in , , , , ,

Πώς το Άγχος Μπορεί να Επηρεάσει το Φύλο του Μελλοντικού σας Μωρού

Οι πιθανότητες να μείνετε έγκυος είναι 31% εάν δοκιμάσετε 1 ημέρα πριν από την ωορρηξία και 33% εάν δοκιμάσετε κατά τη διάρκεια της ωορρηξίας. Αλλά οι ερευνητές έχουν βρει ένα ακόμη πράγμα που μπορεί να επηρεάσει την εγκυμοσύνη και δεν είναι άλλο από το καθημερινό άγχος. 10 περιπτώσεις που τα μωρομάντηλα θα αποδειχθούν Σωτήρια.

Η «φυσική» αναλογία στις γεννήσεις είναι περίπου 105 αγόρια ανά 100 κορίτσια, αλλά μόνο το ένα τρίτο των γυναικών που αντιμετώπιζαν άγχος, όπως αυξημένα επίπεδα ορμονών, σάκχαρο στο αίμα, αλλαγές στο σωματικό βάρος και ακόμη και δείκτες φλεγμονής, γέννησαν αγόρι, παρατήρησαν οι ερευνητές.

Η πίεση της καθημερινής ζωής μπορούν να επηρεάσει το φύλο του μωρού στη μήτρα. Σε ορισμένες μελέτες, ειδικοί παρατήρησαν ότι οι γυναίκες που βιώνουν κάθε είδους άγχος είναι λιγότερο πιθανό να αποκτήσουν αγόρι. Δεν θεωρούν ότι αυτή η αιτία επηρεάζει το 100% το φύλο, αλλά θεωρούν ότι είναι ένας από τους πιθανούς λόγους που πρέπει να υπολογίσετε κατά τον προγραμματισμό της εγκυμοσύνης σας.

Το ψυχολογικό άγχος είναι πιο έντονο.

Το σωματικό και συναισθηματικό στρες μπορεί να μειώσει τις πιθανότητές σας να αποκτήσετε αγόρι, επειδή τα αρσενικά είναι πιο ευάλωτα σε δυσμενείς προγεννητικές συνθήκες. Υπάρχει ακόμη περισσότερη έρευνα που λέει ότι τα αρσενικά έμβρυα είναι λιγότερο πιθανό να επιβιώσουν, οπότε η φύση μας μας δίνει βασικά περισσότερες πιθανότητες να έχουμε ένα υγιές μωρό.

Μετά από προσεκτική παρατήρηση, παρατηρήθηκε ότι η γέννηση αγοριών συνέβη στο 56% σε χωρίς άγχος γυναίκες, 40% σε ψυχολογικά αγχωμένες γυναίκες και μόλις 31% σε σωματικά αγχωμένες μητέρες.

Δείτε ακόμη Γιατί Μερικά Μωρά Έχουν Μαλλιά και Μερικά Όχι

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Η κοινωνική υποστήριξη είναι σημαντική κατά τον προγραμματισμό της εγκυμοσύνης.

Όσο περισσότερη κοινωνική υποστήριξη έλαβε μια μητέρα, τόσο μεγαλύτερες ήταν οι πιθανότητες να αποκτήσει αγόρι, κατέληξαν οι ερευνητές μετά από αρκετές μελέτες.

3 διαφορετικές πτυχές της κοινωνικής υποστήριξης βοήθησαν μια γυναίκα να αισθάνεται λιγότερο άγχος.

  • Έχοντας ανθρώπους να μιλήσει
  • Έχοντας ανθρώπους να περάσει χρόνο μαζί τους
  • Έχοντας ανθρώπους να βασιστεί για βοήθεια

Το σωματικό άγχος αναφέρθηκε επίσης ως κάτι που θα μπορούσε να επηρεάσει το φύλο του μελλοντικού μωρού, αλλά η κοινωνική υποστήριξη ασκεί τεράστια βιολογική επίδραση στην υγεία της μητέρας.

Είναι σημαντικό να αισθάνεστε ασφαλείς και ήρεμες και καλό είναι να εξασκηθείτε στη χαλάρωση για να προστατευτείτε από το επιπλέον άγχος, ειδικά κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

πηγή φωτό

Δείτε επίσης Πώς η Κάλυψη του Καροτσιού Μπορεί να Θέσει το Μωρό σας σε Κίνδυνο, Ακόμα κι αν το Ύφασμα είναι Λεπτό

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

ΔΩΡΕΑΝ και Online ανάγνωση χιλιάδων βιβλίων στο Ηλεκτρονικό Αναγνωστήριο της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος

ΔΩΡΕΑΝ και Online ανάγνωση χιλιάδων βιβλίων στο Ηλεκτρονικό Αναγνωστήριο της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος

17 Ιδέες Διακόσμησης Χαμηλού Κόστους

17 Ιδέες Διακόσμησης Χαμηλού Κόστους