in , , , ,

Γνωρίζεις Ότι το Κέρμα Για Το Καρότσι Του Σούπερ Μάρκετ Μπορείς Να Το Αντικαταστήσεις με Κλειδί; Αυτό και 10 Ακόμα Έξυπνα Κόλπα για Κάθε Περίσταση

Ποτέ δεν ξέρουμε πότε μπορεί να χρειαστούμε μια απλή λύση να κάνουμε την καθημερινότητά μας πιο εύκολη. Τα πρακτικά κόλπα με τη βοήθεια διαφόρων οικιακών αντικειμένων μπορούν να σας φανούν χρήσιμα. 7 Κόλπα που θα Κάνουν την Καθημερινότητά σας Ευκολότερη

Χρησιμοποιήστε το κλειδί σας για να ξεκλειδώσετε ένα καλάθι αγορών.

© Depositphotos.com, © whampbeef / Reddit

Την επόμενη φορά που θα πάτε στο σούπερ μάρκετ, δεν θα χρειαστεί να ανησυχείτε μήπως δεν έχετε το σωστό κέρμα για ένα καρότσι αγορών. Αντ’ αυτού, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ένα στρογγυλεμένο κλειδί για να ξεκλειδώσετε το καρότσι, το οποίο είναι πολύ βολικό, καθώς θα έχετε πάντα ένα πάνω σας. Απλώς τοποθετήστε το στρογγυλεμένο άκρο του κλειδιού στο σημείο που θα βάζατε κανονικά ένα κέρμα και θα πρέπει να απελευθερώσει το καρότσι.

15 Σωτήρια Κόλπα για την Καθημερινότητα

Χρησιμοποιήστε ένα χάλκινο κέρμα για να κάνετε τις τουλίπες σας να στέκονται ίσιες.

© Depositphotos.com, © Depositphotos.com

Αν παρατηρήσετε ότι τα λουλούδια σας αρχίζουν να γέρνουν και να φαίνονται λίγο μαραμένα, τότε μπορείτε να βάλετε ένα χάλκινο κέρμα στο νερό. Ο χαλκός θα ζωντανέψει τα λουλούδια σας σε χρόνο μηδέν. Βεβαιωθείτε ότι έχετε κόψει τα φύλλα από τους μίσχους έτσι ώστε κανένα από αυτά να μην αγγίζει το νερό, καθώς αυτό μπορεί να τα επηρεάσει.

Τραβήξτε φωτογραφίες από τις κάρτες πόντων καταστημάτων.

© Depositphotos.com, © Depositphotos.com, © Depositphotos.com

Αντί να γεμίζετε το πορτοφόλι σας με κάρτες επιβράβευσης και έκπτωσης, μπορείτε απλά να τις τραβήξετε μια φωτογραφία. Τραβήξτε μια φωτογραφία του γραμμικού κώδικα στο πίσω μέρος, καθώς και στο μπροστινό μέρος της κάρτας, ώστε να γνωρίζετε ποιος γραμμικός κώδικας ανήκει σε ποια κάρτα. Στη συνέχεια, μπορείτε να σαρώσετε αυτόν τον γραμμωτό κώδικα στο κατάστημα για να συλλέξετε τους πόντους και τις εκπτώσεις σας.

Χρησιμοποιήστε μια οδοντόβουρτσα για να περάσετε κλωστή στη βελόνα.

brightside

Δεν είμαστε όλοι απαραιτήτως υπομονετικοί ή εύστροφοι, κάτι που μπορεί να κάνει αυτή τη συμβουλή αληθινή σωτήρια. Απλώς τοποθετήστε την κλωστή σας πάνω από μια παλιά οδοντόβουρτσα και σπρώξτε το μάτι της βελόνας στις τρίχες της βούρτσας. Αυτό θα φέρει γρήγορα την κλωστή μέσα από το μάτι της βελόνας, γλιτώνοντάς σας από πολλά νεύρα.

Χρησιμοποιήστε οδοντόκρεμα για να καθαρίσετε κουτάλια λερωμένα με τσάι.

© Depositphotos.com

Όλοι έχουμε αυτό το ένα κουταλάκι του γλυκού που λερώνεται από το τσάι και τον καφέ που το ανακατεύουμε. Αυτό προκαλείται από τις τανίνες, οι οποίες είναι επίσης υπεύθυνες για το λεκέ των δοντιών μας. Για να λάμψουν τα κουτάλια, μπορείτε να δοκιμάσετε να τα τρίψετε με οδοντόκρεμα, η οποία θα διαλύσει τις τανίνες.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Δείτε επίσης Μικρά προβλήματα Μεγάλες λύσεις: 6 Έξυπνα Κόλπα για Ευκολότερη Καθημερινότητα

Προσθέστε λίγη ζάχαρη στο νερό των λουλουδιών σας για να τα αναζωογονήσετε.

© Depositphotos.com, © Depositphotos.com, © Depositphotos.com, © Depositphotos.com

Όταν τα λουλούδια σας αρχίσουν να μαραίνονται, αδειάστε το παλιό νερό και προσθέστε φρέσκο με μερικές κουταλιές ζάχαρη. Κόψτε περίπου 2,5 εκατοστά από το κάτω μέρος των μίσχων τους υπό γωνία για να αυξήσετε την πρόσληψη νερού. Τις επόμενες ώρες, παρακολουθήστε τα λουλούδια σας να αρχίζουν να ξαναζωντανεύουν.

Κάντε ξύσματα ροκανίδια στην κορυφή ενός σπίρτου για να το ανάψετε στον αέρα.

© Depositphotos.com, © Depositphotos.com

Μπορεί να είναι εξαιρετικά εκνευριστικό όταν το σπίρτο απλά δεν ανάβει, ανεξάρτητα από το πόσο προσπαθούμε να το προστατεύσουμε από τον άνεμο. Αυτό το παλιό κόλπο θα σας βοηθήσει να το διατηρήσετε αναμμένο αρκετά για να το χρησιμοποιήσετε. Απλώς κάντε μικρά ξύσματα γύρω από το κεφάλι του σπίρτου έτσι ώστε να κατσαρώνουν προς τα κάτω. Αυτό θα βοηθήσει τη φλόγα να είναι πιο έντονη και θα την προστατεύσει από το να σβήσει τόσο εύκολα.

Χρησιμοποιήστε ταμπλέτες οδοντοστοιχίας για να καθαρίσετε λεκέδες ιδρώτα από τα ρούχα.

© Depositphotos.com

Όλοι πιθανότατα έχουμε ένα πουκάμισο ή ένα μπλουζάκι που είναι κίτρινο με λεκέδες ιδρώτα και ό,τι κι αν προσπαθήσουμε, απλά δεν μπορούμε να τους καθαρίσουμε. Οι ταμπλέτες οδοντοστοιχίας μπορεί να είναι η λύση σας για αυτούς τους σκληρούς λεκέδες. Θα χρειαστεί να βάλετε τα λεκιασμένα ρούχα σας σε έναν κουβά με ζεστό νερό και 1 έως 3 ταμπλέτες. Αφήστε τα να μουλιάσουν για μια ώρα πριν τα βάλετε στο πλυντήριο.

Χρησιμοποιήστε έναν καθρέφτη για να διαπιστώσετε εάν τα κλινοσκεπάσματα σας είναι υγρά.

© Depositphotos.com, © Depositphotos.com

Μια καλή δοκιμή για να ελέγξετε αν τα κλινοσκεπάσματα σας έχουν στεγνώσει σωστά ή όχι είναι να τοποθετήσετε έναν καθρέφτη κάτω από αυτά και να περιμένετε μερικά λεπτά για να δείτε αν βγάζει ατμό. Εάν αρχίσει να θολώνει μετά από 5-10 λεπτά, τότε τα κλινοσκεπάσματα σας είναι ακόμα υγρά και μπορεί να μην είναι υγιεινά για ύπνο. Ένα υγρό κρεβάτι μπορεί να αποτελέσει έδαφος αναπαραγωγής μούχλας και μυκήτων, τα οποία μπορεί να είναι επιβλαβή, ειδικά για άτομα με άσθμα και αλλεργίες.

Διατηρήστε τους σπόρους φυτών και λαχανικών φρέσκους με σακουλάκια σιλικόνης.

© Depositphotos.com, © Depositphotos.com, © Depositphotos.com

Μπορείτε να αποθηκεύσετε τους σπόρους σας χωρίς να ανησυχείτε μήπως χαλάσουν και σαπίσουν πριν προλάβετε να τους φυτέψετε. Απλώς αποθηκεύστε τα πακέτα σπόρων σας σε ένα αεροστεγές δοχείο με ένα σακουλάκι σιλικόνης μέσα. Θα κρατήσει τους σπόρους σας στεγνούς και επομένως, πιο φρέσκους για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, αποτρέποντας τη μούχλα και τη βλάστηση που μπορεί να καταστρέψουν τους σπόρους σας.

πηγή

Δείτε επίσης Κάνε την καθημερινότητά σου παιχνιδάκι. 10 Έξυπνα Κόλπα

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4.3 / 5. Αξιολογήσεις: 193

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Φτιάξε τα δικά σου Λάδια Μαλλιών με λίγα Χρήματα για να Αντιμετωπίσεις Διαφορετικά Προβλήματα Μαλλιών

Φτιάξε τα δικά σου Λάδια Μαλλιών με λίγα Χρήματα για να Αντιμετωπίσεις Διαφορετικά Προβλήματα Μαλλιών

τροφές πλούσιες σε σίδηρο,διατροφή,συμβουλές διατροφή,για το παιδί,

7 Τροφές Πλούσιες σε Σίδηρο που θα Θέλουν Πραγματικά να Φάνε τα Παιδιά σας