λόπεζ: 14 Κόλπα Ομορφιάς που την Βοηθούν να Δείχνει Εκπληκτική στα 53 της

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 2.5 / 5. Αξιολογήσεις: 2

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

καρότα,υπερτροφή,διατροφή,συμβουλές διατροφής,ανδρική γονιμότητα,

Καρότα: Το Διατροφικό «Θαύμα» της Φύσης

καλοκαιρινό επιδόρπιο,επιδόρπιο με μπανάνες,γλυκές δημιουργίες,συνταγές,

Το Τέλειο Καλοκαιρινό Επιδόρπιο με Μόνο 4 Υλικά