in , , , ,

Εναλλακτικές Χρήσεις για το Λάδι Καρύδας

λάδι καρύδας,χρήσεις για λάδι καρύδας,χρήσιμα,καθαρισμός,συμβουλές καθαρισμού,
λάδι καρύδας,χρήσεις για λάδι καρύδας,χρήσιμα,καθαρισμός,συμβουλές καθαρισμού,

Το λάδι καρύδας εκτός από τη μαγειρική έχει και άλλες χρήσεις για τις δουλειές του σπιτιού. Λίπη και Βρωμιές Στα Ντουλάπια Της Κουζίνας: Πώς να τα Καθαρίσετε Με Αυτό Το Σπιτικό Σπρέι Απολιπαντικό Με Υλικά Που Έχετε στο Ντουλάπι

Χαλαρώστε ψαλίδια και τα εργαλεία

Εναλλακτικές Χρήσεις για το Λάδι Καρύδας

Εάν το ψαλίδι σας έχει κολλώδη υπολείμματα και δεν ανοιγοκλείνει εύκολα, τρίψτε λίγο λάδι καρύδας, σκουπίστε την περίσσεια και αρχίστε να το ανοιγοκλείνετε – θα χαλαρώσει αμέσως. Αυτό λειτουργεί εξαιρετικά και σε εργαλεία – πένσες, ψαλίδια κήπου κ.λπ.

Αποτρέψτε τους λεκέδες σε πλαστικά δοχεία αποθήκευσης

Τρίψτε λάδι καρύδας πάνω στο πλαστικό πριν βάλετε αντικείμενα όπως σάλτσα που λερώνει τα πλαστικά.

Αφαιρέστε υπολείμματα κολλώδους ετικέτας, κόλλα, ταινία

Τρίψτε λάδι καρύδας και χρησιμοποιήστε μια ξύστρα για να τρίψετε αμέσως τα κολλώδη υπολείμματα από μπουκάλια. Λειτουργεί εξαιρετικά για να αφαιρέσει και τα υπολείμματα της ταινίας.

Ενυδάτωση σανίδων κοπής ξύλου και ξύλινων επίπλων

Ρίξτε λίγο λάδι καρύδας σε ένα πανί από μικροΐνες και τρίψτε το πάνω στη σανίδα κοπής για να μουλιάσει. Αυτό θα ενυδατώσει το ξύλο και θα το αποτρέψει από το στέγνωμα. Επιπλέον, είναι ασφαλές για τα τρόφιμα!

Καθαρίστε κηρομπογιές

Ρίξτε λίγο λάδι καρύδας σε ένα πανί από μικροΐνες και τρίψτε οπού έχει κηρομπογιές στην πόρτα, στο τραπέζι σας και πολλά άλλα.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Δείτε ακόμη Σπιτικό Καθαριστικό Τοίχου Με Υλικά Που Έχεις Στην Κουζίνα Σου

Καθαρίστε τις ανοξείδωτες συσκευές

Ρίξτε λίγο λάδι καρύδας σε ένα πανί από μικροΐνες και τρίψτε το σε ανοξείδωτες συσκευές. Τις καθαρίζει αμέσως! Λειτουργεί τέλεια και σε ανοξείδωτα τηγάνια και νεροχύτες!

Φτιάξτε ένα scrub χεριών

Ρίξτε 1 κουταλάκι του γλυκού λάδι καρύδας και 1 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη (ή αλάτι) σε ένα μπολ. Πολτοποιήστε μαζί με ένα πιρούνι μέχρι να αναμιχθεί όλη η ζάχαρη στο λάδι καρύδας. Τρίψτε όλα τα χέρια σας και ξεπλύνετε. Η ζάχαρη απολεπίζει το δέρμα σας ενώ το λάδι καρύδας το ενυδατώνει.

Σκουπίστε τα λιπαρά δαχτυλικά αποτυπώματα

Ρίξτε λίγο λάδι καρύδας σε ένα πανί από μικροΐνες και τρίψτε τις πόρτες σας ή άλλες επιφάνειες και σκουπίστε τα λιπαρά δακτυλικά αποτυπώματα.

Σταματήστε μια πόρτα που τρίζει

Τρίψτε λίγο λάδι καρύδας στους μεντεσέδες, σκουπίστε την περίσσεια, ανοίξτε και κλείστε την πόρτα μερικές φορές και το τρίξιμο θα εξαφανιστεί.

Ενυδατώστε και κάντε τα παπούτσια σας ανθεκτικά στις καιρικές συνθήκες

Ρίξτε λίγο λάδι καρύδας σε ένα πανί από μικροΐνες και σκουπίστε τα παπούτσια σας. Θα τα καθαρίσει, θα τα ενυδατώσει και θα τα κάνει ανθεκτικά στις καιρικές συνθήκες. Λειτουργεί τέλεια και σε δερμάτινους καναπέδες!

Καθαρίστε τα υπολείμματα σαπουνιού από τις πόρτες του ντους

Φτιάξτε ένα μείγμα από ίσα μέρη λάδι καρύδας και μαγειρική σόδα. Ρίξτε λίγο από το μείγμα σε ένα πανί από μικροΐνες και σκουπίστε τα υπολείμματα σαπουνιού. Σκουπίστε την περίσσεια με ένα πανί από μικροΐνες και ξεπλύνετε.

πηγή φωτογραφιών

Δείτε επίσης 6 Κόλπα Καθαρισμού για ένα πιο Υγιεινό Σπίτι – Αλάτι, Ξίδι, Σπίρτα Θα Σας Αλλάξουν Την Οπτική

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4.5 / 5. Αξιολογήσεις: 2

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Απώλεια βάρους μετά τα 40: 6 κανόνες που πρέπει να εφαρμόσετε

Απώλεια βάρους μετά τα 40: 6 κανόνες που πρέπει να εφαρμόσετε

κατασκευές κήπου με παλιά εργαλεία κήπου,για τον κήπο,διακόσμηση κήπου,ιδέες διακόσμησης κήπου,DIY κατασκευές κήπου,DIY διακοσμητικά κήπου,επαναχρησιμοποίηση,

28 Κατασκευές Κήπου με Παλιά Εργαλεία Κήπου