in , , , ,

10 Εναλλακτικές Χρήσεις Φυσητήρα Φύλλων

10 Εναλλακτικές Χρήσεις Φυσητήρα Φύλλων
10 Εναλλακτικές Χρήσεις Φυσητήρα Φύλλων

Ο φυσητήρας φύλλων σας μπορεί να κάνει πολύ περισσότερα από ό, τι νομίζετε . Μην το πετάξετε σε μια σκονισμένη γωνιά του γκαράζ μέχρι τα φθινοπωρινά φύλλα να αρχίσουν να πέφτουν. Μπορεί να εκπλαγείτε με πόσους τρόπους αυτή η συσκευή μπορεί να κάνει τη ζωή σας ευκολότερη σε όλες τις εποχές. 9 Σπιτικά Κόλπα που θα Απλοποιήσουν τη Ζωή σας

Καθαρίστε ένα βρώμικο χλοοκοπτικό

Το γκαζόν σας φαίνεται περιποιημένο μετά το κούρεμα, αλλά το χλοοκοπτικό σας είναι χάος. Ένας φυσητήρας φύλλων θα καθαρίσει γρήγορα το γρασίδι από τα ψαλίδια, τους τροχούς και το μηχάνημα. Αφήνοντας το χορτάρι να συσσωρευτεί μέσα στο χλοοκοπτικό μπορεί να μειώσει την αποτελεσματικότητά του, γι’ αυτό καθαρίστε το μετά από κάθε χρήση.

Εξαφανίστε γρήγορα τους ιστούς αράχνης

Σε κανέναν δεν αρέσει η εμφάνιση ιστών αράχνης σε ένα σκοτεινό υπόγειο ή γκαράζ. Στοχεύστε με το φυσητήρα φύλλων τους ιστούς για να τους σπάσετε από τους τοίχους σας. Αυτή η μέθοδος είναι ιδανική για άτομα που πάσχουν από αραχνοφοβία.

Καθαρίστε τη γύρη

Όσοι έχουν αλλεργίες δεν χρειάζεται να παρακολουθούν το ημερολόγιο για να γνωρίζουν πότε τελειώνει ο Χειμώνας. Το στρώμα της γύρης την Άνοιξη που καλύπτει κάθε πεζοδρόμιο και αυτοκίνητο, προκαλεί έναν συνδυασμό πρησμένων ματιών και φτερνισμάτων. Χρησιμοποιείστε ένα φυσητήρα φύλλων για να καθαρίσετε τη γύρη και να βοηθήσετε όσους στην οικογένειά σας είναι αλλεργικοί.

Στεγνώστε έπιπλα εξωτερικού χώρου

Ποτέ δεν εκτιμάτε τον ήλιο παρά μετά από μια καταιγίδα. Δυστυχώς, συμβαίνει επίσης τα έπιπλα εξωτερικού χώρου να είναι πολύ βρεγμένα για να καθίσετε και να απολαύσετε τον καθαρό ουρανό. Χρησιμοποιήστε ένα φυσητήρα φύλλων για να στεγνώσετε γρήγορα τα έπιπλα και άλλες σκληρές επιφάνειες. Αυτή η εύχρηστη συσκευή μπορεί να μην είναι τόσο αποτελεσματική για το στέγνωμα επίπλων με μαξιλάρια.

Καθαρίστε ένα λεπτό στρώμα χιονιού

Μετά από μια ελαφριά χιονόπτωση, πάρτε τον φυσητήρα φύλλων και καθαρίστε τους διαδρόμους ή το αυτοκίνητό σας σε λίγα δευτερόλεπτα. Είναι πιο γρήγορο από το να χρησιμοποιείτε μια βούρτσα χιονιού ή φτυάρι αρκεί να αντιμετωπίσετε ένα λεπτό στρώμα χιονιού.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Δείτε ακόμη 15 Απλά Σπιτικά Κόλπα για την Καθημερινότητα

Καθαρίστε σκονισμένα, βρώμικα φίλτρα

Τα περισσότερα σπίτια διαθέτουν πολλές συσκευές που χρησιμοποιούν φίλτρα αέρα, συμπεριλαμβανομένων των κλιματιστικών και των ηλεκτρικών σκουπών. Εάν έχετε πλενόμενα φίλτρα που δεν έχετε καθαρίσει για πολύ καιρό, βγάλτε τα έξω και καθαρίστε τα με το φυσητήρα φύλλων. Θα διώξει πολλή σκόνη και σωματίδια, καθιστώντας ευκολότερο τον καθαρισμό του φίλτρου με νερό.

Καθαρίστε τις υδρορροές

Τοποθετήστε ένα σετ προσάρτησης φυσητήρα φύλλων, το οποίο περιλαμβάνει αρκετή σωλήνωση για να παρέχει αέρα σε μια υδρορροή ενώ στέκεστε. Ο φυσητήρας φύλλων, μπορεί να μην είναι αρκετά ισχυρός για να ξεμπλοκάρει μια υδρορροή, αλλά μπορεί να είναι χρήσιμο για την αποφυγή φραξίματος όταν χρησιμοποιείται για τακτική συντήρηση.

Φυσήξτε θραύσματα από το αυτοκίνητό σας

Ίσως το πορτ μπαγκάζ είναι μέσα στο χάος αφού φέρατε σπίτι καυσόξυλα ή τα παιδιά έχυσαν δημητριακά σε όλο το πίσω κάθισμα (ξανά). Είναι πολύ πιο εύκολο να πάρετε το φυσητήρα φύλλων αντί της ηλεκτρικής σκούπας και καθαρίστε σε κάθε γωνιά. Απλώς ανοίξτε όλες τις πόρτες και φυσήξτε όλες τις βρωμιές έξω.

Μετακινήστε έντομα χωρίς να τα αγγίξετε

Όλοι γνωρίζουμε ότι τα έντομα διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στο οικοσύστημά μας και δεν πρέπει να τα βλάψουμε αν μπορούμε να τα βοηθήσουμε … αλλά αυτό είναι δύσκολο να το θυμάστε όταν υπάρχει ένα τεράστιο έντομο στο αυτοκίνητο ή στην εξώπορτά σας. Για να μετακινήσετε ένα έντομο χωρίς να το αγγίξετε, μια ριπή αέρα από το φυσητήρα φύλλων είναι αρκετό.

Διασκορπίστε το στάσιμο νερό

Το άλμα σε μια λακκούβα νερού μπορεί να είναι διασκεδαστικό όταν φοράτε αδιάβροχες μπότες, αλλά όχι τόσο πολύ όταν απλά προσπαθείτε να πάτε στη δουλειά. Όταν σχηματίζονται βαθιές λακκούβες στους διαδρόμους του κήπου σας ή στη βεράντα μετά από μια δυνατή καταιγίδα, ίσως θέλετε να επιταχύνεται το στέγνωμα χρησιμοποιώντας έναν φυσητήρα φύλλων για να διασκορπίσετε το νερό ώστε να εξατμιστεί πιο γρήγορα.

πηγή φωτό

Δείτε επίσης 10 Εκπληκτικές Εναλλακτικές Χρήσεις της Μαγιονέζας

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

μοντέρνα έπιπλα από παλέτες,έπιπλα,παλέτες,DIY κατασκευές,DIY κατασκευές κήπου,DIY έπιπλα κήπου,διακόσμηση σπιτιού,διακόσμηση κήπου,

30 Εκπληκτικές Ιδέες για Μοντέρνα Έπιπλα από Παλέτες

ροχαλητό,αντιμετώπιση ροχαλητού,σταμάτημα ροχαλητού,συμβουλές υγείας,υγεία,χρήσιμα,

Υπόθεση Ροχαλητό: Πώς να Το Σταματήσετε Αποτελεσματικά