Φυσική Λεύκανση Δοντιών Στο Σπίτι: Οι 10 Καλύτεροι Τρόποι

Όλοι ονειρευόμαστε να έχουμε ένα τέλειο χαμόγελο όπως οι διασημότητες του Χόλυγουντ. Ωστόσο, δεν μπορούν όλοι να πάνε στον οδοντίατρο για να λευκαίνουν τα δόντια τους. Μπορείτε όμως με φυσικό και αποτελεσματικό τρόπο να λευκαίνετε τα δόντια σας στο σπίτι χωρίς να καταστρέψετε το σμάλτο σας.

Ενεργός άνθρακας

brightside

Ο ενεργός άνθρακας είναι ένας από τους ευκολότερους και φθηνότερους τρόπους για τη λεύκανση των δοντιών. Θρυμματίστε ένα δισκίο σε σκόνη. Βουτήξτε την καθαρή υγρή οδοντόβουρτσα σε αυτήν και βουρτσίστε τα δόντια σας όπως συνήθως.

Γάλα σε σκόνη και οδοντόκρεμα

© depositphotos, © depositphotos

Το γάλα σε σκόνη θα σας βοηθήσει να λευκάνετε τα δόντια και να τα διατηρήσετε υγιή. Βάλτε λίγη οδοντόκρεμα στην οδοντόβουρτσα, προσθέστε λίγο γάλα σε σκόνη πάνω της και βουρτσίστε τα δόντια σας.

Μαγειρική σόδα και χυμό λεμονιού

© depositphotos

Βάλτε μια πρέζα μαγειρικής σόδας στην οδοντόβουρτσα και προσθέστε μερικές σταγόνες χυμό λεμονιού πάνω της για να έχετε λαμπερά δόντια. Θυμηθείτε να μην χρησιμοποιείτε αυτήν τη μέθοδο λεύκανσης συχνότερα από μία φορά την εβδομάδα.

Υπεροξείδιο του υδρογόνου

© depositphotos

Πριν χρησιμοποιήσετε το υπεροξείδιο του υδρογόνου, βεβαιωθείτε ότι τα δόντια σας δεν είναι πολύ ευαίσθητα. Εάν όλα είναι εντάξει, απλώς βουτήξτε μια μπατονέτα στο υπεροξείδιο και τρίψτε απαλά τα δόντια σας. Ωστόσο, αυτή η τεχνική λεύκανσης δεν συνιστάται για συχνή χρήση, καθώς μπορεί να βλάψει το σμάλτο.

Μπέικιν πάουντερ και χυμός λεμονιού

© depositphotos, © depositphotos

Ένα κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ και ένα κουταλάκι του γλυκού φρέσκος χυμός λεμονιού θα κάνει θαύματα σε μόλις 2 λεπτά. Μην κρατήσετε αυτό το μείγμα στα δόντια σας για περισσότερο από 2 λεπτά.

Related Post

Θαλασσινό αλάτι, χυμός λεμονιού και οδοντόκρεμα

© depositphotos, © depositphotos, © depositphotos

Ανακατέψτε μισό κουταλάκι του γλυκού θαλασσινό αλάτι και λίγο φρέσκο χυμό λεμονιού με μικρή ποσότητα οδοντόκρεμας σε ένα μπολ. Απλώστε το μείγμα στα δόντια και αφήστε το για ένα λεπτό πριν ξεπλύνετε καλά το στόμα.

Χυμός λεμονιού και νερό

© depositphotos, © depositphotos

Ένα μείγμα ίσων μερών χυμού λεμονιού και νερού θα βοηθήσει στην αποκατάσταση της λευκότητας στα δόντια και στην απολύμανση του στόματος.

Μηλόξυδο και νερό

© depositphotos, © depositphotos

Αραιώστε μισό κουταλάκι του γλυκού μηλόξυδο σε ένα ποτήρι νερό. Ξεπλύνετε το στόμα σας με αυτό το διάλυμα κάθε πρωί πριν βουρτσίσετε τα δόντια σας.

Μια φράουλα

© depositphotos

Πάρτε μια ώριμη φράουλα και λιώστε την με ένα κουτάλι. Βουρτσίστε τα δόντια σας με αυτήν την “πάστα” για λίγα λεπτά για να απαλλαγείτε από κίτρινους λεκέδες.

Οδοντόκρεμα, αλάτι, μαγειρική σόδα και χυμό λεμονιού

brightside

Ανακατέψτε μια κουταλιά της σούπας οδοντόκρεμα, μια πρέζα αλάτι, λίγη μαγειρική σόδα και 4-5 σταγόνες χυμό λεμονιού σε ένα μπολ. Βουρτσίστε τα δόντια σας με αυτό το μείγμα για 4-5 λεπτά. Θα δείτε τη διαφορά μετά από μία μόνο χρήση. Χρησιμοποιήστε αυτήν τη μέθοδο μία φορά κάθε 2 μήνες.

Προειδοποίηση: Μην χρησιμοποιείτε όλες αυτές τις μεθόδους ταυτόχρονα και μην καταφεύγετε σε λεύκανση στο σπίτι εάν έχετε προβλήματα με τα δόντια σας.

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Recent Posts

Πώς να Κόψετε Εύκολα Έναν Ανανά

Ο ανανάς είναι ένα νόστιμο και υγιεινό τροπικό φρούτο που αγαπούν πολλοί άνθρωποι. Ωστόσο, το… Read More

13 Μαΐου, 2024

Το Μήκος των Δακτύλων σας Φανερώνει Μερικά Χαρακτηριστικά της Προσωπικότητάς σας

Η επιστημονική έρευνα αναφέρεται συνήθως σε στατιστικά δεδομένα ή ανακαλύψεις που μπορεί να θεωρήσουμε άσχετες.… Read More

13 Μαΐου, 2024

Έρχεται και πάλι η Αφρικανική σκόνη: Πώς να απαλλαγείτε στο σπίτι, στο μπαλκόνι και στον κήπο

Η Αφρικανική σκόνη εκτός από πολύ επιβαρυντική για την υγεία μας είναι και πολύ ενοχλητική… Read More

13 Μαΐου, 2024

Είναι πιο Υγιεινή η Ψησταριά Υγραερίου από του Κάρβουνου;

Κάνετε ό,τι καλύτερο μπορείτε για να έχετε θρεπτικά γεύματα και μια δραστήρια ζωή; Αναρωτιέστε αν… Read More

13 Μαΐου, 2024

9 Έξυπνα Κόλπα για Όσους Δεν Έχουν Διαθέσιμο Φαρμακείο Πρώτων Βοηθειών

Οι πρώτες βοήθειες όταν δεν υπάρχει κουτί πρώτων βοηθειών μπορεί να είναι μια πρόκληση. Αλλά… Read More

13 Μαΐου, 2024

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies.

Περισσότερα