in , , , , , ,

Οι Διακοσμητές Μοιράζονται του 6 Καλύτερους και 4 Χειρότερους Τρόπους για να Χρησιμοποιήσετε τον Επιπλέον Χώρο στο Σπίτι σας

Οι Διακοσμητές Μοιράζονται του 6 Καλύτερους και 4 Χειρότερους Τρόπους για να Χρησιμοποιήσετε τον Επιπλέον Χώρο στο Σπίτι σας
Οι Διακοσμητές Μοιράζονται του 6 Καλύτερους και 4 Χειρότερους Τρόπους για να Χρησιμοποιήσετε τον Επιπλέον Χώρο στο Σπίτι σας

Είτε νοικιάζετε ένα διαμέρισμα είτε είστε ιδιοκτήτης σπιτιού, είναι σημαντικό να εξετάσετε πώς οι διακοσμητικές σας επιλογές σας επιτρέπουν να κάνετε την πιο αποτελεσματική χρήση του χώρου σας. Οι διακοσμητές εσωτερικών χώρων μοιράζονται τους καλύτερους και τους χειρότερους τρόπους για να εκμεταλλευτείτε τον επιπλέον χώρο στο σπίτι σας. Οι Διακοσμητές Αποκαλύπτουν τα 9 Πράγματα που Πρέπει να Πετάξετε από τον Εξωτερικό Χώρο σας

Τακτοποιήστε την ντουλάπα σας αποθηκεύοντας τα ρούχα που δεν χρειάζεστε

Αποθηκεύετε χωριστά ρούχα που δεν φοράτε τακτικά αντί να γεμίζετε την ντουλάπα σας με ακαταστασία.
Αν έχετε μια μεγάλη ντουλάπα, δεν σημαίνει ότι πρέπει να τη γεμίζετε ή περιστασιακά να καθαρίζετε.
Χρησιμοποιήστε θήκες κενού που μπορούν να χωρέσουν κάτω από το κρεβάτι για να αποθηκεύεστε τα ρούχα που δεν χρειάζεστε.

Οι λάτρεις των βιβλίων θα πρέπει να σκεφτούν να προσθέσουν μια βιβλιοθήκη

MagicBones/Shuttershock

Διαφορετικοί άνθρωποι έχουν συγκεκριμένες ανάγκες για τον χώρο τους, επομένως οι μανιώδεις αναγνώστες μπορεί να χρειαστούν ένα μέρος για να αποθηκεύσουν αποτελεσματικά περισσότερα βιβλία.

Οι βιβλιοθήκες μπορούν να προσθέσουν επιπλέον χώρο αποθήκευσης ενσωματώνοντας χαμηλότερα ντουλάπια και χρησιμοποιώντας καλάθια ως κρυφή αποθήκευση σε ένα ράφι. Διακοσμήστε τη βιβλιοθήκη με διακοσμητικά αντικείμενα, καλάθια, κορνίζες και, φυσικά, βιβλία. Όλα έχουν να κάνουν με την κλίμακα, το χρώμα και την υφή.

Μετατρέψτε τον επιπλέον χώρο δαπέδου κοντά στο παράθυρο του υπνοδωματίου σας σε μια γωνιά διαλογισμού

Τα μεγάλα υπνοδωμάτια έχουν πολύ επιπλέον χώρο για περισσότερα ράφια και έπιπλα, αλλά αντ’ αυτού δημιουργήσετε μια περιοχή διαλογισμού με ένα χαλί. Μπορεί να ταιριάζει με την υπόλοιπη διακόσμηση και προσαρμοσμένο για να ταιριάζει στον καθορισμένο χώρο. Το χαλί χρησιμεύει ως μαξιλάρι δαπέδου για χαλάρωση.
Χρησιμοποιήστε τον χώρο κάτω από εσωτερικές σκάλες εφόσον έχετε

Ο επιπλέον χώρος κάτω από εσωτερικές σκάλες είναι το καλύτερο μέρος για επιπλέον αποθήκευση, αλλά συχνά ξεχνιέται. Μπορείτε να τοποθετήσετε συρτάρια, ντουλάπια, σπίτι σκύλου ακόμη και για αποθήκευση κρασιού.
Δουλέψετε με τα περίεργα σχήματα και τις γωνίες των σκαλοπατιών για να ενσωματώσετε καλύτερα επιπλέον χώρο αποθήκευσης.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Προσθέστε οπτικό ενδιαφέρον που δεν είναι έπιπλα στον επιπλέον χώρο σας

Followtheflow/Shuttershock

Μπορεί να είναι δελεαστικό να γεμίσετε τον επιπλέον χώρο σας με επιπλέον μεγάλα έπιπλα, αλλά υπάρχουν και άλλες επιλογές που αξίζει να εξετάσετε, όπως έργα τέχνης και γλυπτά.
Ο επιπλέον χώρος δεν χρειάζεται απαραίτητα να γεμίζεται από γωνία σε γωνία. Είναι ωραίο να έχετε μια ποικιλία πραγμάτων για να δημιουργήσετε βάθος και οπτικό ενδιαφέρον.
Οι τοίχοι γκαλερί είναι ένας κομψός και εκλεκτικός τρόπος για να φέρετε μοναδικά κομμάτια σε ένα δωμάτιο.

Μπορείτε να προσθέσετε καθίσματα σε αχρησιμοποίητες γωνίες

Οι άνθρωποι θα πρέπει να εξετάσουν το ενδεχόμενο να μετατρέψουν τις επιπλέον άδειες γωνίες σε καθιστικά χρησιμοποιώντας τον κανόνα των 90 μοιρών.
Οι άνθρωποι τείνουν να ασχολούνται περισσότερο όταν κάθονται κάθετα μεταξύ τους παρά απευθείας πρόσωπο με πρόσωπο. Προσθέστε ένα ζευγάρι καρέκλες ή ένα μικρό τραπέζι καφέ σε άδειες γωνίες.

Δείτε ακόμη 12 Αλλαγές που Πρέπει να Κάνουν Όλοι στο Υπνοδωμάτιό τους Σύμφωνα με τους Διακοσμητές

Από την άλλη πλευρά, ο καθορισμός επιπλέον χώρου με μόνιμα χαρακτηριστικά μπορεί να μειώσει την αξία μεταπώλησης

Breadmaker/Shuttershock

Παρόλο που μπορεί να είναι δελεαστικό να ορίσετε συγκεκριμένα τον χώρο σας για τις ανάγκες σας, δεν πρέπει να υπάρχουν μόνιμα έπιπλα.
Ένας μόνιμα προσαρμοσμένος χώρος δεν είναι πάντα η καλύτερη επιλογή για την αξία μεταπώλησης, επομένως εξετάστε τις προσωρινές ή κινητές επιλογές.

Μην προσθέτετε μονές καρέκλες

Μια καρέκλα μπορεί να τοποθετηθεί μόνο για οπτική έλξη, αλλά θα πρέπει να περιβάλλεται από κάποιο άλλο στοιχείο όπως ένα φωτιστικό ή ένα βοηθητικό τραπέζι. Αν πρόκειται απλώς να γεμίσει το χώρο, θα τον κάνει να φαίνεται μικρότερος και ασυνεκτικός.

Τα ψεύτικα φυτά δεν είναι ποτέ ο καλύτερος τρόπος

Arayabandit/Shuttershock

Αν και τα ψεύτικα φυτά προσθέτουν βολικά πράσινο στο δωμάτιό σας, δεν αξίζουν. Επιπλέον θα πρέπει να ξεσκονίζετε τα φύλλα των ψεύτικων φυτών χωρίς να έχετε κανένα αισθητικό όφελος που παρέχουν τα πραγματικά φυτά.

Μην χρησιμοποιείτε τον κενό χώρο σας χωρίς κάποιο σχέδιο

Ένας από τους χειρότερους τρόπους για να χρησιμοποιήσετε τον επιπλέον χώρο είναι χωρίς σχέδιο.
Χωρίς σαφές σχεδιασμό, τα δωμάτια μπορεί να γίνουν ένα ακατάστατο, αγχωτικό χάος.

πηγή

Δείτε επίσης Διακοσμητής με 40 χρόνια Εμπειρίας Μοιράζεται 10 Πράγματα που Δεν θα Είχε Ποτέ στο Σπίτι του

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

5 Τρόποι για να Απαλλαγείτε από τις Ραγάδες με Επαγγελματικό Στυλ

5 Τρόποι για να Απαλλαγείτε από τις Ραγάδες με Επαγγελματικό Στυλ

9 Κόλπα για να Γνωρίζετε αν Κάποιος Λέει την Αλήθεια

9 Κόλπα για να Γνωρίζετε αν Κάποιος Λέει την Αλήθεια