in , , , ,

Κρεμμύδι: Το Μυστικό Συστατικό για Πυκνά Μαλλιά

κρεμμύδι για πυκνά μαλλιά,λάδι κρεμμυδιού,χυμός κρεμμυδιού,σπιτική θεραπεία μαλλιών,φροντίδα μαλλιών,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά,
κρεμμύδι για πυκνά μαλλιά,λάδι κρεμμυδιού,χυμός κρεμμυδιού,σπιτική θεραπεία μαλλιών,φροντίδα μαλλιών,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά,

Εάν αισθάνεστε ότι τα μαλλιά σας δεν μεγαλώνουν αρκετά γρήγορα και είναι αραιά, το κρεμμύδι μπορεί να σας βοηθήσει να επιταχύνετε λίγο τα πράγματα. Λόγω των ιδιοτήτων του “τα κάνει όλα”, συμπεριλαμβανομένης της προσθήκης λάμψης και της πυκνότητας και ισχυρής τρίχας. Αυτή η ιδανική βάση μαγειρικής έχει τη δυνατότητα να είναι ένα φανταστικό, απόλυτα φυσικό τονωτικό μαλλιών. Μαλλιά που Λαδώνουν Αντιμετώπιση: Αυτά είναι τα 3 λάθη που κάνεις και το κόλπο για να τα λούζεις μόλις 2 φορές την εβδομάδα

Λάδι κρεμμυδιού

Κρεμμύδι: Το Μυστικό Συστατικό για Πυκνά Μαλλιά

Τίποτα δεν λειτουργεί καλύτερα από το λάδι κρεμμυδιού όταν πρόκειται για την ανάπτυξης των μαλλιών ανάμεσα στις πολλές διαθέσιμες φυσικές θεραπείες. Θα κάνει θαύματα στα μαλλιά σας, ανεξάρτητα από τον τύπο που έχετε.

Θα χρειαστείτε:

4 κουταλιές της σούπας λάδι καρύδας
1 μικρό ή μεσαίο κρεμμύδι

Οδηγίες:

  • Κόψτε το κρεμμύδι σε μικρούς κύβους.
  • Προσθέστε 4 κουταλιές της σούπας λάδι καρύδας με τους κύβους του κρεμμυδιού. Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε εξαιρετικά παρθένο λάδι καρύδας.
  • Όταν το χρώμα του κρεμμυδιού αρχίσει να αλλάζει, το λάδι είναι έτοιμο. Μετά από πέντε λεπτά, σβήστε τη φωτιά και αφήνετε το μείγμα να κρυώσει.
  • Βάλτε το λάδι σε ένα μικρό βαζάκι αφού το στραγγίσετε.

Απλώστε λίγο λάδι κρεμμυδιού στα χέρια σας και μετά τρίψτε το τριχωτό της κεφαλής σας με αυτό. Για να αυξήσετε την κυκλοφορία, κάντε απαλό μασάζ για λίγο. Αφήστε το λάδι να μουλιάσει στο τριχωτό της κεφαλής σας για όλη τη νύχτα, αν είναι δυνατόν. Ξεπλύνετε το επόμενο πρωί με ένα απαλό σαμπουάν. Για καλύτερα αποτελέσματα, επαναλάβετε δύο φορές την εβδομάδα.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Οφέλη:

Το τακτικό μασάζ με το λάδι κρεμμυδιού βοηθά στην πρόληψη της ψαλίδας και της τριχόπτωσης.
Λειτουργεί και ως τονωτικό μαλλιών.

Δείτε ακόμη Ίσια Μαλλιά: Έτσι θα τα Ισιώσετε Μόνιμα με Φυσικό Τρόπο

Χυμός για τα μαλλιά από κρεμμύδια

Σε σύγκριση με ακριβά προϊόντα μαλλιών με χημικά, ο χυμός κρεμμυδιού είναι μια από τις πιο βιολογικές και οικονομικά αποδοτικές τοπικές θεραπείες.

Θα χρειαστείτε:

1 μικρό ή μεσαίο κρεμμύδι
Αιθέριο έλαιο δεντρολίβανου (προαιρετικά)

Οδηγίες:

  • Κόψτε το κρεμμύδι σε μικρούς κύβους.
  • Τα ψιλοκομμένα κρεμμύδια πρέπει να αναμειχθούν σε μια λεπτή πάστα σε ένα μπλέντερ. Στραγγίξτε το χυμό και προσθέστε προαιρετικά μερικές σταγόνες αιθέριου ελαίου δεντρολίβανου.
  • Εφαρμόστε χυμό κρεμμυδιού στο τριχωτό της κεφαλής σας αφού βουτήξετε ένα κομμάτι βαμβάκι στο χυμό. Για 30 έως 45 λεπτά, αφήστε το να δράσει. Χρησιμοποιήστε ένα απαλό σαμπουάν μετά το πρώτο ξέπλυμα με νερό.
  • Χρησιμοποιήστε το χυμό κρεμμυδιού μία φορά την εβδομάδα. Για πλήρη περιποίηση, μπορείτε επίσης να συμπεριλάβετε 1 κουταλάκι του γλυκού λάδι καρύδας.

Οφέλη:

Το θείο στον χυμό του κρεμμυδιού αυξάνει τη δημιουργία κολλαγόνου και βοηθά στην ανάπτυξη νέων μαλλιών.
Εξαλείφοντας τη συσσώρευση βρωμιάς και καλλυντικών που μπορεί να φράξει τους θύλακες της τρίχας, ο χυμός κρεμμυδιού καθαρίζει σε βάθος το τριχωτό της κεφαλής σας και το διατηρεί υγιές. Αυτό επιτρέπει στα μαλλιά να αναπνέουν εύκολα και να μεγαλώνουν πιο γρήγορα.

πηγή φωτογραφιών

Δείτε επίσης Η Μυστική Συνταγή για να Αποκτήσετε Πυκνά και Μεταξένια Μαλλιά σε Χρόνο Μηδέν

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 3.9 / 5. Αξιολογήσεις: 57

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

οργάνωση συρταριών κουζίνας,οργάνωση κουζίνας,συμβουλές οργάνωσης,χρήσιμα,

Έτσι θα Οργανώσεις τα συρτάρια σου στην Κουζίνα: 25 Έξυπνες Ιδέες για να τα έχεις όλα σε τάξη και να τα βρίσκεις αμέσως

καθαρισμός λευκών παπουτσιών,καθαρισμός παπουτσιών με αφρό ξυρίσματος,συμβουλές καθαρισμού,χρήσιμα,

Πώς να Καθαρίσετε Λευκά Παπούτσια με Αφρό Ξυρίσματος