in , , , ,

Κιμ Καρντάσιαν: Της κλέψαμε τα Κόλπα Ομορφιάς της

Κιμ Καρντάσιαν: Της κλέψαμε τα Κόλπα Ομορφιάς της
Κιμ Καρντάσιαν: Της κλέψαμε τα Κόλπα Ομορφιάς της

Από την άψογα λαμπερή επιδερμίδα της μέχρι τα γυαλιστερά μαλλιά της, υπάρχουν πολλά να θαυμάσετε στην εμφάνιση της Κιμ Καρντάσιαν. Ενώ μπορεί να αντέξει οικονομικά τις πιο πολυτελείς θεραπείες ομορφιάς, έχει επίσης και μερικά οικονομικά κολπα ομορφιάς. Και είναι έτοιμη να μοιραστεί μερικά πίσω από τη νεανική της λάμψη. 10 Κόλπα Ομορφιάς που Χρησιμοποιούν οι Διάσημες για να Λάμπουν σαν Διαμάντια

Δεν λούζει υπερβολικά τα μαλλιά της.

Wiese/face to face/FaceToFace/REPORTER/East News, © ZUMA Press, Inc. / Alamy Stock Photo

Το πολύ συχνά πλύσιμο μπορεί να βλάψει τα μαλλιά και ακόμη και να οδηγήσει σε απώλεια μαλλιών μακροπρόθεσμα. Η Κιμ Καρντάσιαν φροντίζει καλά τα μαλλιά της και δεν θέλει να φαίνονται υπερβολικά ξηρά. Δεν τα λούζει καθημερινά αλλά κάθε 5 μέρες.

Δεν ακολουθεί την ίδια ρουτίνα ομορφιάς.

© kimkardashian / Instagram

Όταν βρίσκετε τα προϊόντα περιποίησης που κάνουν θαύματα για εσάς, είναι δελεαστικό να τα χρησιμοποιείτε συνεχώς. Αλλά το δέρμα σας μπορεί πραγματικά να συνηθίσει σε ορισμένα συστατικά των προϊόντων περιποίησης της επιδερμίδας σας, καθιστώντας τα λιγότερο αποτελεσματικά.

Για να διατηρήσει το δέρμα της υγιές και σφριγηλό, η Κιμ Καρντάσιαν αλλάζει τα προϊόντα που χρησιμοποιεί.

Δείτε ακόμη 6 Φυσικά Κόλπα Ομορφιάς που Πιθανότατα θα Θέλετε να Εφαρμόσετε Αμέσως

Δεν ξεχνά ποτέ να αφαιρεί το μακιγιάζ της.

© kimkardashian / Instagram

Όταν τελικά επιστρέψετε στο σπίτι στο τέλος μιας κουραστικής μέρας, μπορεί να σας φανεί δελεαστικό να παραλείψετε το ντεμακιγιάζ και να πάτε κατευθείαν στο κρεβάτι. Αλλά ο ύπνος με το μακιγιάζ μπορεί στην πραγματικότητα να φράξει τους πόρους, να προκαλέσει σπασίματα και ακόμη και να οδηγήσει σε πρόωρες ρυτίδες.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Αν και η Κιμ Καρντάσιαν ακολουθεί έναν πολύ δραστήριο τρόπο ζωής, δεν ξεχνά ποτέ να βγάζει το μακιγιάζ της πριν κοιμηθεί. Πάντα ξεπλένει το μακιγιάζ και χρησιμοποιεί μια ζεστή πετσέτα.

Χρησιμοποιεί κορσέ λέπτυνσης.

© kimkardashian / Instagram

Αν και το να φοράτε συνεχώς κορσέ μπορεί να εγκυμονεί κάποιους κινδύνους για την υγεία, όταν χρησιμοποιείται σωστά μπορεί να βελτιώσει τη στάση σας, να βοηθήσει στην αποκατάσταση μετά τον τοκετό και να σας χαρίσουν μια υπέροχη σιλουέτα κλεψύδρας. Η Κιμ Καρντάσιαν παραδέχεται ότι φοράει κορσέ λέπτυνσης περιστασιακά.

πηγή

Δείτε επίσης 10 Κόλπα Ομορφιάς που θα Ευγνωμονείτε Όλη σας τη Ζωή

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

7 Γεγονότα που Μπορεί να σας Κάνουν να Αμφισβητήσετε τα Πάντα

7 Γεγονότα που Μπορεί να σας Κάνουν να Αμφισβητήσετε τα Πάντα

7 Οφέλη του Κουρκουμά για το Δέρμα και πώς να το Χρησιμοποιήσετε

7 Οφέλη του Κουρκουμά για το Δέρμα και πώς να το Χρησιμοποιήσετε