in , , , ,

ΒΟΡΑΚΑΣ: Πώς να Καθαρίσετε την Τουαλέτα Με Αυτή Τη Λευκή Σκόνη

καθαρισμός τουαλέτας,καθαρισμός με σκόνη βόρακα,συμβουλές καθαρισμού,χρήσιμα,
καθαρισμός τουαλέτας,καθαρισμός με σκόνη βόρακα,συμβουλές καθαρισμού,χρήσιμα,

Είτε θέλετε να χρησιμοποιείτε αποκλειστικά φυσικά προϊόντα είτε χρειάζεστε μια απλή αποτελεσματική λύση για καθαρισμό τουαλέτας, φροντίστε να έχετε ένα κουτί βόρακα σε σκόνη. Αυτό το φυσικό ορυκτό είναι ένα ισχυρό καθαριστικό λεκέδων, απολυμαντικό και αποσμητικό και είναι ασφαλές για όλες τις επιφάνειες καθώς και για σηπτικά συστήματα. Ο βόρακας λειτουργεί καλά σε πιο σκληρούς λεκέδες, συμπεριλαμβανομένων των υπολειμμάτων αλάτων από σκληρό νερό. Είναι επίσης βολικό για τον τακτικό καθαρισμό της λεκάνης της τουαλέτας και των εξωτερικών επιφανειών της. Πώς να Καθαρίσετε Λεκέδες Ούρων σε Πλαστικό Κάθισμα Λεκάνης

Πώς να Καθαρίσετε την Τουαλέτα με Σκόνη Βόρακα

Ο βόρακας μπορεί να ερεθίσει το δέρμα, γι’ αυτό φορέστε προστατευτικά γάντια και αποφύγετε την επαφή με γυμνό δέρμα και ειδικά με τα μάτια. Μπορεί επίσης να βλάψει το αναπνευστικό σύστημα εάν εισπνευστεί, επομένως φροντίστε να μην το κάνετε. Κρατάτε πάντα τον βόρακα μακριά από παιδιά.

Καθαρισμός τουαλέτας με σκόνη βόρακα

Ο βόρακας, ή βορικό νάτριο, έρχεται ως λευκή σκόνη που λειτουργεί αποτελεσματικά ως αυτόνομο καθαριστικό. Για το εσωτερικό της λεκάνης της τουαλέτας, πασπαλίστε περίπου 1/4 έως 1/2 φλιτζάνι σκόνη βόρακα γύρω από τις επιφάνειές της. Βρέξτε μια βούρτσα τουαλέτας και τρίψτε τις εσωτερικές επιφάνειες της τουαλέτας με τη σκόνη, στρέφοντας τη βούρτσα σε γωνία για να τρίψετε κάτω από το χείλος. Τραβήξτε το καζανάκι για να ξεπλύνετε τον βόρακα και τα ίχνη βρωμιάς και επαναλάβετε εάν χρειάζεται. Εναλλακτικά, ρίξτε βόρακα απευθείας στη βούρτσα της τουαλέτας και στη συνέχεια τρίψτε και ξεπλύνετε με τον ίδιο τρόπο.

Για τα εξωτερικά μέρη της τουαλέτας, βρέξτε ένα πανί από μικροΐνες ή σφουγγάρι και πασπαλίστε πάνω του περίπου 1 κουταλιά της σούπας βόρακα. Τρίψτε τις εξωτερικές επιφάνειες της τουαλέτας, πασπαλίζοντας περισσότερο βόρακα στο πανί, το σφουγγάρι ή το πλυντήριο, αν χρειάζεται. Ξεπλύνετε το πανί ή το σφουγγάρι με καθαρό νερό και σκουπίστε τις επιφάνειες της τουαλέτας για να αφαιρέσετε τυχόν ίχνη βόρακα. Για πιο γυαλιστερές επιφάνειες, ψεκάστε την τουαλέτα με λευκό ξύδι σε ένα μπουκάλι σπρέι και σκουπίστε την όλη.

Δείτε ακόμη Γιατί να ρίξεις ληγμένο γιαούρτι στη λεκάνη; Το αποτέλεσμα θα σε εντυπωσιάσει!

Καθαρισμός τουαλέτας με διάλυμα βόρακα

Ένας εναλλακτικός τρόπος για να καθαρίσετε μια τουαλέτα με βόρακα είναι να παρασκευάσετε ένα διάλυμα καθαρισμού σε ένα μπουκάλι ψεκασμού. Προσθέστε 340 ml ζεστό έως καυτό νερό σε ένα μπουκάλι ψεκασμού, προσθέστε 1/2 φλιτζάνι σκόνη βόρακα, βιδώστε το πάνω μέρος ψεκασμού και ανακινήστε δυνατά ώστε ο βόρακας να διαλυθεί στο νερό. Χρησιμοποιήστε αυτό το διάλυμα όπως θα κάνατε με οποιοδήποτε άλλο σπρέι καθαρισμού, ψεκάζοντας άφθονα τις επιφάνειες που πρόκειται να καθαριστούν και στη συνέχεια τρίψτε το εσωτερικό με μια βούρτσα τουαλέτας και το εξωτερικό με ένα πανί ή σφουγγάρι.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Για πιο αποτελεσματική αφαίρεση λεκέδων, αφήστε το διάλυμα να μείνει στις επιφάνειες για πέντε έως 10 λεπτά πριν το τρίψετε. Σκουπίστε τις εξωτερικές επιφάνειες της τουαλέτας με νερό ή λευκό ξύδι για να ξεπλύνετε τον βόρακα.

Βαθύς καθαρισμός τουαλέτας με βόρακα

Για πολύ βρώμικες τουαλέτες, αφήστε επιπλέον χρόνο ώστε η καθαριστική δύναμη του βόρακα να κάνει τα μαγικά της. Το βράδυ ή οποιαδήποτε άλλη στιγμή η τουαλέτα δεν θα χρειαστεί για λίγο, κλείστε τη σύνδεση νερού με την τουαλέτα και ξεπλύντε την, ώστε η λεκάνη να είναι ως επί το πλείστον άδεια από νερό. Ρίξτε σκόνη βόρακα ή εφαρμόστε μια πάστα από βόρακα και νερό ή βόρακα και ξύδι ή ψεκάστε ένα διάλυμα με βάση το βόρακα σε όλες τις βρώμικες επιφάνειες. Μπορείτε επίσης να εφαρμόσετε βόρακα ή ένα διάλυμα με βάση τον βόρακα στις εξωτερικές επιφάνειες εάν το επιθυμείτε. Αφήστε το προϊόν καθαρισμού να μεινιε για αρκετές ώρες ή όλη τη νύχτα.

Τρίψτε και ξεπλύνετε τη λεκάνη και το εξωτερικό της μετά από αυτό το διάστημα. Θα πρέπει να είναι σχετικά εύκολο να τρίψετε τους λεκέδες, συμπεριλαμβανομένων των λεκέδων από σκληρό νερό. Επαναλάβετε τη διαδικασία εάν χρειάζεται για πραγματικά σκληρούς λεκέδες.

πηγή φωτογραφίας /φώτο

Δείτε επίσης 7 Κόλπα για να Καθαρίσετε το Μπάνιο ώστε να μην Τρίβετε για Ώρες

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 3

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Τι Συμβαίνει στο Σώμα σας όταν Πηγαίνετε για Ύπνο στις 10 μ.μ

Τι Συμβαίνει στο Σώμα σας όταν Πηγαίνετε για Ύπνο στις 10 μ.μ

οργάνωση σπιτιού,συμβουλές οργάνωσης,χρήσιμα,

14 Συμβουλές για Οργανωμένο Σπίτι που Δεν Γνώριζε Καν Ούτε η “Σταχτοπούτα”