in , , ,

6 Αποτελεσματικές DIY Θεραπείες για να Απαλλαγείτε από τα πιο Ενοχλητικά Προβλήματα Ομορφιάς

προβλήματα ομορφιάς,DIY θεραπείες ομορφιάς,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά,
προβλήματα ομορφιάς,DIY θεραπείες ομορφιάς,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά,

Ανεξάρτητα από το πόσο προηγμένοι τεχνολογικά είμαστε, τα προβλήματα ομορφιάς πιθανότατα θα συνεχίσουν να μας ενοχλούν για τα επόμενα 100 χρόνια. Ήρθε η ώρα να τα αντιμετωπίσουμε με μερικές αποτελεσματικές DIY θεραπείες. Λαμπερό Δέρμα στο Σπίτι: 1 Εβδομάδα με Φυσικές Θεραπείες Ομορφιάς με Πατάτα

Γυναικείο μουστάκι

© Julia Cherk / Shutterstock.com

Λευκάνετε το μουστάκι με υπεροξείδιο του υδρογόνου. Είναι φθηνό και είναι μια εξαιρετική εναλλακτική στις κρέμες λεύκανσης. Θεωρείται ένα από τα ασφαλέστερα φυσικά απολυμαντικά. Ωστόσο, το κόλπο θα λειτουργήσει μόνο σε άτομα με ανοιχτόχρωμες και αραιές τρίχες, επομένως οι μελαχρινές μπορεί να χρειαστούν αποτρίχωση.

Σκούρες μασχάλες

© TuktaBaby / Shutterstock.com

Υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να κάνετε τις μασχάλες σας να λάμπουν ξανά. Τρίψτε μια λεπτή φέτα πατάτας ή αγγουριού στις μασχάλες σας. Μπορείτε επίσης να τρίψετε λίγο λεμόνι — αφήστε το για 10 λεπτά και μετά ξεπλύνετε.

Εναλλακτικά, χρησιμοποιήστε 2 κουταλιές της σούπας μαγειρική σόδα και 1 κουταλιά της σούπας νερό. Ανακατέψτε το καλά, απλώστε το στις μασχάλες σας, κάντε μασάζ για ένα λεπτό, αφήστε το για 30 λεπτά και μετά ξεπλύνετε. Επαναλάβετε αυτό αρκετές φορές την εβδομάδα.

Μεγάλοι πόροι

© ***prapa Korprasert / Shutterstock.com

Οι μάσκες αργίλου είναι πολύ αποτελεσματικές όταν πρόκειται για τη σύσφιξη και την ελαχιστοποίηση των μεγάλων πόρων. Προσθέστε λίγο ροδόνερο ή γάλα για καλύτερο αποτέλεσμα. Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε ατμοποίηση προσώπου στο σπίτι. Βράστε λίγο νερό, τοποθετήστε μια πετσέτα πάνω από το κεφάλι σας και βάλτε το πρόσωπό σας στον ατμό για 3 λεπτά.

Ένα άλλο κόλπο είναι να φτιάξετε ένα παχύρρευστο μείγμα από καστανή ζάχαρη και λίγο χυμό λεμονιού. Απλώστε το στο πρόσωπό σας, κάνοντας απαλό μασάζ και μετά ξεπλύνετε. Επαναλάβετε 2-3 φορές την εβδομάδα.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Δείτε ακόμη Σπιτικές Θεραπείες Ομορφιάς για την Αποκατάσταση των Μαλλιών σας

Εξογκώματα ξυραφιού

© Jennifer Boudreaux / Shutterstock.com

Ρίξτε κρύο νερό σε εξογκώματα ξυραφιού μόλις τα δείτε. Οι πόροι θα συρρικνωθούν και τα εξογκώματα θα εξαφανιστούν μετά από λίγο. Επιπλέον, φροντίστε να αφαιρείτε τις τρίχες που μεγαλώνουν προς τα μέσα που συχνά οδηγούν σε ερεθισμό και να μείνετε μακριά από το ξύρισμα για λίγο για να αφήσετε τα εξογκώματα να επουλωθούν. Μπορείτε επίσης να εφαρμόσετε ένα τζελ αλόης βέρα.

Τέλος, ξυριστείτε καλύτερα — μην το κάνετε από κοντά, με τη φορά της τρίχας, χρησιμοποιήστε κρέμα ξυρίσματος και κρατήστε τις λεπίδες κοφτερές.

Μαλλιά που πετούν

Sam Sharma, PacificCoastNews/EAST NEWS

Τα υπερβολικά ξηρά μαλλιά τείνουν να βγαίνουν προς όλες τις κατευθύνσεις. Ενυδατώστε τα με conditioner και απαλλαγείτε από την ψαλίδα κουρεύοντας τα μαλλιά ή χρησιμοποιώντας μια κρέμα μαλλιών.

Αν βιάζεστε, χρησιμοποιήστε τζελ φρυδιών για να δαμάσετε αμέσως αυτές τις ενοχλητικές τρίχες που πετούν. Περάστε τι ελαφρά χωρίς να ασκήσετε πίεση. Διαφορετικά, θα κάνετε τα μαλλιά σας λιπαρά.

Μπούτια φράουλα

© Taro_since2017 / Shutterstock.com

Η τακτική απολέπιση και το ξύρισμα προς την κατεύθυνση της ανάπτυξης των τρίχων μπορεί να αποτρέψει τα πόδια φράουλας. Μην ξεχνάτε να αλλάζετε συχνά τα ξυραφάκια σας, καθώς τα παλιά προκαλούν ερεθισμούς και εξογκώματα.

Λάβετε υπόψη ότι το υπεροξείδιο του υδρογόνου, το λεμόνι και άλλα φυσικά συστατικά μπορούν να προκαλέσουν ερεθισμό και φλεγμονή στο ευαίσθητο δέρμα. Συμβουλευτείτε έναν αρμόδιο ιατρό προτού δοκιμάσετε οποιαδήποτε από τις αναφερόμενες DIY θεραπείες.

Δείτε επίσης Πόροι στην μύτη: 5 Φυσικές Θεραπείες Ομορφιάς για να Αποφράξετε Διαφορετικούς Τύπους Πόρων Δέρματος

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

κόλπα καθαρισμού λαχανικών,κόλπα καθαρισμού φρούτων,συμβουλές καθαρισμού λαχανικών,συμβουλές καθαρισμού φρούτων,χρήσιμα,TikTok,

Έξυπνα Κόλπα Καθαρισμού και Αποθήκευσης Λαχανικών και Φρούτων από το TikTok

κόλπο κοψίματος λαχανικών,κόλπα μαγειρικής,χρήσιμα,

Αυτό το Κόλπο Κοψίματος Λαχανικών θα σας Εξοικονομήσει Πολύ Χρόνο στην Κουζίνα