in , , , ,

5 Τρόποι για να Απαλλαγείτε από τις Ραγάδες με Επαγγελματικό Στυλ

5 Τρόποι για να Απαλλαγείτε από τις Ραγάδες με Επαγγελματικό Στυλ
5 Τρόποι για να Απαλλαγείτε από τις Ραγάδες με Επαγγελματικό Στυλ

Οι ραγάδες δεν είναι τίποτα για το οποίο πρέπει να ντρέπεστε. Μπορούν να προκληθούν από την εφηβεία, την εγκυμοσύνη, την ξαφνική αύξηση ή απώλεια βάρους και τη γενετική. Όλοι έχουμε ραγάδες σε ένα σημείο της ζωής μας και είναι απολύτως φυσικό. Ωστόσο, μερικά κορίτσια ενοχλούνται από αυτά τα σημάδια. Σε αντίθεση με τη δημοφιλή πεποίθηση, οι ραγάδες δεν είναι μόνιμες και υπάρχουν είναι 5 τρόποι για να απαλλαγείτε από τις ραγάδες σύμφωνα με τους επαγγελματίες. 8 Φυσικές Θεραπείες για να Εξαφανίσετε τις Ραγάδες που δεν γνωρίζετε.

Πηγαίνετε στο φαρμακείο

5 Τρόποι για να Απαλλαγείτε από τις Ραγάδες με Επαγγελματικό Στυλ

Μερικές φορές, ο ευκολότερος και φθηνότερος τρόπος για να απαλλαγείτε από τις ραγάδες σας είναι να επισκεφτείτε το τοπικό σας φαρμακείο. Δεν χρειάζονται φανταχτερές μάρκες, το κανονικό λάδι περιποίησης δέρματος πολλαπλών χρήσεων λειτουργεί εξίσου καλά. Το λάδι πρακτικά λιώνει στο δέρμα σας και παρέχει πλούσια ενυδάτωση που βοηθα στην εξομάλυνση των ραγάδων σας. Απλώστε το και τρίψτε το μέχρι να απορροφηθεί πλήρως. Το δέρμα σας θα είναι πολύ πιο ενυδατωμένο και θα θρέφεται για ώρες μετά την εφαρμογή.

Δοκιμάστε τη ρετινόλη

Πολλά προϊόντα περιποίησης για την ακμή και αντιγήρανση του δέρματος περιέχουν ρετινόλη. Είναι ένα παράγωγο βιταμίνης Α που μπορεί να βελτιώσει τον ρυθμό του κυτταρικού κύκλου και να προσφέρει αποτελεσματική απολέπιση. Η ρετινόλη θα βελτιώσει σημαντικά την κατάσταση και την υφή του δέρματός σας διεγείροντας την επιδερμική ανανέωση και την παραγωγή κολλαγόνου. Επίσης, λειαίνει τις ραγάδες και υποστηρίζει τον φραγμό του δέρματός σας με την απαραίτητη ενυδάτωση και τα λιπίδια.

Δείτε ακόμη Πώς να Αποτρέψετε και να Εξαλείψετε τις Ραγάδες

Ενισχύστε το κολλαγόνο με λέιζερ

Οι ραγάδες είναι μια περιοχή του δέρματος που έχει βλάβες στο κολλαγόνο. Έτσι, για να απαλλαγείτε από αυτές, πρεπει να ανακτήσετε την ακεραιότητα του κολλαγόνου σε αυτήν την περιοχή. Τα λέιζερ οικοδόμησης κολλαγόνου είναι μια γρήγορη λύση για την επίλυση αυτού του προβλήματος. Βοηθούν στην δερματική αποκατάσταση σε χρόνο μηδέν.

Αναδόμηση των κυττάρων του δέρματος με Microneedling

Μια κοινή αιτία των ραγάδων είναι η αύξηση ή η απώλεια βάρους. Όταν το δέρμα τεντώνεται ή συρρικνώνεται πολύ γρήγορα, δεν μπορεί να προσαρμοστεί αμέσως και εμφανίζονται ραγάδες. Το Microneedling χρησιμοποιεί μια συσκευή με πολλές μικροσκοπικές βελόνες για να διεισδύσει στο δέρμα. Αυτή η μέθοδος διεγείρει την αναδόμηση του κολλαγόνου και της ελαστίνης, που κάνει τις ραγάδες να ξεθωριάσουν.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Θρέψτε το δέρμα με έλαια

Το Fur Oil μπορεί να σας βοηθήσει με το πρόβλημα των ραγάδων. Η φόρμουλα περιέχει σπόρους σταφυλιού, τεϊόδεντρο, έλαια τζοτζόμπα και βιταμίνες Α και Ε, που είναι όλα συστατικά που χρειάζεται το δέρμα σας. Έχει επίσης έλαιο σπόρων φασκόμηλου, το οποίο μπορεί να καταπραΰνει και να κρατήσει το δέρμα σας πιο υγιές.

πηγή φωτογραφιών

Δείτε επίσης Θεραπεία με καρότο για τις ραγάδες

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

DIY κηροπήγια πασχαλινά αυγά,DIY πασχαλινές κατασκευές,DIY πασχαλινά διακοσμητικά,γιορτές,Πάσχα,

DIY Κηροπήγια Πασχαλινά Αυγά

Οι Διακοσμητές Μοιράζονται του 6 Καλύτερους και 4 Χειρότερους Τρόπους για να Χρησιμοποιήσετε τον Επιπλέον Χώρο στο Σπίτι σας

Οι Διακοσμητές Μοιράζονται του 6 Καλύτερους και 4 Χειρότερους Τρόπους για να Χρησιμοποιήσετε τον Επιπλέον Χώρο στο Σπίτι σας