in , ,

11 Συνήθειες Ομορφιάς που Μπορούν να σας Κάνουν να Φαίνεστε Μεγαλύτερες

συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά,συμβουλές μόδας,μόδα,συνήθειες ομορφιάς,
11 Συνήθειες Ομορφιάς που Μπορούν να σας Κάνουν να Φαίνεστε Μεγαλύτερες

Ο καθένας αποφασίζει για το στυλ του βάσει του πως νιώθει πιο άνετα. Ωστόσο, μερικές φορές μπορείτε να επιλέξετε ρούχα ή μακιγιάζ που σας κάνουν να φαίνεστε μεγαλύτερες. Σε τέτοιες περιπτώσεις, το να καταλάβετε ποιες συνήθειες ομορφιάς σας κάνουν να φαίνεστε μεγαλύτερες και τι σας κάνει να φαίνεστε νεότερες μπορεί να είναι πολύ χρήσιμο. 8 Συνήθειες και λάθη που Μπορούν να σας Γεράσουν πιο Γρήγορα

Μαύρισμα

© PopularImages / Depositphotos, © SharpShooter / Depositphotos

Το μαυρισμένο δέρμα κάνει πολλούς ανθρώπους να φαίνονται εξαιρετικά ελκυστικοί. Επιπλέον, η βιταμίνη D που παρέχεται από τον ήλιο μπορεί να σας κάνει να νιώσετε υπέροχα. Ωστόσο, η υπερβολική έκθεση στον ήλιο επηρεάζει αρνητικά το δέρμα και μπορεί να σας κάνει να φαίνεστε μεγαλύτερες. Για παράδειγμα, η Βικτόρια Μπέκαμ εξομολογήθηκε ότι πλέον προτιμά το φυσικό χρώμα της επιδερμίδας της γιατί το υπερβολικό μαύρισμα την έκανε να δείχνει γερασμένη.

Από την άλλη πλευρά, ένα ελαφρύ μαύρισμα με μια σωστή ρουτίνα περιποίησης που έχει σχεδιαστεί σύμφωνα με τον τύπο του δέρματός σας μπορεί ακόμη και να σας κάνει να φαίνεστε πιο αδύνατες. Γι’ αυτό καλό είναι να μην εκτίθεστε στον ήλιο χωρίς επαρκή προστασία και υπομονή. Θα μαυρίσετε αρκετά σύντομα. Με αυτόν τον τρόπο, θα αποφύγετε να καταστρέψετε το κολλαγόνο και τις ελαστικές ίνες που δίνουν τόνο και σφριγηλότητα στο δέρμα σας.

Μαύρα ρούχα

brightside

Οι άνθρωποι που συχνά επιλέγουν να φορούν μαύρα ρούχα επειδή είναι κοινή πεποίθηση ότι συνδυάζονται με τα πάντα και σας κάνουν να φαίνεστε κομψές. Λοιπόν, συμβαίνει ότι όσο περνάει ο καιρός, το δέρμα τείνει να φαίνεται λίγο πιο χλωμό. Και τα ολόμαυρα σύνολα μπορούν να σας κάνουν να φαίνεστε ανιαρές και ακόμη και εξαντλημένες. Τονίζει επίσης τις ρυτίδες.

Για να το αποφύγετε αυτό, μπορείτε να προσθέσετε ένα χρωματιστό ρούχο στο ντύσιμό σας. Ανάλογα με τον τόνο του δέρματός σας, μπορείτε να επιλέξετε μπλε ή κόκκινο. Αυτή η απλή συμβουλή θα φωτίσει το πρόσωπό σας. Και όταν το συνηθίσετε, μπορείτε να αλλάξετε το μαύρο με άλλα σκούρα χρώματα που μπορούν επίσης να σας κάνουν να φαίνεστε πιο αδύνατες, όπως το γκρι ή το ναυτικό μπλε.

Σκούρο μέικ-απ

© selenagomez / Instagram, © selenagomez / Instagram

Το μέικ-απ είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο όταν πρόκειται να κρύψετε τις ατέλειες του προσώπου. Τονίζει επίσης τα καλύτερα χαρακτηριστικά σας. Έχοντας αυτό υπόψη, μπορείτε να εφαρμόσετε περισσότερο μέικ-απ από όσο χρειάζεται ή να επιλέξετε στερεά και βαριά χρώματα. Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό, αλλά θα μπορούσε να σας κάνει να φαίνεστε μεγαλύτερες.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Αντιθέτως, καθώς μεγαλώνετε, είναι πιο εύκολο να αποκτήσετε λαμπερό, ενυδατωμένο δέρμα που φαίνεται σχεδόν φυσικό. Αν δεν τολμάτε να δοκιμάσετε την τάση χωρίς μακιγιάζ, προτιμήστε ματ, απαλούς, ανοιχτούς τόνους. Εάν αυτό που σας ανησυχεί είναι η λιπαρότητα, απλώστε απλώς πούδρα γύρω από τα μάτια και το μέτωπό σας. Είναι ένα απλό κόλπο για να διατηρήσετε μια φυσική λάμψη αποτρέποντας τις ρυτίδες σε κρίσιμες περιοχές.

Ρούχα με μεγάλα φλοράλ prints

brightside

Αν και τα φλοράλ prints θα είναι πάντα μοντέρνα, ορισμένοι τύποι καλό είναι να αποφεύγονται εάν δεν θέλετε να δείχνετε μεγαλύτερες. Τα μεγάλα, ογκώδη και τολμηρά φλοράλ prints σας κάνουν να φαίνεστε πολύ μεγαλύτερες.

Για να το αποφύγετε, επιλέξτε λεπτά και μικρά prints, που θα σας κάνουν να φαίνεστε φρέσκιες. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε γεωμετρικά ή αφηρημένα μοτίβα για ένα νεανικό στυλ.

Μάσκαρα και μαύρο eyeliner

Everett Collection/East News, Piovanotto Marco/ABACA/Abaca/East News

Αντί για μαύρο, δοκιμάστε το καφέ eyeliner για να αποκτήσετε μια νεανική και φρέσκια εμφάνιση. Όσο για τη μάσκαρα, μια ή δύο στρώσεις είναι αρκετές για να αναδείξουν τις βλεφαρίδες σας. Μην ξεχάσετε να τα χτενίσετε με ένα καθαρό πινέλο αμέσως μετά για να τους δώσετε όγκο.

Δείτε ακόμη 8 Λάθη στα Μαλλιά που σας Κάνουν να Φαίνεστε Μεγαλύτερες

Ρούχα με φαρδιά εφαρμογή ή χωρίς σχήμα

Zabulon Laurent/ABACA/Abaca/East News, Ik Aldama/DPA/East News

Δεν είναι μυστικό ότι τα μπουφάν ή τα μεγάλα ρούχα είναι μοντέρνα. Είναι επίσης αλήθεια ότι μπορούν να σας κάνουν να φαίνεστε μεγαλύτερες, αν δεν ξέρετε πώς να τα συνδυάσετε. Τα υπερμεγέθη ρούχα είναι προφανώς άνετα. Αλλά ταυτόχρονα, μπορεί να σας κάνουν να αισθάνεστε λιγότερο σίγουρες.

Τα φαρδιά ρούχα στην πραγματικότητα δεν δίνουν στυλ στη σιλουέτα σας. Αντίθετα, τη μεγεθύνουν, καθιστώντας το ατημέλητο επειδή τα ρούχα κρέμονται και παραμορφώνουν το σχήμα σας. Η επιλογή ρούχων του σωστού μεγέθους είναι καλύτερη. Προσαρμόζονται με χάρη στις καμπύλες σας και ενώ μπορεί να είναι δύσκολο να βρείτε τα σωστά ρούχα, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα ισορροπημένο και ευχάριστο στυλ με λίγη εξάσκηση.

Κολάν

Miguel Aguilar/JS/PacificCoastNews/BWP Media/East News, Belrose Mila/ABACA/Abaca/East News

Οι γυναίκες συχνά σκέφτονται τα κολάν ως μπαλαντέρ: τα φοράνε όλη μέρα, κάθε μέρα, ανεξάρτητα από το αν θα κάνουν αθλήματα ή αν απλώς θα πάνε για έναν καφέ. Είναι κατανοητό επειδή είναι ένα σούπερ άνετο ρούχο που προσαρμόζεται σε όλους τους σωματότυπους και φαίνεται καλό σε όποια ηλικία . Ωστόσο, θα πρέπει να αποφύγετε να τα σκέφτεστε σαν να είναι κανονικά παντελόνια. Όταν συνδυάζονται καλά, μπορούν να αναδείξουν τα πόδια σας και να δώσουν στυλ στη σιλουέτα σας. Αλλά η κατάχρησή τους μπορεί να σας κάνει να φαίνεστε μεγαλύτερες.

Η επιλογή του σωστού μεγέθους θα βοηθήσει πολύ. Το ψηλόμεσο κολάν θα συγκρατήσει την κοιλιά σας και έτσι θα κάνει τη μέση σας να φαίνεται στυλιζαρισμένη. Τέλος, το κατάλληλο ύφασμα και τα κατάλληλα χρώματα για κάθε εποχή είναι απαραίτητα για μια φρέσκια εμφάνιση.

Τα κολάν συνδυάζονται καλά με φαρδιά ρούχα, όπως πουκάμισα ή μπλούζες, ζακέτες ή σακάκια το χειμώνα. Το καλοκαίρι, συνδυάστε τα με στενά φορέματα γύρω από τη μέση ή με χιτώνες. Ένα καλό ζευγάρι μπαλαρίνες θα ολοκληρώσει το ντύσιμο. Ωστόσο, οι μπότες και τα ψηλοτάκουνα είναι επίσης καλές επιλογές.

Συνδυάζοντας όλο το ντύσιμο

© salmahayek / Instagram, © salmahayek / Instagram

Η αντιστοίχιση όλων των αντικειμένων σε ένα ντύσιμο συχνά ερμηνεύεται ως η πιο μοντέρνα συμβουλή. Δυστυχώς, τίποτα δεν θα μπορούσε να απέχει περισσότερο από την αλήθεια. Το να ταιριάξετε μια τσάντα με τακούνια, ένα τζάκετ, ακόμα και το μακιγιάζ μπορεί γρήγορα να σας κάνει να φαίνεστε μεγαλύτερες.

Αντί να φοράτε πολλά μοντέρνα ρούχα συνδυαστικά, μπορείτε να φορέσετε ένα ή δύο και δεν χρειάζεται απαραίτητα να είναι στην ίδια χρωματική γκάμα με το υπόλοιπο ντύσιμο. Τότε, θα φαίνεστε φυσικές, φρέσκιες και πιο νεανικές.

Μακριά νύχια

brightside

Τα μακριά νύχια προκαλούν επιμήκυνση στα δάχτυλά σας και κατά συνέπεια, μεγαλώνουν και την ηλικία σας. Τα μακριά ψεύτικα νύχια με διάφορα σχέδια φαίνονται μια εξαιρετική επιλογή για να τονίσετε τα χέρια σας, αλλά μπορεί να τα κάνουν να φαίνονται μεγαλύτερα.

Από την άλλη πλευρά, τα κοντά και περιποιημένα νύχια ευνοούν την υπόλοιπη εμφάνιση σας, ανεξάρτητα από το στυλ σας. Τα νύχια σε σχήμα ωοειδούς μόλις λίγα χιλιοστά πέρα από τα άκρα των δακτύλων μπορούν να κάνουν τα χέρια σας να φαίνονται νεότερα.

Ζιβάγκο

© jlo / Instagram, © jlo / Instagram, © jlo / Instagram

Καθώς μεγαλώνετε, το δέρμα στο λαιμό σας τείνει να κρεμάει. Είναι επίσης αρκετά συνηθισμένο για τις γυναίκες να προσπαθούν να το κρύψουν με ζιβάγκο.

Δυστυχώς, αυτό το κόλπο συχνά αποτυγχάνει, επειδή αυτό που κάνετε στην πραγματικότητα είναι να προσελκύετε την προσοχή σε αυτήν την περιοχή. Αντίθετα, προτιμήστε διακριτική στρογγυλή ή V λαιμόκοψη. Το χειμώνα, προσπαθήστε να τυλίξετε το λαιμό σας με κασκόλ ή σάλι, τα οποία μπορούν επίσης να δώσουν μια ιδιαίτερη πινελιά σε ολόκληρο το ντύσιμό σας χωρίς να σας κάνουν να φαίνεστε μεγαλύτερες.

Κοντές ή τετράγωνες γόβες

EAST NEWS, UPPA/Photoshot/REPORTER/ East News, PAUL EDWARDS/AFP/East News

Είναι σύνηθες να επιλέγετε την άνεση από τα βλέμματα κάποια στιγμή. Αλλά είναι καλύτερα να αποφύγετε να σκέφτεστε ότι θα φαίνεστε κομψές αρκεί να φοράτε χαμηλές γόβες με τετράγωνα ή στρογγυλεμένα δάχτυλα. Η πραγματικότητα είναι ότι αυτός ο τύπος υποδημάτων μπορεί να σας κάνει να φαίνεστε πολύ μεγαλύτερες. Αν θέλετε να φαίνεστε νεότερες, μπορείτε να δοκιμάσετε χαριτωμένα παπούτσια που είναι ακόμα άνετα. Απλώς πρέπει να βεβαιωθείτε ότι είναι παπούτσια καλής ποιότητας στο το κατάλληλο μέγεθος.

Μπορείτε να ζητήσετε να μετρηθούν τα πόδια σας στο κατάστημα υποδημάτων για να αποκτήσετε το σωστό μέγεθος. Οι γόβες στιλέτο δεν είναι ο μόνος τρόπος για να φαίνεστε κομψές. Τα φλατ παπούτσια, όπως οι μπαλαρίνες, είναι μια εξαιρετική επιλογή επειδή είναι τόσο ευέλικτα που ταιριάζουν με διαφορετικά επίσημα ή casual στυλ. Για παράδειγμα, τα πάνινα παπούτσια με σόλα από γιούτα δίνουν στυλ στη σιλουέτα σας και μια φυσική και φρέσκια εμφάνιση.

Δείτε επίσης 11 Λάθη Μόδας που σας Δείχνουν Μεγαλύτερες από την ηλικία σας

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 3.4 / 5. Αξιολογήσεις: 19

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

επικίνδυνοι συνδυασμοί τροφών,διατροφή,συμβουλές διατροφής,υγεία,συμβουλές υγείας,

5 Επικίνδυνοι Συνδυασμοί Τροφών που Πρέπει να Αποφεύγετε

Το Μαγικό Κόλπο με το Αλουμινόχαρτο: Πώς να Καθαρίσετε Μαυρισμένα Ασημικά με Αλουμινόχαρτο

Το Μαγικό Κόλπο με το Αλουμινόχαρτο: Πώς να Καθαρίσετε Μαυρισμένα Ασημικά με Αλουμινόχαρτο