in , , ,

Σπασμένα Πλακάκια Στο Σπίτι: 3 Τρόποι για να τα Καλύψεις Και να σου Φτιάξει η Διάθεση Όταν τα Κοιτάς

Σπασμένα Πλακάκια Στο Σπίτι: 3 Τρόποι για να τα Καλύψεις Και να σου Φτιάξει η Διάθεση Όταν τα Κοιτάς
Σπασμένα Πλακάκια Στο Σπίτι: 3 Τρόποι για να τα Καλύψεις Και να σου Φτιάξει η Διάθεση Όταν τα Κοιτάς

Αν έχετε στο σπίτι σας σπασμένα πλακάκια και δεν μπορείτε να μπείτε στην διαδικασία ανακίνησης, εμείς σας έχουμε την λύση! Δείτε παρακάτω τι να κάνετε για να μην φαίνονται τόσο άσχημα μέχρι να τα αντικαταστήσετε.

Βάψτε τα

Χρησιμοποιώντας ένα λεπτό ξυλάκι, ένα σπίρτο ή μια μπατονέτα, μπορείτε να βάψετε τα ραγίσματα στα πλακάκια σας ώστε να μην φαίνονται έντονα.

Αλλάξτε τα χρώματα στα πλακάκια του μπάνιου σας, χωρίς να αλλάξετε τα πλακάκια! Ένας πλήρης και χρήσιμος οδηγός!

Το να βάψετε ένα σπασμένο πλακάκι είναι μια πολύ οικονομική λύση. Σε χρωματοπωλεία μπορείτε να βρείτε ειδικό υλικό που ανακατεύεται με βαφή και χρησιμοποιείτε σε ραγίσματα ή σε σπασμένα πλακάκια. Βάλτε με μια οδοντογλυφίδα ή μια μπατονέτα τη βαφή στο ράγισμα και αφήστε να στεγνώσει καλά. Μόλις στεγνώσει σκουπίστε από πάνω με ένα πανάκι. Περάστε από πάνω μια καθαρή στρώση βαφής για πιο ομοιόμορφο αποτέλεσμα. Αν έχετε πολλά ραγίσματα σε διάφορα πλακάκια ενός δωματίου μπορείτε να χρησιμοποιήσετε βαφή σε διαφορετική απόχρωση από αυτή του πατώματος για ένα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Καλύψτε τα με αυτοκόλλητα πλακάκια

Σε αυτήν την κουζίνα έχουν τοποθετηθεί πλακάκια που είναι αυτοκόλλητα. Έτσι όλα τα ραγίσματα και οι ατέλειες καλύφτηκαν εύκολα και γρήγορα.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Υπάρχουν αυτοκόλλητα και τατουάζ για πλακάκια και μάλιστα είναι πολύ εντυπωσιακά. Χρησιμοποιήστε αυτή τη μέθοδο για να κρύψετε ραγίσματα και σπασμένα πλακάκια ή ακόμα και λεκέδες που έχουν αποτυπωθεί πάνω στα πλακάκια σας και δεν βγαίνουν εύκολα. Προτιμήστε αυτή τη μέθοδο σε πλακάκια που είναι σε τοίχο ή σε πάτωμα που δεν έρχεται συχνά σε επαφή με νερό.

Αντικατέστησε μόνο το σπασμένο πλακάκι

Βγάλτε τα ραγισμένα πλακάκια και βάλτε στη θέση τους πολύχρωμα.

Πώς να βάψεις τους αρμούς από τα πλακάκια σε 5 απλά βήματα!

Πολύς κόσμος δεν θέλει να αντικαταστήσει τα πλακάκια του γιατί μερικές φορές δεν μπορεί να βρει ίδια με αυτά που ήδη έχει. Αν αντιμετωπίζετε το ίδιο πρόβλημα να σας ενημερώσουμε πως πλέον είναι της μόδας να υπάρχουν στο χώρο σας μερικά πλακάκια σε άλλη απόχρωση ή σχέδιο από αυτό που έχετε επιλέξει. Αν, λοιπόν, σας έχουν σπάσει 2-3 πλακάκια σε διάσπαρτα σημεία του μπάνιου σας, τότε αντικαταστήστε τα με πολύχρωμα πλακάκια δίνοντας στιλ σε όλο το χώρο.

ΠΗΓΗ

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

ρουστίκ διακόσμηση τραπεζαρίας,ιδέες διακόσμησης τραπεζαρίας,διακόσμηση τραπεζαρίας,διακόσμηση,

50 Ιδέες Ρουστίκ Διακόσμησης Τραπεζαρίας

δεντρολίβανο και μνήμη,ενίσχυση μνήμης,περίεργα,συμβουλές,χρήσιμα,

Βελτιώστε τη Μνήμη σας Μυρίζοντας Δεντρολίβανο