in , , , ,

Τα 5 Προϊόντα Ομορφιάς που Μπορείτε να Πετάξετε Τωρα Σύμφωνα με τους Δερματολόγους

Τα 5 Προϊόντα Ομορφιάς που Μπορείτε να Πετάξετε Τωρα Σύμφωνα με τους Δερματολόγους
Τα 5 Προϊόντα Ομορφιάς που Μπορείτε να Πετάξετε Τωρα Σύμφωνα με τους Δερματολόγους

Δεν είναι όλα τα προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας απαραίτητα ή εξαιρετικά αποτελεσματικά. Κάποια είναι υπερεκτιμημένα και δεν αξίζει να σπαταλάτε χρήματα. 7 Προϊόντα Ομορφιάς που Μπορεί να Βλάψουν το Δέρμα σας

TanyaLovus/Getty Images

Κρέμες που ισχυρίζονται ότι «συσφίγγουν το δέρμα»

Τα προϊόντα περιποίησης που υπόσχονται στιγμιαία αποτελέσματα «σύσφιξης», είτε για το πρόσωπο, το λαιμό, τα χέρια ή το στήθος σας δεν είναι αποτελεσματικά επειδή ακόμη και τα ρετινοειδή χρειάζονται χρόνια συνεχούς χρήσης για να δώσουν στο δέρμα σας μια νεότερη, πιο σφιχτή όψη.

Μειώστε τον αριθμό των σέρουμ που χρησιμοποιείτε

Ενώ σέρουμ όπως η νιασιναμίδη (βιταμίνη Β3) και το υαλουρονικό οξύ έχουν αναζωογονητικά οφέλη, είναι υπερεκτιμημένα.

Τα προϊόντα όπως το υαλουρονικό οξύ μπορούν να γεμίσουν το δέρμα, αλλά δεν είναι απαραίτητα μέρη μιας σταθερής ρουτίνας περιποίησης. Επιπλέον, όσο περισσότερα χρησιμοποιείτε, τόσο πιο πιθανό είναι να εμφανίσετε σπυράκια και ερεθισμούς.

Τα απαραίτητα αντιγηραντικά συστατικά είναι η βιταμίνη C και η ρετινόλη, που ήδη αυξάνουν τον κυτταρικό κύκλο και ενισχύουν από μόνα τους το κολλαγόνο.

Δείτε ακόμη 6 Προϊόντα Ομορφιάς που Όλοι Χρησιμοποιούν Λάθος

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Παράλειψη τόνερ εάν δεν έχετε λιπαρό δέρμα

Τα τονωτικά και τα mists προσώπου συχνά ενσωματώνονται στην καθημερινή ρουτίνα επειδή μπορούν να κάνουν αμέσως το δέρμα λιγότερο λαμπερό.

Όμως μόνο όσες έχουν πολύ λιπαρό, με τάση ακμής δέρμα μπορούν να επωφεληθούν από τα ξηραντικά αποτελέσματα ενός τόνερ. Όλες οι υπόλοιπες γυναίκες δεν θα νιώσουν μεγάλη διαφορά μακροπρόθεσμα.

Εάν έχετε κανονικό ή ξηρό δέρμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τόνερ αν θέλετε — τα σπρέι προσώπου είναι αναζωογονητικά και ευχάριστα.

Αφήστε τα μηχανικά απολεπιστικά για τα χημικά

Τα μηχανικά απολεπιστικά τείνουν να έχουν μια λεία υφή και να ξύνουν φυσικά τα νεκρά κύτταρα του δέρματος, κάτι που μπορεί να αισθάνεται ικανοποιητικό και αποτελεσματικό για μερικούς ανθρώπους. Είναι πιο χρήσιμα αν πρέπει να αφαιρέσετε το βαρύ μακιγιάζ ή τη βρωμιά από το δέρμα αλλά δεν είναι απαραίτητα στις περισσότερες περιπτώσεις.

Ο μεγαλύτερος κίνδυνος από τη χρήση μηχανικών απολεπιστικών είναι η ζημιά που μπορούν να προκαλέσουν σε πολλούς διαφορετικούς τύπους δέρματος.

Όσοι έχουν ευαίσθητο δέρμα ή ροδόχρου ακμή μπορεί να αισθανθούν μεγαλύτερο ερεθισμό και όσοι έχουν πιο σκούρο δέρμα μπορεί να εμφανίσουν υπερμελάγχρωση και ανομοιόμορφο τόνο δέρματος. Για το λόγο αυτό, τα χημικά απολεπιστικά προτιμώνται επειδή χρησιμοποιούν οξέα για να αποφράξουν φυσικά τους πόρους.

Ανταλλάξτε το derma roller σας με μια συνεδρία microneedling εάν έχετε βαθιές ουλές ακμής

Το derma roller διαθέτει μικροσκοπικές βελόνες που δημιουργούν μικροτραύματα, προκαλώντας την ανάπτυξη νέων κυττάρων του δέρματος. Πολλοί τα βλέπουν ως μια οικονομικά προσιτή εναλλακτική λύση για τις συνεδρίες microneedling που μπορεί να κοστίσουν εκατοντάδες ευρώ, αλλά για λόγους ασφαλείας, οι βελόνες δεν θα διεισδύσουν τόσο βαθιά στο δέρμα σας.

Τα derma rollers μπορούν να βελτιώσουν τη λάμψη και τον τόνο του δέρματος. Ωστόσο, εάν θέλετε να αντιμετωπίσετε ζητήματα όπως τα αυξημένα σημάδια ακμής ή οι βαθιές ρυτίδες, μόνο μια επαγγελματική συνεδρία microneedling (και πιθανότατα πολλαπλή) θα κάνει τη διαφορά.

πηγή

Δείτε επίσης 7 Συμβουλές για να Επιλέξετε τα Σωστά Καθημερινά Προϊόντα Ομορφιάς

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

16 Κόλπα Κουζίνας που οι Μελλοντικές Γενιές Ακόμη θα Χρησιμοποιούν

16 Κόλπα Κουζίνας που οι Μελλοντικές Γενιές Ακόμη θα Χρησιμοποιούν

τμηματικοί καναπέδες,ιδέες για τμηματικούς καναπέδες,διακόσμηση σαλονιού,έπιπλα,ιδέες διακόσμησης σαλονιού,διακόσμηση

50 Διαχρονικές Ιδέες για Τμηματικούς Καναπέδες