in , , , ,

Μικρά προβλήματα Μεγάλες λύσεις: 6 Έξυπνα Κόλπα για Ευκολότερη Καθημερινότητα

Δυσάρεστες καταστάσεις συμβαίνουν στην καθημερινότητά μας αλλά με μερικά έξυπνα κόλπα μπορούμε να τις ξεπεράσουμε. Κάνε την καθημερινότητά σου παιχνιδάκι. 10 Έξυπνα Κόλπα

Πώς να ενεργηθείτε χρησιμοποιώντας σπόρους τσία

© Depositphotos.com

Οι σπόροι τσία χρησιμοποιούνται στην παραδοσιακή ιατρική για την ανακούφιση της δυσκοιλιότητας και την ενίσχυση των κινήσεων του εντέρου. Έχουν μια ποικιλία από αδιάλυτες φυτικές ίνες που συμβάλλουν στη μαλάκυνση των κοπράνων, διευκολύνοντας την αποβολή.

Η συνταγή είναι η εξής: προσθέστε 2 κουταλιές της σούπας σπόρους τσία σε ένα ποτήρι νερό και ανακατέψτε να αναμειχθούν. Στη συνέχεια, μετά από λίγα λεπτά, σουρώστε το ρόφημα και πιείτε το.

Πώς να ενεργηθείτε κάνοντας μασάζ παχέος εντέρου

© Depositphotos.com, © Depositphotos.com

Κινηθείτε απαλά αλλά σταθερά με μια εγκάρσια κίνηση από τα δεξιά προς τα αριστερά, κάτω από τα πλευρά, προς τα κάτω στην κάτω αριστερή πλευρά της κοιλιάς και στη συνέχεια τελειώστε με μια κίνηση προς τα μέσα προς το κέντρο της κάτω κοιλιάς. Επαναλάβετε 3 με 5 φορές.

Πώς να αποκοιμηθείτε γρήγορα

© Depositphotos.com, © Depositphotos.com

Σε μια άγρυπνη νύχτα, ίσως πρέπει να δοκιμάσετε τη στρατιωτική μέθοδο για να κοιμηθείτε πιο γρήγορα. Απλώς ξαπλώστε, χαλαρώστε το σώμα σας και εστιάστε στην αναπνοή σας. Θα αποκοιμηθείτε μέσα σε 120 δευτερόλεπτα.

Πως λειτουργεί:

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

  • Χαλαρώστε ολόκληρο το πρόσωπό σας, συμπεριλαμβανομένου του σαγονιού και των μάγουλων σας.
  • Εκπνεύστε και προσπαθήστε να χαλαρώσετε το στήθος, τα πόδια, τους μηρούς και τις γάμπες σας.
  • Φανταστείτε μια γαλήνια εικόνα και προσπαθήστε να μην σκέφτεστε.

Δείτε ακόμη 14 Αλάνθαστα Κόλπα για την Καθημερινότητα που θα ευχόσασταν να γνωρίζατε νωρίτερα

Πώς να σταματήσετε να γελάτε σε ακατάλληλες στιγμές

brightside

Το γέλιο είναι μια συνηθισμένη αντίδραση σε μια αστεία περίσταση. Ωστόσο, αν γελάτε όταν δεν είναι κατάλληλο ή σε περιπτώσεις όπου θα έπρεπε να ενεργείτε πιο ώριμα, αυτά τα κόλπα είναι για εσάς.

Το να τσιμπηθείτε είναι η πρώτη κίνηση. Αυτή η μέθοδος καταστείλει το γέλιο γιατί θα σας φέρει στην πραγματικότητα ενώ θα αποσπάσει την προσοχή σας από την αστεία κατάσταση.

Το επόμενο βήμα περιλαμβάνει την εφαρμογή της αντίστροφης ψυχολογίας και το να πείτε στον εαυτό σας να γελάει πιο δυνατά και δυνατά. Αυτό το κόλπο είναι αποτελεσματικό επειδή ένα άλλο πράγμα που κάνει το γέλιο σε λάθος στιγμές ελκυστικό είναι η απαγορευμένη πτυχή του. Έτσι, αφαιρώντας το, δεν βρίσκουμε την κατάσταση τόσο αστεία.

Πώς να αλλάξετε τη διάθεσή σας αμέσως

brightside

Ο θυμός είναι ένα φυσιολογικό ανθρώπινο συναίσθημα που πυροδοτείται από διάφορες καταστάσεις. Όταν είστε θυμωμένοι, είναι σημαντικό να κατανοήσετε πώς να αντιμετωπίσετε το θυμό σας, ώστε να μπορείτε να τον ελέγξετε αντί να τον αφήσετε να σας ελέγξει.

Υπάρχουν πολλές συμβουλές για τη διαχείριση του θυμού, αλλά μια από τις πιο εύκολες είναι να ελέγξετε τη φωνή σας. Μιλώντας με χαμηλό τόνο, αισθάνεστε αυτόματα πιο ήρεμοι, κάτι που αποτρέπει την κλιμάκωση του θυμού και την επιδείνωση της κατάστασης.

Πώς να αντικαταστήσετε τη ζάχαρη και τα γλυκαντικά στον καφέ σας

© Depositphotos.com, © Depositphotos.com, © Depositphotos.com

Ο καφές είναι ένα από τα πιο δημοφιλή ροφήματα στον κόσμο. Αν είστε λάτρης της καφεΐνης αλλά δεν αντέχετε τη γεύση του καφέ χωρίς ζάχαρη, αυτό το κόλπο μπορεί να είναι για εσάς. Αν και ακούγεται περίεργο, προσπαθήστε να αντικαταστήσετε τη ζάχαρη με αλάτι.

Οι λάτρεις του καφέ ορκίζονται σε αυτή τη μέθοδο, υποστηρίζοντας ότι μια πρέζα αλάτι μπορεί να ενισχύσει τη γεύση και να μειώσει την πικρία χωρίς τη χρήση άλλων πρόσθετων.

Δείτε επίσης 10 Σπιτικά Κόλπα που θα Κάνουν την Καθημερινότητά σας πιο Εύκολη

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 3 / 5. Αξιολογήσεις: 10

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

μυστικά ομορφιάς,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά,

Κάντο όπως η Κλεοπάτρα: 5 Μυστικά Ομορφιάς από την Αρχαία Αίγυπτο που Αξίζει να τα Δοκιμάσετε

μοντέρνα σχέδια νυχιών,μοντέρνο μανικιούρ,συμβουλές για νύχια,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά,

30 Μοντέρνα Σχέδια Νυχιών για να Είστε στη Μόδα