in , , , ,

8 Συμβουλές Μόδας Ώστε τα Ρούχα σας να Μοιάζουν με Ένδυση Εκατομμυριούχου

8 Συμβουλές Μόδας Ώστε τα Ρούχα σας να Μοιάζουν με Ένδυση Εκατομμυριούχου
8 Συμβουλές Μόδας Ώστε τα Ρούχα σας να Μοιάζουν με Ένδυση Εκατομμυριούχου

Ακόμη και τα πιο φθηνά ρούχα μπορούν να φαίνονται πολυτελή όταν ξέρετε πώς να τα συνδικάσετε . Το κόλπο είναι να αναζητήσετε διαχρονικά, κλασικά κομμάτια που μπορούν να ταιριάξουν με τα πάντα και να ανεβάσουν την εμφάνισή σας. Μερικές έξυπνες συμβουλές μόδας θα σας κάνουν να μοιάζετε με εκατομμυριούχους χωρίς να προσθέσετε μερικά μηδενικά στο κόστος του ντυσίματός σας. 13 Συμβουλές Ένδυσης που θα σας Κάνουν να Φαίνεστε Κομψή αλλά Όχι Κιτσαρία

Επενδύστε σε ένα ωραίο λευκό πουκάμισο

Ένα λευκό πουκάμισο είναι ένα απαραίτητο στοιχείο στη ντουλάπα σας. Μπορεί να αναβαθμίσει άμεσα την εμφάνισή σας από casual σε chic εν ριπή οφθαλμού.

8 Συμβουλές Μόδας Ώστε τα Ρούχα σας να Μοιάζουν με Ένδυση Εκατομμυριούχου

Αγοράστε όμορφα παπούτσια

Τα κακοφτιαγμένα παπούτσια μπορούν να καταστρέψουν ολόκληρη την εμφάνιση. Φροντίστε τα παπούτσια σας να φαίνονται όσο το δυνατόν πιο άψογα. Επενδύστε σε κλασσικά υποδήματα που μπορούν να ταιριάζουν με πολλούς τύπους ρούχων, όχι μόνο με έναν. Έτσι θα μπείτε λιγότερο στον πειρασμό να αγοράσετε περισσότερα παπούτσια. Ένα καλό ζευγάρι παπούτσια αξίζει περισσότερα από δέκα οικονομικά.

Προσθέστε μεταξωτά στην ντουλάπα σας

Το μετάξι μπορεί να κάνει οποιαδήποτε ρούχα να φαίνονται δέκα φορές πιο πολυτελή. Προσθέτει έναν εκλεπτυσμένο και κομψό αέρα στα ρούχα σας και μπορεί να είναι αρκετά ευέλικτο. Απλώς βεβαιωθείτε ότι το πλένετε σωστά με το σωστό απορρυπαντικό και μια ρύθμιση πολύ χαμηλής θερμοκρασίας. Τα μεταξωτά σας κομμάτια θα σας κρατήσουν πολύ.

Δείτε ακόμη 11 Βασικοί Κανόνες Μόδας για να Ντύνεστε Πάντα με Στυλ

Επιλέξτε ρούχα με ουδέτερο χρώμα

Όλα τα ρούχα ουδέτερου χρώματος είναι υπέροχα αν θέλετε να φαίνεστε πιο κομψές. Το μπεζ, το λευκό και άλλα κρεμ χρώματα είναι πάντα εξαιρετικές επιλογές. Αν δεν σας αρέσει το ολοκρεμ λουκ, προσθέστε ένα ρούχο σε σκούρο χρώμα στο ντύσιμό σας. Αυτός είναι ένας γρήγορος και απλός τρόπος για να φαίνεστε πιο πλούσιες χωρίς να σκέφτεστε πολύ τι θα φορέσετε.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Βασιστείτε σε ένα κατάλληλο παλτό ή καπαρντίνα

Όπως το μετάξι, μια κλασική καπαρντίνα ή ένα παλτό μπορεί να αναβαθμίσει αμέσως οποιοδήποτε ντύσιμο. Το καμηλό ή μονόχρωμο λειτουργεί σαν μαγνήτης. Δοκιμάστε να συνδυάσετε τα φθινοπωρινά σας ρούχα με ένα πανωφόρι.

Τα απλά αξεσουάρ είναι οι καλύτερες επιλογές σας

Δεν χρειάζεστε μεγάλα, λαμπερά και ακριβά κοσμήματα για να φαίνεστε πλούσιες. Τα αξεσουάρ πρέπει να συμπληρώνουν τα ντυσίματά σας, όχι να τα ξεπερνούν. Τα πάντα, από ρολόγια μέχρι ζώνες και τσάντες πρέπει να είναι απλά. Επιλέξτε διαχρονικά κομμάτια που αγγίζουν λιγότερο τις τάσεις και περισσότερο τον κλασικισμό. Οι λεπτομέρειες πρέπει να είναι ελάχιστες και η εκτύπωση και το χρώμα θα πρέπει να είναι σε σίγαση.

Χρησιμοποιήστε μίνι τσάντα

Οι μίνι τσάντες δεν είναι πρακτικές σε καθημερινή βάση, αλλά μπορούν να σας κάνουν να φαίνεστε εντυπωσιακές σε ένα ραντεβού ή σε ένα σημαντικό γεγονός. Περισσότερο από ένα απλό αντικείμενο μόδας, αυτές οι μικρές τσάντες είναι σύμβολο κοινωνικού στάτους. Δείχνουν ότι χρειάζεστε χώρο μόνο για κραγιόν και πιστωτική κάρτα. Οπότε ναι, οι μίνι τσάντες είναι άχρηστες τις περισσότερες φορές, αλλά λάμπουν σε ειδικές μέρες.

Φορέστε ρούχα που πραγματικά σας ταιριάζουν

Εάν δεν μπορείτε να αγοράσετε ακριβά ρούχα, τότε τουλάχιστον αγοράστε ρούχα που πραγματικά σας ταιριάζουν. Ένα εφαρμοστό ρούχο φαίνεται πολύ πιο κολακευτικό και είναι πολύ πιο άνετο. Τα ρούχα που είναι πολύ μεγάλα μπορεί να σας κάνουν να φαίνεστε ατημέλητες και τα πολύ μικρά μπορεί να σας χαρίσουν μια άβολη στιγμή.

πηγή φωτογραφιών

Δείτε επίσης Οι Λεπτομέρειες Που Θα Σας Απογειώσουν:10 Χρήσιμα Κόλπα Μόδας για να Φαίνεστε Πάντα στα Καλύτερα σας

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 9

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

διακόσμηση κήπου με παλιές σκάλες,ιδέες διακόσμησης κήπου,DIY κατασκευές κήπου,επαναχρησιμοποίηση,

36 Ιδέες Διακόσμησης Κήπου με Παλιές Σκάλες

λήψη συμπληρωμάτων βιταμίνης D,άνοια,συμβουλές υγείας,υγεία,

Η Λήψη Συμπληρωμάτων Βιταμίνης D Φάνηκε να Αποτρέπει την Άνοια σε μια Μεγάλης Κλίμακας Μελέτη