Όταν αλατίζετε το κρέας σας, τα ψητά λαχανικά ή το γεύμα σας υπάρχει ένα πολύ απλό κόλπο για να το κάνετε σωστά. 4 Λάθη Μαγειρικής που Καταστρέφουν το Ρύζι σας Σύμφωνα με τους Σεφ
Όσο πιο κοντά στο φαγητό αλατίζετε, τόσο πιο ανομοιόμορφα αλμυρά τμήματα θα δημιουργείτε. Αυτό οδηγεί σε ένα μείγμα από νόστιμα κομμάτια και άγευστες μπουκιές. Αντίθετα, όταν πασπαλίζετε από περίπου 30 εκατοστά ψηλότερα, το αλάτι κατανέμεται πιο ομοιόμορφα και θα έχετε καλύτερη γεύση παντού.
@kellyscleankitchen Cooking hack for knowing what your soup or sauce needs #cooking #cookinghack ♬ original sound – Chef Kelly Scott
Δείτε ακόμη 15 Κόλπα Μαγειρικής που ελάχιστοι γνωρίζουν και θα άφηναν άφωνο και τον Άκη Πετρετζίκη
Το φωτεινό χρώμα δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα, ειδικά αν είστε λάτρης των χρωμάτων… Read More
Οι παλέτες είναι τέλειες για την κατασκευή επίπλων. Το κύριο πλεονέκτημα των τραπεζιών παλέτας είναι… Read More
Καθώς το καλοκαίρι πλησιάζει όλο και περισσότερο, τα καπέλα τζόκεϊ γίνονται όλο και πιο δημοφιλή.… Read More
Ο καθαρισμός του μπάνιου σας είναι απαραίτητος για την προσωπική σας υγιεινή καθώς είναι από… Read More
Οι ακρυλικές μπανιέρες είναι πολύ δημοφιλείς. Είναι πιο ελαφριές από τις εμαγιέ και διατηρούνται πιο… Read More
Πολλοί άνθρωποι αναζητούν απλά κόλπα για να κάνουν το καθάρισμα να μην διαρκεί ώρες. Φυσικά,… Read More
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies.
Περισσότερα