in , , ,

10 Προϊόντα Ομορφιάς που Μπορείτε να Φτιάξετε στην Κουζίνα σας

σπιτικά προϊόντα ομορφιάς,DIY καλλυντικά,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά,
σπιτικά προϊόντα ομορφιάς,DIY καλλυντικά,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά,

Η φροντίδα της εμφάνισής σας είναι πολλή κοπιαστική και ταυτόχρονα μπορεί να είναι αρκετά δαπανηρή. Μπορείτε να φτιάξετε φυσικά προϊόντα ομορφιάς στην κουζίνας σας για να φαίνεστε πάντα υπέροχες. Κρεμμύδι: Το Μυστικό Συστατικό για Πυκνά Μαλλιά

Φυσικό λευκαντικό δοντιών

© shutterstock.com, © pixabay.com

Όλοι θέλουν να έχουν λευκά δόντια και έχουμε δοκιμάσει διαφορετικά εμπορικά προϊόντα για να έχουν αυτό το αποτέλεσμα. Η μαγειρική σόδα έχει αποδεδειγμένη επίδραση στη λεύκανση των δοντιών και μπορείτε να φτιάξετε τη δική σας πάστα με αυτήν στο σπίτι.

Θα χρειαστείτε:
1 κουταλιά της σούπας μαγειρική σόδα
Νερό

Ανακατέψτε μαγειρική σόδα και νερό για να φτιάξετε μια πάστα. Στη συνέχεια, εφαρμόστε την στα δόντια σας. Αφήστε την για 1-2 λεπτά και ξεπλύνετε. Θα χρειαστεί να το επαναλαμβάνετε αυτό κάθε μέρα για να αποκτήσετε πιο λευκά δόντια.

Φυσικό καθαριστικό μαύρων στιγμάτων

© pixabay.com, © depositphotos.com

Η μαγειρική σόδα είναι πολύ καλή για το ξεφλούδισμα του νεκρού δέρματος και των βακτηρίων και την αφαίρεση των μαύρων στιγμάτων, οπότε πρέπει οπωσδήποτε να το δοκιμάσετε στο σπίτι.

Θα χρειαστείτε:
1 κουταλιά της σούπας μαγειρική σόδα
Νερό

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Ανακατέψτε τα υλικά για να αποκτήσετε μια υφή σαν πάστα. Απλώστε την στη μύτη σας και αφήστε να στεγνώσει εντελώς. Αφήστε την για 10-15 λεπτά και μετά ξεπλύνετε.

Σπιτικό αποτριχωτικό κερί

© depositphotos.com

Η ζάχαρη είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να απαλλαγείτε από τις ανεπιθύμητες τρίχες στο σώμα σας και είναι πολύ εύκολο να φτιάξετε αποτριχωτικό κερί με αυτήν.

Θα χρειαστείτε:
2 1/2 φλιτζάνια ζάχαρη άχνη
1/2 φλιτζάνι χυμό λεμονιού
2 φλιτζάνια νερό

Ανακατέψτε όλα τα συστατικά και θερμάνετέ τα για 8-10 λεπτά μέχρι να ροδίσει το μείγμα. Μετά αφήστε να κρυώσει και θα γίνει κολλώδες σαν κερί. Διατηρήστε το στο ψυγείο και πάρτε το όταν είστε έτοιμοι να το χρησιμοποιήσετε. Απλώστε το κερί χρησιμοποιώντας τα δάχτυλά σας και τραβήξτε απαλά προς την κατεύθυνση της ανάπτυξης της τρίχας.

Σπιτικό βάλσαμο για τα χείλη

© pixabay.com

Δοκιμάστε να φτιάξετε το δικό σας βάλσαμο για τα χείλη στο σπίτι.

Θα χρειαστείτε:
2 κουταλιές της σούπας μείγμα ζελατίνης βατόμουρου
2 κουταλιές της σούπας λάδι καρύδας
3-4 σταγόνες αιθέριο έλαιο λεμονιού

Ζεσταίνετε το λάδι καρύδας στο φούρνο μικροκυμάτων για 20 δευτερόλεπτα, μετά προσθέστε το μείγμα ζελατίνης βατόμουρου και ανακατέψτε μαζί. Ξαναθερμάνετε το μείγμα στο μικροκύματα μέχρι να λιώσει η ζελατίνη, μετά προσθέστε το αιθέριο έλαιο λεμονιού και ανακατέψτε. Αδειάστε το μείγμα σε ένα δοχείο lip balm και αφήστε το στο ψυγείο μέχρι να στερεοποιηθεί.

Δείτε ακόμη 10 Τρόποι για να Χρησιμοποιήσετε την Πατάτα ως Καλλυντικό

Σπιτικό scrub σώματος

© depositphotos.com

Τα αγγούρια είναι γεμάτα αντιοξειδωτικά και έχουν καταπραϋντική δράση στο δέρμα. Μαζί με το φρέσκο άρωμα της μέντας, κάνουν ένα υπέροχο scrub σώματος, το οποίο μπορείτε να φτιάξετε εύκολα στο σπίτι.

Θα χρειαστείτε:
1/4 αγγούρι, χωρίς τη φλούδα
3/4 φλιτζανιού λευκή ζάχαρη
2 κουταλιές της σούπας λάδι καρύδας
8-10 σταγόνες αιθέριο έλαιο μέντας

Κάντε πουρέ το αγγούρι, προσθέστε τη ζάχαρη και το λάδι καρύδας και ανακατέψτε. Προσθέστε το λάδι μέντας, αποθηκεύστε το μείγμα σε ένα δοχείο και βάλτε το στο ψυγείο.

Φυσικό ξηρό σαμπουάν για λιπαρά μαλλιά

© shutterstock.com, © shutterstock.com, © depositphotos.com, © depositphotos.com

Αντί να λούζετε τα λιπαρά μαλλιά σας πολύ συχνά με σαμπουάν, μπορείτε να δοκιμάσετε αυτή τη φυσική μέθοδο.

Θα χρειαστείτε:
2 και 1/2 κουταλιά της σούπας άμυλο καλαμποκιού
3-4 σταγόνες αιθέριο έλαιο (λεβάντα ή τριαντάφυλλο)

Απλώς ανακατέψτε τα συστατικά και απλώστε το μείγμα απαλά στα μαλλιά σας. Αφήστε το για 5 λεπτά και μετά αφαιρέστε την περίσσεια με ένα πινέλο. Το άμυλο αραβοσίτου θα απορροφήσει το λάδι και τη βρωμιά και θα αφήσει τα μαλλιά σας καθαρά και φρέσκα.

Φυσικό τόνερ δέρματος

© depositphotos.com

Μπορείτε να φτιάξετε ένα υπέροχο τόνερ σώματος από τζελ αλόης βέρα, το οποίο μπορεί εύκολα να αφαιρεθεί από το φύλλο. Απλώς κάντε μασάζ με το τζελ στο δέρμα σας και αφήστε το για 15 λεπτά, στη συνέχεια ξεπλύνετε με ζεστό νερό. Θα δείτε πώς θα ενυδατώσει, θα καθαρίσει και θα τονώσει το δέρμα σας.

Φυσικό ντεμακιγιάζ

© depositphotos.com

Το μόνο που χρειάζεται για να αφαιρέσετε το μακιγιάζ σας είναι το λάδι καρύδας! Απλώς απλώστε το απαλά στο πρόσωπό σας και αφήστε το να δράσει για 10 λεπτά πριν το ξεπλύνετε. Θα καθαρίσει και θα ενυδατώσει το δέρμα σας όσο τίποτα άλλο και δεν θα το στεγνώσει όπως άλλα εμπορικά προϊόντα ντεμακιγιάζ.

Φυσικό σπιτικό άρωμα

© depositphotos.com

Γιατί να μην προσπαθήσετε να φτιάξετε το δικό σας απόλυτα φυσικό άρωμα στο σπίτι; Ειδικά όταν είναι τόσο απλό και θα διαρκέσει μόνο λίγα λεπτά!

Θα χρειαστείτε:
10-12 σταγόνες αιθέριο έλαιο (τριαντάφυλλο, λεβάντα κ.λπ.)
Λάδι μεταφοράς (jojoba, αμύγδαλο)
Roll-on μπουκάλι

Απλά ανακατέψτε όλα τα υλικά και βάλτε το μείγμα σε ένα μπουκάλι roll-on. Χρησιμοποιήστε το όποτε χρειάζεστε άρωμα που διαρκεί.

Φυσικό ενισχυτικό βλεφαρίδων και φρυδιών

© depositphotos.com

Υπάρχει ένα φυσικό προϊόν που μπορεί να αντικαταστήσει τις ψεύτικες βλεφαρίδες και τη μάσκαρα. Το καστορέλαιο είναι το μαγικό συστατικό που επηρεάζει την ανάπτυξη των τριχών. Εάν το εφαρμόζετε τακτικά στις βλεφαρίδες και τα φρύδια σας, θα τα κάνει να φαίνονται πιο γεμάτα χωρίς άλλα καλλυντικά.

πηγή

Δείτε επίσης Μπανανόφλουδα για Αποτελεσματική Αφαίρεση των Μαύρων Κηλίδων και Ακμής

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

8 Εκπληκτικά Πράγματα για το Σώμα σας που Σίγουρα Δεν Ξέρατε

8 Εκπληκτικά Πράγματα για το Σώμα σας που Σίγουρα Δεν Ξέρατε

24 Ιδέες Αποθήκευσης Παπουτσιών για Κάθε Σπίτι

24 Ιδέες Αποθήκευσης Παπουτσιών για Κάθε Σπίτι