in , , ,

Οι Κινέζοι Ξέρουν: 7 Κινέζικες Συνήθειες που Βοηθούν να Φαίνεστε 20 Χρόνια Νεότερες

Οι Κινέζοι Ξέρουν: 7 Κινέζικες Συνήθειες που Βοηθούν να Φαίνεστε 20 Χρόνια Νεότερες
Οι Κινέζοι Ξέρουν: 7 Κινέζικες Συνήθειες που Βοηθούν να Φαίνεστε 20 Χρόνια Νεότερες

Η Κίνα είναι μια αποθήκη σοφίας και μυστικών που μπορούν να σας βοηθήσουν να ζήσετε μακρά και υγιή. Μερικές φορές μόνο τα γκρίζα μαλλιά μπορεί να είναι μια ένδειξη πραγματικής ηλικίας. Φυσικά, τα καλά καλλυντικά μπορούν να σας βοηθήσουν να φαίνεστε πιο φρέσκια, αλλά είναι σημαντικό να υποστηρίζετε το σώμα σας και από μέσα. Οι Κινέζες έχουν μερικές συνήθειες που βοηθούν τη νεότητά τους να γίνει διαχρονική. 6 Ινδικές Θεραπείες Ομορφιάς για να Διατηρήσετε την Ομορφιά και τη Νεότητά σας

Έχετε μια μέρα vegan κάθε εβδομάδα

© Laughing in the Wind/CCTV, © VCG/Visual China Group/Getty Images

Η παραδοσιακή κινεζική ιατρική προτείνει ότι ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα για την ομορφιά και τη νεότητα είναι η αποτοξίνωση. Εκτός από το να τρώτε φρέσκα τρόφιμα και να αποφεύγετε τις κακές συνήθειες, το να έχετε τουλάχιστον μία μέρα vegan την εβδομάδα μπορεί να είναι πολύ χρήσιμο.

Μην προσθέτετε αλάτι στο ρύζι

© Depositphotos.com

Το αλάτι θα μπορούσε να είναι βασικός παράγοντας στις αλλεργικές αντιδράσεις του ανοσοποιητικού, λένε οι ερευνητές. Ένα τέτοιο μικρό πράγμα όπως η μείωση της πρόσληψης νατρίου μπορεί να επιβραδύνει τη γήρανση. Οι Κινέζες δεν βάζουν αλάτι όταν μαγειρεύουν το ρύζι.

Πιείτε τσάι από φύλλα λωτού

© Depositphotos.com

Το τσάι από φύλλα λωτού μπορεί να σερβιριστεί κρύο και ζεστό. Έχει πολλά οφέλη, όπως την προώθηση της ούρησης, την απώλεια βάρους και τη βοήθεια με προβλήματα στο στομάχι. Συνιστάται ιδιαίτερα σε όσους παχαίνουν από την κατανάλωση λιπαρών τροφών. Οι ειδικοί προτείνουν να πίνετε τρία έως τέσσερα φλιτζάνια τσάι από φύλλα λωτού κάθε μέρα με άδειο στομάχι.

Δείτε ακόμη 9 Κορεατικά Μυστικά Ομορφιάς για Υγιές και Λαμπερό Δέρμα

Εξασκηθείτε στο Τάι Τσι

© kahunaaaaa/Depositphotos.com

Οι ειδικοί λένε ότι το Τάι Τσι μπορεί να μειώσει το στρες, το άγχος και την κατάθλιψη και να αυξήσει την ενέργεια, την αντοχή και την ευελιξία. Μπορεί να είναι μια καλή αντικατάσταση για τη γιόγκα. Μόλις 10 λεπτά την ημέρα είναι αρκετά για να επωφεληθείτε από το Τάι Τσι.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Χρησιμοποιήστε μια μάσκα προσώπου από ροβίτσα

© Depositphotos.com, © Depositphotos.com

Αν δεν έχετε ακούσει ποτέ για τη χρησιμότητα της ροβίτσας, εδώ είναι ένα ακόμα αρχαίο κινέζικο μυστικό. Απλώς πολτοποιήστε την σε πάστα και απλώστε τα στο δέρμα σας. Είναι πολύ χρήσιμο για την επούλωση της ακμής και του πρηξίματος.

Εφαρμόστε μια μάσκα με κουρκουμά

© Depositphotos.com

Μια πιο αποτελεσματική μάσκα είναι ο κουρκουμάς. Μπορεί να βοηθήσει στη θεραπεία ορισμένων δερματικών παθήσεων στο πρόσωπο. Μπορείτε να το αγοράσετε από ένα φαρμακείο ή να φτιάξετε μια μάσκα μόνοι σας προσθέτοντας γιαούρτι ή μέλι. Παρακαλούμε συμβουλευτείτε το γιατρό σας για να αποφύγετε αλλεργίες και ερεθισμούς.

Καταναλώστε μανιτάρια

© Depositphotos.com

Στην Κίνα προσθέτουν μανιτάρια σε πολλά πιάτα. Αλλά δεν είναι μόνο νόστιμα αλλά πολύ θεραπευτικά στην παραδοσιακή κινεζική ιατρική. Περιέχουν μοναδικές ενώσεις που είναι αποτελεσματικές κατά των ιών. Τα καλύτερα για την ανθρώπινη υγεία είναι τα μανιτάρια του άχυρου, τα σιτάκε, οι τρούφες και τα μανιτάρια λακτάριος.

Επιπλέον, αυτή η τροφή είναι μια καλή πηγή βιταμίνης D, γεμάτη με μέταλλα και περιέχει χαμηλές θερμίδες και αντιοξειδωτικά που είναι τόσο σημαντικά για να διατηρείτε το σώμα σας νέο.

Δείτε επίσης 7 Μυστικά των Γυναικών της Ινδονησίας για να Γερνούν Αργά

πηγή

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4.2 / 5. Αξιολογήσεις: 38

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

11 dressings με ελάχιστες θερμίδες και πολύ γεύση για τις σαλάτες!

11 dressings με ελάχιστες θερμίδες και πολύ γεύση για τις σαλάτες!

διακόσμηση με παλιά βαρέλια,ιδέες διακόσμησης σπιτιού,DIY έπιπλα,DIY διακοσμητικά,επαναχρησιμοποίηση,DIY κατασκευές,

Παλιά Βαρέλια: 22 Ιδέες Διακόσμησης Σπιτιού για να απογειώσετε τον χώρο σας