Αν είστε λάτρης του γρήγορου φαγητού, πιθανότατα έχετε δει τουλάχιστον μία φορά μαύρες κηλίδες στις τηγανιτές πατάτες. Δεν είναι κάτι κακό και δεν σημαίνει ότι δεν είναι κατάλληλες για φαγητό. Αυτά είναι απλώς οι λεγόμενες τσέπες ζάχαρης. 10 Μυστικά των Φαστ Φουντ που το Προσωπικό Δεν θα Αποκαλύψει Ποτέ
Ο λόγος για τον οποίο εμφανίζονται είναι απλός. Εάν οι προτηγανισμένες πατάτες φυλάσσονται στο ψυγείο, το άμυλο που περιέχουν μετατρέπεται σε ζάχαρη. Όταν βγουν από το ψυγείο και αρχίσουν να τηγανίζονται, η υψηλή θερμοκρασία κάνει τη ζάχαρη στο εξωτερικό να ψηθεί πριν ψηθεί πλήρως το εσωτερικό. Οπότε, βασικά, αυτά είναι απλώς έξτρα καραμελωμένα σημεία. Το μειονέκτημα εδώ είναι ότι αυτά τα σάκχαρα μπορούν να αφήσουν μια καμένη γεύση.
πηγή φωτογραφίας
Δείτε επίσης 8 Κόλπα που Χρησιμοποιούν τα Εστιατόρια για να σας Πεινάσουν Περισσότερο και να Κάνουν τα Φαγητά τους Γευστικότερα
Εάν έχετε κήπο ή μια βεράντα ή κάτι άλλο υπαίθριο, μπορείτε να σκεφτείτε σοβαρά ένα… Read More
Η μόδα είναι ένα πολύ κυκλοθυμικό και άστατο πράγμα. Πολύ συχνά, ενώ προσπαθούμε να είμαστε… Read More
Η ανακούφιση του πόνου των αρθρώσεων μπορεί να είναι δύσκολη, αλλά η φύση συχνά παρέχει… Read More
Σίγουρα έχετε ακούσει τον κανόνα με τα 10.000 βήματα που πρέπει να κάνουμε καθημερινά. Το… Read More
Τα συρτάρια σας είναι γεμάτα με καλλυντικά που δεν σας χρειάζονται; Πόσες φορές έχετε αναρωτηθεί… Read More
Ο ανανάς είναι ένα νόστιμο και υγιεινό τροπικό φρούτο που αγαπούν πολλοί άνθρωποι. Ωστόσο, το… Read More
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies.
Περισσότερα