in , , , , ,

Υπόθεση Ροχαλητό: Πώς να Το Σταματήσετε Αποτελεσματικά

ροχαλητό,αντιμετώπιση ροχαλητού,σταμάτημα ροχαλητού,συμβουλές υγείας,υγεία,χρήσιμα,
ροχαλητό,αντιμετώπιση ροχαλητού,σταμάτημα ροχαλητού,συμβουλές υγείας,υγεία,χρήσιμα,

Αν και μπορεί να μην γνωρίζετε ότι το κάνετε, το ροχαλητό μπορεί να καταστρέψει τη νύχτα του ατόμου που κοιμάται δίπλα σας. Για να κοιμάστε πιο ήρεμα, υπάρχουν μερικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για σταματήσετε αποτελεσματικά το ροχαλητό. Φυσική Σπιτική Θεραπεία για τη Μείωση του Ροχαλητού

Χάστε βάρος.

Πώς να Σταματήσετε Αποτελεσματικά το Ροχαλητό

Εάν έχετε πάρει βάρος, ειδικά στην περιοχή του λαιμού, αυτός μπορεί να είναι ο λόγος για τον οποίο ροχαλίζετε. Εάν συμβαίνει αυτό, η απώλεια βάρους μπορεί να λύσει το πρόβλημα του ροχαλητού σας. Ωστόσο, να έχετε κατά νου ότι τα αδύνατα άτομα μπορούν επίσης να ροχαλίζουν.

Κοιμηθείτε στο πλάι.

Προσπαθήστε να κοιμάστε στο πλάι αντί για οποιαδήποτε άλλη θέση ύπνου. Αυτό θα εμποδίσει τη γλώσσα σας να αγγίξει το πίσω τοίχωμα του λαιμού σας.

Εάν κοιμάστε ανάσκελα, στηρίξτε τον εαυτό σας ανάλογα.

Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να κοιμηθείτε στο πλάι και πρέπει να κοιμηθείτε ανάσκελα, σηκώστε το κεφάλι του κρεβατιού σας μερικά εκατοστά, αν είναι δυνατόν. Το να έχετε ένα επιπλέον μαξιλάρι μπορεί επίσης να λειτουργήσει.

Κόψτε τις κακές συνήθειες.

Το κάπνισμα και το ποτό είναι πολύ επιβλαβή από όλες τις απόψεις, ακόμη και όταν πρόκειται για το υπό. Μπορούν να χαλαρώσουν τους μυς σας προκαλώντας ροχαλητό. Μπορεί επίσης να κάνει τη διαδικασία αναπνοής σας πιο δύσκολη.

Κοιμηθείτε αρκετά.

Αποτρέψτε τον εαυτό σας από την υπερβολική κούραση λόγω έλλειψης καλού ύπνου. Όταν κοιμάστε λιγότερες ώρες από ό,τι θα έπρεπε, οι μύες σας γίνονται εύκαμπτοι και ροχαλίζετε περισσότερο.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Δείτε ακόμη Σταματήσετε το Ροχαλητό με Φυσικούς Τρόπους

Κάντε ασκήσεις τραγουδιού.

Οι φωνητικές ασκήσεις μπορούν να κάνουν θαύματα στον ύπνο σας. Εξασκηθείτε στο τραγούδι για 20 λεπτά κάθε μέρα, ώστε να μπορείτε να σφίξετε τους μύες του λαιμού σας, κάτι που μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη του ροχαλητού.

Ανοίξτε τις ρινικές σας οδούς.

Μπορείτε να ανοίξετε τις ρινικές οδούς σας ξεπλένοντας τα ιγμόρειά σας πριν τον ύπνο. Οι ρινικές λωρίδες είναι επίσης μια εξαιρετική λύση.

Αλλάζετε πιο συχνά τα μαξιλάρια σας.

Τα ακάρεα της σκόνης μπορεί να συσσωρευτούν στο μαξιλάρι σας και να προκαλέσουν αλλεργικές αντιδράσεις, οδηγώντας σε ροχαλητό. Αντικαταστήστε το μαξιλάρι σας τουλάχιστον κάθε 6 μήνες.

Μείνετε ενυδατωμένοι.

Πίνετε πολλά υγρά, ώστε το εσωτερικό της μύτη σας να παραμένει λιγότερο κολλώδες και βουλωμένο. Πίνετε περίπου 11 με 16 φλιτζάνια νερό την ημέρα.

Ασκηθείτε αρκετά.

Η άσκηση μπορεί πραγματικά να σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από το πρόβλημα του ροχαλητού, καθώς μπορεί να τονώσει όλους τους μυς σας, αποτρέποντας οτιδήποτε από το να χαλαρώσει.

πηγή φωτογραφιών

Δείτε επίσης Ύπνος στο Πάτωμα: Γιατί οι Άνθρωποι στην Ιαπωνία Κοιμούνται στο Πάτωμα και 5 Λόγοι για να το Δοκιμάσετε

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4.5 / 5. Αξιολογήσεις: 2

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

10 Εναλλακτικές Χρήσεις Φυσητήρα Φύλλων

10 Εναλλακτικές Χρήσεις Φυσητήρα Φύλλων

αποθήκευση αποξηραμένων φρούτων,συμβουλές για τρόφιμα,χρήσιμα,

Πως να Αποθηκεύονται Σωστά τα Αποξηραμένα Φρούτα