in , , , , ,

Οι Διακοσμητές Αποκαλύπτουν τα 9 Πράγματα που Πρέπει να Πετάξετε από τον Εξωτερικό Χώρο σας

διακόσμηση κήπου,διακόσμηση εξωτερικού χώρου,ιδέες διακόσμησης κήπου,συμβουλές διακόσμησης,
διακόσμηση κήπου,διακόσμηση εξωτερικού χώρου,ιδέες διακόσμησης κήπου,συμβουλές διακόσμησης,

Η διακόσμηση του σπιτιού δεν πρέπει να σταματάει στην εξώπορτά σας. Εξάλλου, η καλή εμφάνιση της αυλής και της βεράντας σας μπορεί να αναδείξει την αισθητική του χώρου σας. Υπάρχουν 9 πράγματα που πρέπει να πετάξετε από τον εξωτερικό σας χώρο για να τον διατηρήσετε κομψό σύμφωνα με τους διακοσμητές. 5 Πράγματα στην Ανακαίνιση Κουζίνας για τα Οποία Δεν Πρέπει να Σπαταλάτε Χρήματα Σύμφωνα με τους Διακοσμητές

Τα διακοσμητικά γκαζόν δεν φαίνονται σχεδόν ποτέ καλά

Rainbow_dazzle/Shuttershock

Τα διακοσμητικά γκαζόν όπως καλικάντζαροι, μεταλλικά πουλιά ή επιγραφές με γράμματα είναι τόσο κλισέ και αφαιρούν από την αξία και την εμφάνιση του σπιτιού σας. Είναι καλύτερο να προσθέσετε οργανικά χαρακτηριστικά όπως λουλούδια, σάπια φύλλα ή πέτρες αντί τεχνητά στολίδια στο γκαζόν σας.

Αποφύγετε τα κεριά σιτρονέλας

Τα κεριά σιτρονέλας που χρησιμοποιούνται για την απώθηση των εντόμων, είναι σπατάλη χρημάτων και μπορούν να καταστρέψουν την ατμόσφαιρα της αυλής σας. Είναι συνήθως αρκετά αναποτελεσματικά ενάντια στα κουνούπια και τείνουν να μυρίζουν απαίσια. Εναλλακτικά, φυτέψτε λίγο γρασίδι σιτρονέλλας ή διακοσμήστε τη βεράντα σας με εντομοαπωθητικά φυτά.

Πετάξτε τα παλιά έπιπλα βεράντας

MILA Zed/Shuttershock

Τα παλιά έπιπλα βεράντας μπορούν να κάνουν την αυλή σας να φαίνεται βρώμικη και όχι ελκυστική. Πετάξτε ή επισκευάστε τα φθαρμένα έπιπλα βεράντας για να διατηρήσετε τον χώρο σας όμορφο.

Τα παλιά έπιπλα μπορεί επίσης να διαβρωθούν ή να σαπίσουν, γεγονός που καθιστά επικίνδυνο το να κάθεστε.

Οι αχρησιμοποίητοι σωροί ξύλου μπορούν να φιλοξενήσουν παράσιτα

Φορέστε ένα προστατευτικό ζευγάρι γάντια και πετάξτε τυχόν υγρούς ξύλινους σωρούς που έχουν μείνει στον κήπο σας.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Οι ξύλινοι σωροί μπορεί να σαπίσουν και να μετατραπούν σε ελκυστικά σπίτια για παράσιτα. Επιπλέον, αποτελούν κίνδυνο πυρκαγιάς.

Μην κρεμάτε εορταστικά φωτάκια

Αποφύγετε να κρεμάσετε γιορτινά φωτάκια στην αυλή ή τον κήπο σας, εκτός αν είναι στην πραγματικότητα η περίοδος των γιορτών. Τα χριστουγεννιάτικα λαμπάκια μπορεί να φαίνονται άσχημα αν χρησιμοποιηθούν ως φωτιστικά και όχι ως διακόσμηση.

Επιλεξτε για κάτι πιο ζεστό, όπως ηλιακά φώτα σε γιρλάντα με στρογγυλούς λαμπτήρες.

Μπορείτε να αναβαθμίσετε το χώρο σας με διακοσμητικά, εξωτερικά φωτιστικά γιρλάντα κρεμώντας τα κάτω από τις ομπρέλες της βεράντας σας, στην αυλή σας ή γύρω από ένα κιόσκι.

Δείτε ακόμη Οι Διακοσμητές Αποκαλύπτουν τις 5 Κορυφαίες Τάσεις Διακόσμησης Κουζίνας για το 2023 και 4 που θα Εξαφανιστούν

Απαλλαγείτε από τους μελωδούς

Amvi Jovas/Shuttershock

Αν και συχνά όμορφη, η απαλή μουσική ενός μελωδού μπορεί να εκνευρίσει τους γείτονές σας. Εάν είστε αποφασισμένοι να προσθέσετε ένα μελωδό στην αυλή ή στον κήπο σας, επιλέξτε ένα που κινείται και δεν κουδουνίζει.

Τα σετ γαλλικού μπιστρό μπορεί σύντομα να φαίνονται παλιομοδίτικα

Judith Cool/Shuttershock

Παρόλο που τα σετ γαλλικού μπιστρό εξωτερικού χώρου ήταν μόδα για λίγο, αυτό το στυλ μπορεί σύντομα να φαίνεται παρωχημένο.

Η γαλλική, παραδοσιακή εμφάνιση σίγουρα απογειώθηκε, αλλά τώρα υπάρχουν ένα εκατομμύριο από αυτά τα σετ και το στυλ αρχίζει να φαίνεται υπερβολικό.

Εάν δεν είστε έτοιμοι να πετάξετε το σετ σας, σκεφτείτε να φινιρίσετε ή να το ξαναβάψετε για να του δώσετε μια νέα εμφάνιση.

Μαζέψτε τα αχρησιμοποίητα σετ παιχνιδιού

Τα παλιά και αχρησιμοποίητα σετ παιχνιδιού ή κούνιας μπορούν να κάνουν τον εξωτερικό σας χώρο να φαίνεται βρώμικος και ατακτοποίητος.

Εάν τα παιδιά σας έχουν μεγαλώσει και τα σετ παιχνιδιού απλώς σαπίζουν στην αυλή ή τον κήπο σας, ήρθε η ώρα να το αντικαταστήσετε με διακόσμηση. Μπορείτε να τα αντικαταστήσετε με σετ ξαπλώστρες, τραπεζαρία εξωτερικού χώρου ή τζάκι.

Οι φτηνοί πυρσοί εξωτερικού χώρου είναι συχνά επικίνδυνοι

Οι φτηνοί πυρσοί εξωτερικού χώρου μπορούν να μειώσουν την αξία του σπιτιού σας και να μην είναι ασφαλείς. Αποτελούν κίνδυνο πυρκαγιάς και δεν εκπέμπουν πολύ φως. Αντικαταστήστε τους με πιο στιβαρά φωτιστικά.

πηγή

Δείτε επίσης Οι Τάσεις Διακόσμησης Σπιτιού που θα Είναι Δημοφιλείς το 2023 Σύμφωνα με τους Διακοσμητές

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4.3 / 5. Αξιολογήσεις: 36

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Ενυδρείο Στο Σπίτι: 50 Φοβερές Ιδέες

Ενυδρείο Στο Σπίτι: 50 Φοβερές Ιδέες

λάθη μαγειρικής,συμβουλές μαγειρικής,χρήσιμα,

9 Φαγητά που Μαγειρεύουμε Λανθασμένα με Απογοητευτικό Αποτέλεσμα