Δεν χρειάζεται να είστε επαγγελματίας σεφ για να φτιάξετε ένα τέλειο μπέργκερ. Αρκούν 3 απλές συμβουλές για να φτιάξετε ένα μπέργκερ ποιότητας εστιατορίου στο σπίτι. 4 Λάθη Μαγειρικής που Καταστρέφουν το Ρύζι σας Σύμφωνα με τους Σεφ
Το πιο σημαντικό, μην πιέζετε το μπιφτέκι σας
Ενώ πολλοί άνθρωποι πιέζουν ενστικτωδώς τα μπιφτέκια με μια σπάτουλα όταν τα μαγειρεύουν σε σχάρα ή τηγάνι, αυτό μπορεί πραγματικά να τα στεγνώσει.
Προσθέστε αλατοπίπερο ή μαγιονέζα για να εξισορροπήσετε τις γεύσεις
Ενώ τα βασικά για ένα καλό μπέργκερ έχουν να κάνουν με τη σωστή ισορροπία λίπους και άπαχου κρέατος στο μείγμα, η προσθήκη αλατοπίπερου είναι απαραίτητη. Θα μετατρέψει ένα απλό μπέργκερ σε ένα πιάτο που θα εντυπωσιάσει.
Η προσθήκη εσπεριδοειδών στη μαγιονέζα σας μπορεί να βοηθήσει στην εξισορρόπηση της γεύσης του βοείου κρέατος.
Χρησιμοποιήστε ένα ψωμάκι υψηλής ποιότητας
Μερικές φορές παίρνετε μπέργκερ, τα δαγκώνετε και γίνονται απλά πολτός. Με ένα υψηλης ποιότητας ψωμάκι με προζύμι, εξακολουθείτε να έχετε αυτή την καλή υφή, ανεξάρτητα από τις επικαλύψεις που χρησιμοποιείτε.
Δείτε επίσης Καταστροφή του φαγητού σας. Μην κάνετε αυτά τα 15 Λάθη Μαγειρικής