in ,

7 Σημάδια που Αποκαλύπτουν εάν μια Αγγελία Εργασίας Είναι από έναν Ανέντιμο Εργοδότη

σημάδια ανέντιμου εργοδότη,αγγελίες εργασίας,συμβουλές για εργασία,χρήσιμα,
7 Σημάδια που Αποκαλύπτουν εάν μια Αγγελία Εργασίας Είναι από έναν Ανέντιμο Εργοδότη

Από τη μία πλευρά, η αναζήτηση εργασίας έχει γίνει πολύ πιο εύκολη χάρη στις σύγχρονες τεχνολογίες. Δεν χρειάζεται πλέον να αγοράζουμε εφημερίδες με αγγελιες. Ταυτόχρονα, το Διαδίκτυο άνοιξε νέες ευκαιρίες για δύστροπους εργοδότες, εταιρείες αναζήτησης εργασίας και απατεώνες. Ευτυχώς υπάρχουν μερικά σημάδια που αποκαλύπτουν εάν μια αγγελία εργασίας είναι από έναν ανέντιμο εργοδότη ώστε να μην σπαταλάτε τον χρόνο σας σε άχρηστες συνεντεύξεις. 10 Σημάδια ότι Εχετε έναν Άπειρο Στυλίστα Ψεύτικων Βλεφαρίδων

Σας υπόσχονται πάρα πολλά.

© Roman Boed / pxhere

Θαύματα δεν γίνονται, ειδικά στην αγορά εργασίας. Εάν μια αγγελία εργασίας προσφέρει χρήματα και συνθήκες που είναι πολύ καλές για μια συγκεκριμένη θέση, σημαίνει ότι κρύβει κάτι. Είτε η εργασία θα διαφέρει από αυτό που υποδεικνύεται στην αγγελία ή θα πρέπει να πληρώσετε κάτι για να κάνετε αίτηση. Σε γενικές γραμμές, η ζήτηση χρημάτων από υποψηφίους για μια κενή θέση είναι αυτό κάνουν περισσότερο οι απατεώνες.

Η περιγραφή της θέσης εργασίας είναι ασαφής.

brightside

Εάν είναι δύσκολο να καταλάβετε από την αγγελία εργασίας σε ποια εταιρεία θα εργάζεστε , είναι ένα ξεκάθαρο σημάδι ότι προσπαθούν να σας εξαπατήσουν. Οι πραγματικοί εργοδότες δεν κρύβουν τα ονόματά τους και προσπαθούν να παραθέσουν όσες περισσότερες λεπτομέρειες στην αγγελία για να βοηθήσουν στο φιλτράρισμα των υποψηφίων. Φράσεις όπως “μάρκετινγκ σε μεγάλη διεθνή εταιρεία” σχεδόν πάντα σημαίνουν ότι, στην πραγματικότητα, θα πρέπει να πουλήσετε καλλυντικά ή κάτι τέτοιου είδους.

Δεν δίνουν λεπτομέρειες τηλεφωνικά.

© Pxfuel

Ένα άλλο σημάδι είναι όταν η εταιρεία αρνείται να απαντήσει στις ερωτήσεις σας τηλεφωνικά και σας ζητά να έρθετε στο γραφείο για να λάβετε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες. Δείχνει ότι ο πιθανός εργοδότης δεν σέβεται τον χρόνο σας, πράγμα που σημαίνει ότι δεν ενδιαφέρεται τόσο για εσάς ως υπάλληλο.

Δείτε ακόμη 6 Προειδοποιητικά Σημάδια ότι Κινδυνεύετε Χωρίς καν να το Καταλάβετε

Τα κριτήριά τους είναι πολύ ασαφή.

© Anastasiya Lobanovskaya / Pexels, © Anastasiya Lobanovskaya / Pexels

Η απουσία σαφών προϋποθέσεων για τους αιτούντες δεν σημαίνει τίποτα καλό. Εάν το μόνο που χρειάζεστε για να πάρετε μια θέση ως βοηθός διευθυντή είναι να είστε 18+ και μια επιθυμία να κερδίσετε χρήματα, αξίζει να σκεφτείτε τι είδους διευθυντής θα βοηθήσετε.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Σας δίνουν μια δύσκολη δοκιμαστική εργασία.

© PxHere

Το να κάνετε μια δοκιμαστική εργασία δεν σημαίνει απαραίτητα ότι έχετε να κάνετε με ανέντιμους ανθρώπους. Πολλοί εργοδότες θέλουν να αξιολογήσουν την ευθύνη και τα προσόντα σας εκ των προτέρων. Αλλά αν η απλήρωτη δοκιμαστική εργασία απαιτεί αρκετές ημέρες σκληρής δουλειάς από εσάς αυτό είναι υπερβολικό.

Σας ζητούν μια μεγάλη λίστα με έγγραφα.

brightside

Η λήψη όλων των εγγράφων σας σε μια συνέντευξη δεν είναι καλή ιδέα. Στο στάδιο της γνωριμίας, τα προσωπικά σας δεδομένα ενδέχεται να απαιτούνται μόνο όταν οι υπεύθυνοι προσλήψεων σας θέλουν προσωπικά και όχι ως υποψήφιο υπάλληλο. Φυσικά, θα σας υποσχεθούν ότι θα σας καλέσουν, αλλά επειδή έχουν ήδη πάρει από εσάς αυτό που ήθελαν, μάλλον δεν θα συμβεί. Ταυτόχρονα, θα μπορούσατε σύντομα να λάβετε μια κλήση από την τράπεζα για την επικύρωση του εάν υποβάλατε αίτημα για δάνειο.

Έχουν κακές κριτικές.

brightside

Ακόμα κι αν η αγγελία εργασίας φαίνεται τέλεια, μην παραμελήσετε την ευκαιρία να αναζητήσετε κριτικές σχετικά με αυτόν τον εργοδότη στο διαδίκτυο. Υπάρχουν περιπτώσεις όπου αξιοσέβαστες εταιρείες με εκατοντάδες εργαζομένους συμπεριφέρονται ανέντιμα στους νέους υπαλλήλους και είναι καλύτερα να μάθετε γι’ αυτό προτού αρχίσετε να συνεργάζεστε μαζί τους.

Δείτε επίσης 20 Προειδοποιητικά Σημάδια για να Αποφύγετε ένα Κακό Εστιατόριο

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

κήποι για σκύλους,για τον κήπο,κατασκευές κήπου,

17 Ιδέες για Φιλικούς προς τους Σκύλους Κήπους

παιδικό άλογο σε ραβδί,DIY παιδικό παιχνίδι,παιδικές κατασκευές,για το παιδί,

Πώς να Φτιάξετε ένα Παιδικό Άλογο σε Ραβδί