in , , , ,

5 Μυστικά Ομορφιάς για Άψογη Επιδερμίδα από Διάφορους Πολιτισμούς

5 Μυστικά Ομορφιάς για Άψογη Επιδερμίδα από Διάφορους Πολιτισμούς
5 Μυστικά Ομορφιάς για Άψογη Επιδερμίδα από Διάφορους Πολιτισμούς

Με τα χρόνια, διάφοροι πολιτισμοί έχουν αναπτύξει παραδοσιακές θεραπείες περιποίησης δέρματος. Αυτές οι παραδόσεις έχουν περάσει από τη μια γενιά στην άλλη και εξακολουθούν να χρησιμοποιούνται σήμερα, παρέχοντάς μας τη δοκιμασμένη στο χρόνο φροντίδα που μας αξίζει. 10 Κορεάτικες Συμβουλές Ομορφιάς για “Γυάλινη” Επιδερμίδα

Βλέννα σαλιγκαριού για απαλό δέρμα

5 Μυστικά Ομορφιάς για Άψογη Επιδερμίδα από Διάφορους Πολιτισμούς

Πολλές θεραπείες περιποίησης δέρματος περιέχουν βλέννα ή λάσπη σαλιγκαριού ως συχνό συστατικό. Η εφαρμογή βλεννίνης σαλιγκαριού στο δέρμα βοηθά στην εξάλειψη των νεκρών κυττάρων του δέρματος, τη φωτεινότητα του δέρματος και την προσθήκη κολλαγόνου στο δέρμα για να κάνει τις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές λιγότερο αισθητές.

Κατανάλωση κακάο κάθε μέρα

Τουλάχιστον τρία έως τέσσερα φλιτζάνια κακάο χωρίς ζάχαρη την ημέρα μπορεί να βοηθήσει στην αποφυγή του διαβήτη τύπου 2, της υπέρτασης και να αποτρέψουν τις επιπτώσεις της γήρανσης.

Δείτε ακόμη 10 Μυστικά για Νεανική Επιδερμίδα που Χρησιμοποιούν οι Ινδές για Αιώνες

Εφαρμογή matcha στα μαλλιά

Η ιαπωνική σκόνη πράσινου τσαγιού, ή matcha, έχει πλεονεκτήματα στην απώλεια βάρους και στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού. Εχει επίσης αποδειχθεί ότι προάγει την ανάπτυξη των μαλλιών και ενισχύει την υγεία της επιδερμίδας του τριχωτού της κεφαλής.

Λασπόλουτρα για βαθύ καθαρισμό

Τα φυσικά λασπόλουτρα αποτελούνται από θείο και άλλα ορυκτά με ζεστό νερό πηγής. Αυτές οι ουσίες απομακρύνουν τις τοξίνες από το δέρμα, συμπεριλαμβανομένων των νεκρών κυττάρων του δέρματος, και η θερμότητα ανακουφίζει τους πόνους των μυών και των αρθρώσεων.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Κατανάλωση κάκτου ως μορφή περιποίησης του δέρματος.

Οι κάκτοι, μερικές φορές γνωστοί ως nopales, είναι συχνά παρόντες σε μεξικανικούς εορτασμούς και εορταστικά δείπνα. Οι Μεξικανές, από την άλλη, χρησιμοποιούν τη σάρκα και τα θρεπτικά τους υγρά για διαφορετικούς σκοπούς. Οι κάκτοι εφαρμόζονται επίσης στο πρόσωπο λόγω των πολυάριθμων βιταμινών, φυτοχημικών και πολυσακχαριτών που περιέχουν.

πηγή φωτό

Δείτε επίσης Η Θαυματουργή Πούδρα Παντζαριών για Άψογη Επιδερμίδα

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

ανάπτυξη γενιών,φροντίδα γενιών,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά,

Πώς να Αφήσετε Γένια Ακόμα κι αν Νομίζετε ότι Δεν Μπορείτε

Μαύρα Στίγματα: Η σπιτική μάσκα με 2 υλικά από τα ντουλάπια σας που θα σας απαλλάξει μια και καλή

Μαύρα Στίγματα: Η σπιτική μάσκα με 2 υλικά από τα ντουλάπια σας που θα σας απαλλάξει μια και καλή