Γυναίκες πάνω από 50: 9 στιλιστικές συμβουλές που θα σας κάνουν να φαίνεστε μικρότερες από την ηλικία σας

Υπάρχουν στιλιστικές συμβουλές για πενηντάρες που θα πρέπει ν’ ακολουθούν, προκειμένου να δείχνουν κομψές και μοντέρνες, αναδεικνύοντας, παράλληλα, τα όμορφα χαρακτηριστικά τους.

Στιλιστικές συμβουλές για πενηντάρες: Για να φαίνονται όμορφες, κομψές και μοντέρνες

Από μοντέρνα ρούχα και παπούτσια μέχρι συμβουλές για μακιγιάζ και για μαλλιά, όλα μετράνε ώστε να φαίνεσαι πιο εντυπωσιακή και όμορφη σε κάθε περίοδο της ζωής σου.

Έντονα χρώματα

Advertisement

Τα έντονα χρώματα μπορούν να φορεθούν άψογα από γυναίκες 50+, πάντοτε λαμβάνοντας υπόψην και το χρώμα του δέρματος. Στις λευκές επιδερμίδες οι πιο έντονες αποχρώσεις κάνουν αντίθεση και αναδεικνύουν το δέρμα σου. Στις πιο σκούρες επιδερμίδες, οι παλ αποχρώσεις δένουν άψογα.

Καλοχτενισμένα μαλλιά

Τα καλοχτενισμένα μαλλιά πάντοτε τονίζουν τα όμορφα χαρακτηριστικά του προσώπου και δείχνουν τη γυναίκα πιο φρέσκια και όμορφη. Μην το παρακάνεις με το φορμάρισμα στις ρίζες, υιοθετώντας ένα πιο κλασικό look, προτίμησε να δώσεις λιγότερο όγκο και περισσότερη μοντέρνα όψη.

Εκκεντρικά ρούχα

Τα μοντέρνα και εκκεντρικά ρούχα ακόμα και αν τα φοβάσαι, μπορούν να αναδείξουν την προσωπικότητά σου και να σου χαρίσουν έναν πιο νεανικό αέρα που σίγουρα θα λατρέψεις.

Related Post

Αξεσουάρ για κάθε γυναίκα

Διάλεξε αξεσουάρ που συμπληρώνουν με όμορφο τρόπο το ντύσιμό σου. Πρόσεξε να μην το παρακάνεις με πολλά κοσμήματα. Ιδανικά τα μακριά κρεμαστά είναι πάντα τέλεια για κάθε look και μπορείς να βρεις μια τεράστια ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων.

Ζώνη στη μέση

Προσπάθησε να τονίζεις περισσότερο τη μέση σου γιατί έτσι τονίζεις περισσότερο το σώμα σου σε αυτό το σημείο, κολακεύοντας το σε μεγάλο βαθμό. Ταιριάζει ιδανικά σε φορέματα και μακριές ζακέτες.

Statement κομμάτια

Τα statement ρούχα είναι αυτά που συνήθως έχουν ένα πιο τολμηρό μοτίβο ή χρώμα και φορώντας το κεντρίζουμε το ενδιαφέρον των άλλων. Για μια πιο επίσημη βραδιά, μην τα φοβηθείς καθώς θα έχεις ένα μοντέρνο και παράλληλα κομψό ντύσιμο που όλοι θα θαυμάσουν.

Απαλό μακιγιάζ

Το απαλό μακιγιάζ θα σε βοηθήσει να καλύψεις τυχόν ατέλειες χωρίς να βαρύνεις υπερβολικά το δέρμα σου. Το αποτέλεσμα θα είναι κομψό και άκρως γοητευτικό. Αποχρώσεις του μπεζ και του ροζ ταιριάζουν τέλεια σε κάθε γυναίκα και μπορούν να αναδείξουν με διακριτικό τρόπο την ομορφιά σου.

Μοντέρνα παπούτσια με άνεση

Στα παπούτσια πρωταρχικός σκοπός είναι η άνεση που προσφέρουν, αλλά μην θυσιάζει και την κομψότητά τους. Διάλεξε κομμάτια όμορφα και παράλληλα άνετα που θα ολοκληρώνουν με άψογο τρόπο το look σου.

via enimerotiko

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

Share
Δημοσιεύθηκε από τον
toftiaxa.gr

Recent Posts

48 Ιδέες Πολύχρωμης Διακόσμησης Τραπεζαρίας

Το φωτεινό χρώμα δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα, ειδικά αν είστε λάτρης των χρωμάτων… Read More

30 Απριλίου, 2024

45 Τραπέζια από Παλέτες για Εσωτερικούς και Εξωτερικούς Χώρους

Οι παλέτες είναι τέλειες για την κατασκευή επίπλων. Το κύριο πλεονέκτημα των τραπεζιών παλέτας είναι… Read More

30 Απριλίου, 2024

5 Τρόποι για να Καθαρίσετε Γρήγορα Λεκέδες σε Καπελάκια Τζόκεϊ

Καθώς το καλοκαίρι πλησιάζει όλο και περισσότερο, τα καπέλα τζόκεϊ γίνονται όλο και πιο δημοφιλή.… Read More

30 Απριλίου, 2024

Τα 10 λάθη καθαρισμού μπάνιου που δεν πρέπει να κάνουμε

Ο καθαρισμός του μπάνιου σας είναι απαραίτητος για την προσωπική σας υγιεινή καθώς είναι από… Read More

30 Απριλίου, 2024

Πώς να Καθαρίσετε μια Ακρυλική Μπανιέρα Χωρίς Τρίψιμο και Χημικές Ουσίες

Οι ακρυλικές μπανιέρες είναι πολύ δημοφιλείς. Είναι πιο ελαφριές από τις εμαγιέ και διατηρούνται πιο… Read More

29 Απριλίου, 2024

Γιατί Πρέπει να Βάλετε Οδοντόκρεμα στο Καζανάκι της Τουαλέτας

Πολλοί άνθρωποι αναζητούν απλά κόλπα για να κάνουν το καθάρισμα να μην διαρκεί ώρες. Φυσικά,… Read More

29 Απριλίου, 2024

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies.

Περισσότερα