in , ,

Η Πενέλοπε Κρουζ Αποκαλύπτει τα Μυστικά της για την Αιώνια Ομορφιά

Πενέλοπε Κρουζ,μυστικά ομορφιάς της Πενέλοπε Κρουζ,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά,lifestyle,
Η Πενέλοπε Κρουζ Αποκαλύπτει τα Μυστικά της για την Αιώνια Ομορφιά

Η Πενέλοπε Κρουζ είναι σύμβολο ομορφιάς εδώ και χρόνια και στα 49 της δείχνει ακόμα λαμπερή όσο ποτέ. Από την υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή μέχρι την τακτική άσκηση, η βραβευμένη ηθοποιός μοιράστηκε τα μυστικά που τη βοηθούν να γερνάει με χάρη και να διατηρεί μια νεανική εμφάνιση. Κάν’το όπως η Τζένιφερ Λόπεζ: 14 Κόλπα Ομορφιάς που την Βοηθούν να Δείχνει Εκπληκτική στα 53 της

Αποφεύγει τη ζάχαρη.

© penelopecruzoficial / Instagram, ANGELA WEISS/AFP/East News

Μπορεί να φαίνεται αδύνατο να αντισταθείτε σε ένα νόστιμο cupcake ή στο αγαπημένο σας ντόνατ, αλλά η μείωση της ζάχαρης μπορεί να ωφελήσει τρομερά το δέρμα σας. Η ηθοποιός προσπαθεί να αποφύγει τροφές που μπορεί να βλάψουν την ομορφιά της, αποφεύγοντας τα γαλακτοκομικά και τη ζάχαρη. Τρώει πολλά φρούτα, λαχανικά και ποιοτικές πρωτεΐνες από ζώα ελευθέρας βοσκής. Πίνει επίσης λίτρα νερό.

Ασκείτε πολύ.

Η τακτική άσκηση βοηθά να παραμένετε γεμάτοι ενέργεια και ωφελεί τη συνολική υγεία. Η καθημερινή γυμναστική μπορεί επίσης να επηρεάσει θετικά το δέρμα και η Κρουζ κάνει ό,τι μπορεί για να παραμείνει ενεργή.

Δείτε ακόμη 8 Κόλπα Ομορφιάς από τα μοντέλα της Victoria’s Secret για να Λάμπουν σαν Αστέρια

Χρησιμοποιεί ένα ρολό νεφρίτη για να ξεφουσκώσει το πρόσωπό της.

Ένα ρολό προσώπου νεφρίτη είναι ένα προσιτό εργαλείο ομορφιάς που μπορεί να κάνει θαύματα για το δέρμα. Η τακτική χρήση μπορεί να φωτίσει την επιδερμίδα, να μειώσει το πρήξιμο και να διαμορφώσει το περίγραμμα του προσώπου.

Καθαρίζει πάντα το δέρμα της τη νύχτα.

Το να ξεχάσετε να καθαρίσετε και να ενυδατώσετε το δέρμα σας πριν τον ύπνο μπορεί να οδηγήσει σε δυσάρεστες συνέπειες, όπως φραγμένους πόρους και πρόωρες ρυτίδες. Η ηθοποιός δεν παρακάμπτει ποτέ τη σωστή νυχτερινή ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας της.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Πιστεύει ότι η ομορφιά ξεκινά από μέσα.

Η χρήση των κατάλληλων προϊόντων περιποίησης μπορεί να ωφελήσει την επιδερμίδα, αλλά η υγεία του εντέρου και η σωστή διατροφή είναι επίσης ζωτικής σημασίας.

πηγή

Δείτε επίσης 13 Κόλπα Ομορφιάς που Χρησιμοποιούν οι Διάσημες για να Λάμπουν σαν Αστέρια

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

ξεπερασμένα πρότυπα ομορφιάς,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά,

12 Πρότυπα Ομορφιάς που Οι Σύγχρονες Γυναίκες Πρέπει να Αφήσουν

κρυστάλλινα νύχια,διαφανή νύχια,συμβουλές μανικιούρ,ομορφιά,συμβουλές ομορφιάς,

35 Διαφανή Κρυστάλλινα Νύχια που Είναι Υπέροχα σαν τις Γυάλινες Γόβες της Σταχτοπούτας