in , , , ,

12 Φανταστικά και Εύκολα Κόλπα που Αποκαλύπτουν οι Επαγγελματίες Ζαχαροπλάστες

12 Φανταστικά και Εύκολα Κόλπα που Αποκαλύπτουν οι Επαγγελματίες Ζαχαροπλάστες
12 Φανταστικά και Εύκολα Κόλπα που Αποκαλύπτουν οι Επαγγελματίες Ζαχαροπλάστες

Η ζαχαροπλαστική στο σπίτι μπορεί να γίνει περίπλοκη για τους ερασιτέχνες αλλά οι ζαχαροπλάστες αρτοποιούς μας αποκαλύπτουν μερικά εύκολα και αποτελεσματικά κόλπα τους. 15 Επαγγελματικά μυστικά μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής που χρησιμοποιούν οι σεφ και δεν γνωρίζουν οι νοικοκυρές

Ξεκινήστε από το τέλος της συνταγής σας και διαβάστε την προς τα πίσω πριν κάνετε οτιδήποτε άλλο.

Cindy Shebley/Flickr

Ξεκινήστε από το τέλος της συνταγής σας και δουλέψτε προς τα πίσω, μαζεύοντας όλο τον εξοπλισμό, κατσαρόλες και τηγάνια, προθερμαίνοντας το φούρνο κ.λπ. Ετοιμάστε όλα τις φόρμες ή τα ταψιά σας. Στη συνέχεια οργανώστε και μετρήστε με ακρίβεια όλα τα συστατικά σας.

Μην διστάζετε όταν πρόκειται να σπάσετε τα αυγά.

Shutterstock

Για να σπάσετε τα αυγά σας χωρίς να γεμίσετε τσόφλια το μείγμα ή τη ζύμη σας, χρειάζεται αυτοπεποίθηση. Τα άτολμα χτυπήματα είναι αυτά που κάνουν το κέλυφος να σπάσει σε μικροσκοπικά κομμάτια.

Ωστόσο, εάν χρειάζεται να μαζέψετε μερικά κομμάτια τσόφλι, μπορείτε να βρέξετε ένα δάχτυλο και να τα σκουπίσετε προσεκτικά ή να τα αφαιρέσετε με το μισό τσόφλι του αυγού.

Χρησιμοποιήστε ελαιόλαδο για να μετρήσετε τα κολλώδη συστατικά σας χωρίς ταλαιπωρία.

Chris Waits/Flickr

Για εκείνα τα κολλώδη συστατικά που είναι δύσκολο να αφαιρεθούν από τη μεζούρα σας, συνιστάται η χρήση ελαιόλαδου. Αλείψτε ελαφρά τις μεζούρες ή τα κουταλιά με λάδι πριν βάλετε μέλι, σιρόπι σφενδάμου, σιρόπι καλαμποκιού ή μελάσα. Αυτό θα επιτρέψει να γλιστρήσουν πιο εύκολα.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια χαρτοπετσέτα που έχει εμποτιστεί με λάδι για να σκουπίσετε τη μεζούρα ή το κουτάλι.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Χρησιμοποιείστε ανάλατο βούτυρο.

Shutterstock

Χρησιμοποιείστε ανάλατο βούτυρο, ειδικά αν ψήνετε ένα κέικ. Το αλατισμένο βούτυρο μπορεί καλύψει τις λεπτές γεύσεις του μείγματος ή της ζύμης σας.

Αφήστε τα αυγά σας σε θερμοκρασία δωματίου.

fishermansdaughter/Flickr

Θα πρέπει να αφήσετε τα αυγά σας έξω σε θερμοκρασία δωματίου για 30 λεπτά γιατί διατηρούν το μείγμα σας πιο ομοιόμορφο και δίνουν πιο αφράτη υφή.

Αλατίστε τον πάτο των μπισκότων σας.

Rebecca Siegel/Flickr

Εάν η συνταγή απαιτεί ένα ελαφρύ αλάτισμα στην κορυφή των μπισκότων σας πριν τα βάλετε στο φούρνο, θα πρέπει να δοκιμάσετε να τα πασπαλίσετε αλάτι στο κάτω μέρος.

Αυτό βοηθά να μην αναπηδούν οι νιφάδες αλατιού από τα μπισκότα και να πέφτουν πρώτα στη γλώσσα σας, οδηγώντας σας από το αλμυρό στο γλυκό.

Δείτε ακόμη 8 Γρήγορα και Εύκολα Κόλπα Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής

Χρησιμοποιήσετε υγρό χαρτί κουζίνας για να ψήσετε κέικ σε στρώσεις.

Pixabay

Μουλιάστε, στύψτε υγρό χαρτί κουζίνας και τυλίξτε το γύρω από το εξωτερικό της φόρμας για κέικ. Θα μονώσουν τις πλευρές της φόρμας για κέικ και θα αναγκάσουν τα στρώματα του κέικ σας να είναι ομοιόμορφα.

Αν ανησυχείτε να βάλετε το χαρτί κουζίνας σας στο φούρνο, μπορείτε επίσης να αγοράσετε επαναχρησιμοποιούμενες λωρίδες κέικ.

Τοποθετήστε μια πετσέτα κάτω από τον κάδο του μίξερ για να το διατηρήσετε σταθερό.

Flickr/Bianca Moreas

Για να μην κουνιέται το μπολ σας σε όλο τον πάγκο ενώ χτυπάτε τη ζύμη σας, κυλήστε μια υγρή πετσέτα κουζίνας σε σχήμα μακρύ σωλήνα και τυλίξτε τη σε έναν στενό κύκλο για να σχηματίσετε μια φωλιά για να κάθεται άνετα το μπολ.

Παγώστε τους πάγκους σας πριν ξεκινήσετε να ανοίγετε τη ζύμη για πίτα.

Karry Hosford/Flickr

Παγώστε τον πάγκο σας προτού ξεκινήσετε να απλώνετε τη ζύμη της πίτας σας. Ένας εύκολος τρόπος για να το κάνετε αυτό είναι να γεμίσετε σακούλες με φερμουάρ με παγάκια και λίγο κρύο νερό και στη συνέχεια να τις απλώσετε στον πάγκο.Το πάγωμα από πριν θα εμποδίσει τη ζύμη σας να κολλήσει στο πάγκο.

Διατηρήστε τη ζύμη για μπισκότα ζάχαρης στην κατάψυξη μεταξύ των παρτίδων.

Sydney Kramer/INSIDER

Είναι ιδανικό να διατηρείτε τη ζύμη σας για μπισκότα ζάχαρης στην κατάψυξη μεταξύ των παρτίδων, επειδή η παγωμένη ζύμη είναι πολύ πιο εύκολη στη χρήση.

Χρησιμοποιήστε ένα θερμόμετρο για να πείτε πότε είναι έτοιμο ένα cheesecake.

sabotrax/ Flickr

Χρησιμοποιήσετε ένα θερμόμετρο για να ελέγξετε την εσωτερική θερμοκρασία του cheesecake αντί να εικάζετε αν είναι έτοιμο. Στους περίπου 65 ℃ η θερμότητα μεταφοράς θα ψήσει το κέντρο του cheesecake με κρεμώδη τελειότητα.

Η θερμότητα μεταφοράς αναφέρεται στον χρόνο μαγειρέματος όταν ένα ψημένο προϊόν είναι εκτός φούρνου αλλά εξακολουθεί να βρίσκεται στη καυτή φόρμα που ψήθηκε.

Για να μην κολλάνε τα κέικ στη φόρμα χρησιμοποιείστε τριμμένη φρυγανιά.

Για να μην κολλάνε τα κέικ στη φόρμα χρησιμοποιείστε τριμμένη φρυγανιά.

Denise E/Shutterstock

Μια άλλη εξαιρετική συμβουλή προέρχεται από τον θρύλο του ψησίματος Maida Heatter, η οποία είπε ότι κάλυπτε τις φόρμες για κέικ με βούτυρο και τριμμένη φρυγανιά.

Όχι μόνο η φρυγανισμένη τριμμένη φρυγανιά είναι πιο νόστιμη και πιο ευχάριστη από την περίσσεια φρυγανισμένο αλεύρι, αλλά τα ψίχουλα είναι επίσης πιο αποτελεσματικά στο να βοηθήσουν τις άκρες του κέικ να απελευθερωθούν από το τηγάνι.

Δείτε επίσης 12 Συμβουλές Μαγειρικής που Μπορούν να σας Σώσουν

photo

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

DIY καθαριστικό λεκέδων μελανιού,σπιτικό καθαριστικό λεκέδων μελανιού,καθαρισμός,συμβουλές καθαρισμού,χρήσιμα,

Πώς να Φτιάξετε Σπιτικό Καθαριστικό Λεκέδων Μελανιού

φροντίδα σώματος,φροντίδα επιδερμίδας,φροντίδα μαλλιών,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά,

10 Συμβουλές Φροντίδας Σώματος για να Βελτιώστε την Εμφάνισή σας