in , ,

13 Κόλπα Ομορφιάς που Χρησιμοποιούν οι Διάσημες για να Λάμπουν σαν Αστέρια

μυστικά ομορφιάς από διάσημες,κόλπα ομορφιάς,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά,
13 Κόλπα Ομορφιάς που Χρησιμοποιούν οι Διάσημες για να Λάμπουν σαν Αστέρια

Τα κόλπα ομορφιάς που χρησιμοποιούν οι διάσημες για να λάμπουν σαν αστέρια ποικίλλουν από απλά έως πιο σύνθετα και θα σας εντυπωσιάσουν τόσο πολύ που θα υιοθετήσετε μερικά από αυτά. 13 Κόλπα Ομορφιάς της Τζένιφερ Λόπεζ που στα 53 της Είναι ακόμα Καυτή και Νέα

Η Χάλι Μπέρι δεν χρησιμοποιεί πούδρα προσώπου.

PHOTOlink / Everett Collection / East News, Hahn Lionel / ABACA / East News

Η Χάλι Μπέρι πιστεύει ότι όσο χρονών κι αν είναι μια γυναίκα, δείχνει καλύτερα αν το δέρμα της είναι λίγο δροσερό. Σύμφωνα με τη διασημότητα, το ματ δέρμα σε κάνει να δείχνεις μεγαλύτερος, γι’ αυτό και σταμάτησε να χρησιμοποιεί πούδρα προσώπου.

Η Τζένιφερ Λόπεζ κοιμάται ανάσκελα.

Jeffrey Mayer / Broadimage / Broad Image / East News

Για να αποφύγει τις ρυτίδες, η Τζένιφερ Λόπεζ κοιμάται πάντα ανάσκελα με μαξιλάρια να την περιβάλλουν για να μην μπορεί να γυρίσει το πρόσωπό της.

Η Τζέιν Φόντα αλλάζει συχνά την ενυδατική της κρέμα.

© DFree / Shutterstock.com

Κατά τη γνώμη της Τζέιν Φόντα, το γηραιότερο δέρμα δεν πρέπει να γυαλίζει. Η ηθοποιός μιλά ανοιχτά για τις πλαστικές επεμβάσεις της αλλά και για τη σημασία της καθημερινής περιποίησης του δέρματος.

Η Φόντα αλλάζει την ενυδατική της κρέμα για να μην την συνηθίσει το δέρμα της. Επίσης, κάνει απολέπιση στο πρόσωπό της με μια χοντρή πετσέτα προσώπου κάθε πρωί.

Η Μαντόνα φροντίζει το δέρμα των γλουτών της.

© landmarkmedia / Shutterstock.com

Η Μαντόνα φροντίζει όλα τα μέρη του σώματός της εξίσου. Αποκάλυψε ότι βάζει μάσκα πηλού στους γλουτούς της και χρησιμοποιεί ορό στα γόνατά της.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Η Μπιγιονσέ κάνει περίγραμμα στο πρόσωπό της με αντηλιακό.

© DFree / Shutterstock.com

Ο makeup artist της τραγουδίστριας μοιράστηκε ένα κόλπο για το πώς να κάνετε ένα μόνιμο περίγραμμα με αντηλιακό. Πρέπει να εφαρμόσετε αντηλιακό 15 ή 20 SPF σε όλο το πρόσωπό σας και στη συνέχεια να καλύψετε τις περιοχές που θέλετε να τονίσετε με ένα αντηλιακό υψηλότερου SPF.

Η Σίντι Κρόφορντ κάνει μπότοξ.

Grosby Group / East News

Η Σίντι Κρόφορντ πιστεύει ότι οι κρέμες απλά σταματούν να είναι αποτελεσματικές σε μια ορισμένη ηλικία. Για να αποκαταστήσει την ελαστικότητα του δέρματός της, μπορεί να βασιστεί μόνο σε ενέσεις βιταμινών, μπότοξ και κολλαγόνο.

Δείτε ακόμη 12 Κολπα Ομορφιάς με τα οποία οι Διασημότητες Δείχνουν Εντυπωσιακές Χωρίς Φίλτρα ή Photoshop

Η Βέρα Γουάνγκ χρησιμοποιεί βρεφικό λάδι.

Invision / Invision / East News

Η σχεδιάστρια μόδας Βέρα Γουάνγκ είναι 73 ετών, αλλά δείχνει πανέμορφη για την ηλικία της. Είμαστε σίγουροι ότι χρησιμοποιεί πολλά κόλπα ομορφιάς, αλλά ένα από αυτά είναι αρκετά απλό.

Της αρέσει να βάζει το βρεφικό λάδι Johnson’s στην μπανιέρα της για την ενυδάτωση και τη θρέψη του δέρματος. Και είναι επίσης πολύ καταπραϋντικό.

Η Εύα Μέντες κάνει mono threading.

Gregorio T. Binuya / Everett Collection / East News

Για να διατηρήσει το δέρμα της τονισμένο, η Εύα Μέντες κάνει mono threading, η οποία περιλαμβάνει την τοποθέτηση διαλυτών κλωστών κάτω από το δέρμα που ενεργοποιούν τη σύνθεση κολλαγόνου.

Η Κίρα Νάιτλι κρύβει τα αραιά μαλλιά της κάτω από μια περούκα.

Si, PacificCoastNews / East News

Η Κίρα Νάιτλι εξομολογήθηκε ότι λόγω του συχνού ψεκασμού των μαλλιών της, άρχισαν να πέφτουν. Έπρεπε λοιπόν να χρησιμοποιήσει περούκες. Η ηθοποιός φορούσε περούκες για 5 χρόνια. Όμως, αφού γέννησε την κόρη της, τα μαλλιά της επανήλθαν στην αρχική τους κατάσταση. Και τώρα απολαμβάνει τις πυκνές, φυσικές μπούκλες της.

Η Πάρις Χίλτον χρησιμοποιεί μαγνητικές βλεφαρίδες.

Xavier Collin / Avalon / Photoshot / East News

Στις μέρες μας, υπάρχει μεγάλη ποικιλία από ψεύτικες βλεφαρίδες. Οι περισσότερες είναι αυτοκόλλητες αλλά υπάρχουν και μαγνητικές βλεφαρίδες που προσκολλώνται στις δικές σας βλεφαρίδες με τη βοήθεια μικρομαγνητών. Και η Πάρις Χίλτον είναι μεγάλη θαυμάστριά τους. Είναι εύκολες στη χρήση και διαρκούν περισσότερο.

Η Μπέλα Χαντίντ σηκώνει τα βλέφαρά της με ταινίες ανόρθωσης προσώπου.

© Featureflash Photo Agency / Shutterstock.com

Τα foxy μάτια της Μπέλα Χαντίντ έχουν γίνει μια τεράστια τάση. Πολλές γυναίκες επιμηκύνουν τις βλεφαρίδες τους με μια ειδική τεχνική ή κάνουν αισθητικές επεμβάσεις για να έχουν το ίδιο αποτέλεσμα. Αλλά η Χαντίντ ισχυρίζεται ότι το μυστικό της είναι η ταινία ανόρθωσης προσώπου. Με τη βοήθεια της μπορείτε να ανασηκώσετε τις γωνίες των ματιών και των φρυδιών σας και να εξομαλύνετε τις ρυτίδες σας.

Η Κιμ Καρντάσιαν ενυδατώνει το δέρμα του προσώπου της με κρέμα αιμορροΐδων.

© Featureflash Photo Agency / Shutterstock.com

Η Κιμ Καρντάσιαν χρησιμοποιεί κρέμα για αιμορροΐδες για να καταπολεμήσει τις ρυτίδες. Σύμφωνα με τον makeup artist της, κάνει το δέρμα πιο ελαστικό και λείο.

Η Cardi B ξυρίζει το πρόσωπό της για να κάνει το δέρμα της λείο.

Gilbert Flores / Broadimage / Broad Image / East News

Η makeup artist της Cardi B, αποκάλυψε το μυστικό πίσω από το λαμπερό δέρμα της. Κάνει δερματοπλάνιση πριν εφαρμόσει μακιγιάζ στο πρόσωπο της Cardi B. Αυτή η διαδικασία γίνεται με τη βοήθεια του πιο λεπτού ξυραφιού, το οποίο αφαιρεί το peach fuzz και τα νεκρά κύτταρα του δέρματος.

Δείτε επίσης 13 Μυστικά από τους Ειδικούς Ομορφιάς των Διασημοτήτων του Χόλυγουντ

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 3.3 / 5. Αξιολογήσεις: 3

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

κινητό και υγεία,επιπτώσεις κινητού στο σώμα,συμβουλές υγείας,υγεία,

Κλείσε το Smartphone: To Σώμα σου εκπέμπει SOS εάν Περνάς Πολύ Χρόνο στο Κινητό σου

Καρμίνιο: Ο σιωπηλός εχθρός μέσα στο πιάτο μας. Η φυσική κόκκινη σκανθαρούχα χρωστική ουσία που βάζουμε κάθε μέρα στον οργανισμό μας

Καρμίνιο: Ο σιωπηλός εχθρός μέσα στο πιάτο μας. Η φυσική κόκκινη σκανθαρούχα χρωστική ουσία που βάζουμε κάθε μέρα στον οργανισμό μας