Όταν αλατίζετε το κρέας σας, τα ψητά λαχανικά ή το γεύμα σας υπάρχει ένα πολύ απλό κόλπο για να το κάνετε σωστά. 4 Λάθη Μαγειρικής που Καταστρέφουν το Ρύζι σας Σύμφωνα με τους Σεφ
Όσο πιο κοντά στο φαγητό αλατίζετε, τόσο πιο ανομοιόμορφα αλμυρά τμήματα θα δημιουργείτε. Αυτό οδηγεί σε ένα μείγμα από νόστιμα κομμάτια και άγευστες μπουκιές. Αντίθετα, όταν πασπαλίζετε από περίπου 30 εκατοστά ψηλότερα, το αλάτι κατανέμεται πιο ομοιόμορφα και θα έχετε καλύτερη γεύση παντού.
@kellyscleankitchen Cooking hack for knowing what your soup or sauce needs #cooking #cookinghack ♬ original sound – Chef Kelly Scott
Δείτε ακόμη 15 Κόλπα Μαγειρικής που ελάχιστοι γνωρίζουν και θα άφηναν άφωνο και τον Άκη Πετρετζίκη
© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Ακολούθησε το Toftiaxa.gr στο facebook
Ακολουθήσε το Toftiaxa.gr στο Google News
Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!