in , , ,

6 Άβολα Πράγματα που Δεν Αρέσουν στους Περισσότερους Καλεσμένους μας Αλλά Σπάνια Συζητούν

άβολα πράγματα για καλεσμένους,συμβουλές για καλεσμένους,κανόνες εθιμοτυπίας για καλεσμένους,χρήσιμα
άβολα πράγματα για καλεσμένους,συμβουλές για καλεσμένους,κανόνες εθιμοτυπίας για καλεσμένους,χρήσιμα

Μεταξύ των κλασικών κανόνων εθιμοτυπίας και των κανόνων που στις βιβλιοθήκες, στα εστιατόρια και στα αεροπλάνα — υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να έχουμε κατά νου κάθε μέρα. Ωστόσο, συχνά παραβλέπουμε ένα πολύ σημαντικό πράγμα: τους κανόνες της ύπαρξης καλεσμένων. Όλοι θέλουμε οι καλεσμένοι μας να είναι χαρούμενοι όταν μας επισκέπτονται, αλλά στην πραγματικότητα, συχνά κάνουμε ανόητα λάθη που μπορεί να τους απογοητεύσουν. 10 Κανόνες στο Εστιατόριο που Πολλοί Ξεχνούν να Ακολουθήσουν

Δεν καθαρίζετε τα έπιπλα από τρίχωμα κατοικίδιων

© Shutterstock.com, © Depositphotos.com

Είναι πραγματικά δυσάρεστο όταν πηγαίνετε να επισκεφτείτε κάποιον, να κάθεστε στον καναπέ με ένα φλιτζάνι καφέ και να σηκωθείτε μια ώρα αργότερα για να διαπιστώσετε ότι τα ρούχα σας είναι καλυμμένα με ένα στρώμα γούνας. Φυσικά, δεν είναι εύκολο να διατηρείτε ένα σπίτι όπου ζουν κατοικίδια τέλεια καθαρό. Αλλά πριν έρθουν οι καλεσμένοι, είναι καλύτερο να καθαρίσετε όλες τις επιφάνειες με μια βούρτσα.

Δεν ρωτάτε τους καλεσμένους σας για τις προτιμήσεις τους

© Depositphotos.com, © Shutterstock.com

Μερικοί πίνουν πράσινο τσάι χωρίς ζάχαρη, σε άλλους αρέσει ο καφές με κρέμα και άλλοι δεν πίνουν καθόλου ζεστά ροφήματα. Και είναι πραγματικά άβολο όταν προσφέρεται στους καλεσμένους σας κάτι που δεν τους αρέσει. Και δεν μπορούν καν να πουν όχι γιατί δεν θέλουν να είναι αγενείς. Για να αποφύγετε καταστάσεις όπως αυτές, είναι καλύτερο να ρωτήσετε τους καλεσμένους σας τι θα ήθελαν.

Προσφορά φαγητού

© Depositphotos.com, © Depositphotos.com

Ένα από τα πιο δυσάρεστα πράγματα είναι όταν οι οικοδεσπότες επιμένουν να φάτε κάτι που προσφέρουν. Και όταν τελειώσετε το γεύμα, σας προσφέρουν περισσότερο και μπορεί να θέλουν ακόμη και να σας δώσουν λίγο φαγητό για το σπίτι. Αλλά δεν έχουν όλοι την ίδια γεύση, διατροφικές συνήθειες και ωράρια. Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι αν ένα πράγμα είναι αποδεκτό για ένα άτομο, δεν σημαίνει ότι όλοι είναι έτσι.

Δείτε ακόμη 8 Απαραίτητοι Κανόνες για να Είστε Ασφαλείς Δημόσιες Τουαλέτες

Δεν διατηρείτε το πάτωμα καθαρό

© Depositphotos.com

Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό αν έρχονται μικρά παιδιά στο χώρο σας. Τα παιδιά συχνά παίζουν στο πάτωμα, σέρνονται και ξαπλώνουν εκεί και θα ήταν πολύ δυσάρεστο για τη μητέρα τους να συνειδητοποιήσει ότι τα ρούχα του παιδιού της είναι όλα καλυμμένα με τρίχες και βρωμιά. Έτσι, εάν ένα παιδί έρχεται στο σπίτι σας, βεβαιωθείτε ότι το πάτωμα είναι πραγματικά καθαρό.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Παραμέληση του μπάνιου

brightside

Είναι πολύ άβολο όταν συνειδητοποιείτε ότι το κουμπί στο καζανάκι της τουαλέτας δεν λειτουργεί ή ότι δεν υπάρχει ζεστό νερό για να πλύνετε τα χέρια σας. Ή μπορεί να μην υπάρχει χαρτί υγείας! Όπως θα συμφωνούσαν οι περισσότεροι, αυτό δεν είναι πολύ ευχάριστο. Γι’ αυτό θα πρέπει να προειδοποιείτε τους καλεσμένους σας για κάθε είδους πρόβλημα με το μπάνιο και την τουαλέτα για να αποφύγετε άβολες καταστάσεις. Επίσης, βεβαιωθείτε ότι το μπάνιο είναι καθαρό.

Ζητάτε τη βοήθειά τους για να μαγειρέψετε

© Depositphotos.com

Φανταστείτε ότι πηγαίνετε στο σπίτι κάποιου, αρχίζετε να μιλάτε και μετά σας ζητούν να καθαρίσετε μερικά ψάρια και να βοηθήσετε στο μαγείρεμα. Ακούγεται αστείο αλλά μπορεί πραγματικά να συμβεί. Αυτό δεν είναι πολύ ευγενικό, επομένως είναι καλύτερο να αποφύγετε τέτοιες καταστάσεις.

πηγή

Δείτε επίσης 9 Εθιμοτυπικοί Κανόνες που Πρέπει να Γνωρίζει Κάθε Σύγχρονη Κυρία

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4 / 5. Αξιολογήσεις: 74

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

εναλλακτικές χρήσεις τροφίμων,χρήσιμα,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά,συμβουλές υγείας,υγεία,

10 Εναλλακτικές Χρήσεις για Τρόφιμα που Σίγουρα Δεν Ξέρατε

διαχωριστικά κήπου,κάθετοι κήποι,DIY κατασκευές κήπου,διακόσμηση κήπου,ιδέες διακόσμησης κήπου,

39 Ιδέες για Κάθετους Κήπους ως Διαχωριστικά Κήπου